lpap Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 θελω να προβω συντομα στην αγορα ενος 21,5 ιντσων,δεν εχω χρησιμοποιησει καθολου mac μεχρι τωρα.Η ερωτηση μου ειναι με τι χαρακτηριστικα πρεπει να τον αγορασω και εδω θελω την βοηθεια σας. 1.να το αγορασω με τα 3.06 ή με τα 3.33?εχουν μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα?αξιζουν τα 150 ευρω επιπλεον? 2.ειναι αρκετα τα 4 gb ή να παμε για 8?τα διαβαζει τα 8 το συστημα? 3.οσον αφορα τον δισκο νομιζω το 1 TB ειναι αρκετο,μπορεις να αλλαξεις ομως μετα δισκο και να βαλεις ενα 2 TB? πεστε μου παιδια πως μπορω να κανω ενα καλο συστημα μια και καλη χωρις να χρειαστει να αλλαξω κατι συντομα!! δεκτη καθε συμβουλη!!!! τα καινουργια mac αναμενονται ποτε?
atheatos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 θελω να προβω συντομα στην αγορα ενος 21,5 ιντσων,δεν εχω χρησιμοποιησει καθολου mac μεχρι τωρα.Η ερωτηση μου ειναι με τι χαρακτηριστικα πρεπει να τον αγορασω και εδω θελω την βοηθεια σας.1.να το αγορασω με τα 3.06 ή με τα 3.33?εχουν μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα?αξιζουν τα 150 ευρω επιπλεον? 2.ειναι αρκετα τα 4 gb ή να παμε για 8?τα διαβαζει τα 8 το συστημα? 3.οσον αφορα τον δισκο νομιζω το 1 TB ειναι αρκετο,μπορεις να αλλαξεις ομως μετα δισκο και να βαλεις ενα 2 TB? πεστε μου παιδια πως μπορω να κανω ενα καλο συστημα μια και καλη χωρις να χρειαστει να αλλαξω κατι συντομα!! δεκτη καθε συμβουλη!!!! τα καινουργια mac αναμενονται ποτε? Καλύτερα να βαλεις 8gb ram παρα να πάρεις τον 3.33.Το συστημα μπορει να διαβασει πολυ περισσοτερα.
mchrisober Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 για τα καινουργια κανεις δεν ξερει, ισως εχουμε ανακοινωσεις στις 27 Ιανουαριου αλλα στην αγορα θα αργησουν να κυκλοφορησουν. Πιστευω οτι Ι μακ δεν θα εχουμε αλλαγες... Ας σε διαφωτισει καποιος αλλος για τις ερωτησεις γιατι εγω δεν το κατεχω ακομη το αθλημα..
Flying_Dutchman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Τα imac μολις ανανεωθηκαν (πριν κανα μηνα).
tempo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 και εγώ νομίζω ότι καλύτερα RAM παρά επεξεργαστή. ακόμη καλό είναι να σκεφτείς την αγορά ενός εξωτερικού σκληρού. Έτσι το σύστημα είναι πιο ευέλικτο. Αυτό φυσικά με την προϋπόθεση ότι τον δίσκο θα τον έχεις για αποθήκευση και αναπαραγωγή αρχείων και όχι πχ για video editing όπου απαιτούνται μεγάλες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων.
ApoelAndreas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Τα iMac ανανεωθηκαν στις 20 Οκτωβριου και δεν προκειται να ανανεωθουν συντομα.. Αν υπαρξουν ανανεωσεις θα ειναι ισως για το νεο Tablet που λενε και ισως και για MBP ή Mac Pro.
lpap Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 παιδια οκ για το ποτε θα ξαναβγουν,βοηθηστε με σας παρακαλω κυριως στα χαρακτηριστικα. υπαρχουν καποιοι που εχουν τον υπολογιστη με διαφορα απο αυτα τα χαρακτηριστικα? περιμενω τις γνωμες σας και σας παρακαλω τεκμηριωστε την
ApoelAndreas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 παιδια οκ για το ποτε θα ξαναβγουν,βοηθηστε με σας παρακαλω κυριως στα χαρακτηριστικα.υπαρχουν καποιοι που εχουν τον υπολογιστη με διαφορα απο αυτα τα χαρακτηριστικα? περιμενω τις γνωμες σας και σας παρακαλω τεκμηριωστε την Θα μπορουσες να μας πεις ποσα λεφτα μπορεις να διαθεσεις?
lpap Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 αυτο ειναι σχετικο,επειδη δεν ειμαι χρηστης ιδιαιτερα υψηλων απαιτησεων(παιχνιδια) θα ηθελα να παρω κατι πολυ καλο αλλα και συναμα ανταγωνιστικο για τα επομενα χρονια!! οποτε δεν θα με πειραξει να ξεφυγω και λιγο
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Με τη διαθεσιμότητα τι γίνεται ρε παιδιά; Ψάχνει η αδερφή μου στη Θεσσαλονίκη και όλο της λένε "πάρτε από Τρίτη", "πάρτε από Πέμπτη" κτλ Θα αργήσουν πολύ ακόμη; Τι ξέρετε; Ipap, για τα παιχνίδια ο iMac είναι πολύ κακή επιλογή. Κατ' αρχάς δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια για Mac (εκτός αν τα τρέχεις στα Windows). Από εκεί και έπειτα αν είναι να δώσεις τόσα λεφτά για να τρέχεις Windows, δεν έχει καμία αξία, καθώς θα έχεις δώσει περισσότερα λεφτά για χειρότερο hardware (αφού τα Windows δεν το εκμεταλλεύονται όπως το MacOS X).
tsak4 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Φίλε πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να βάλεις παραπάνω ραμ. Το παίρνεις με 4 γιγα και αν σου φαίνονται λίγα στην πορεία αγοράζεις επιπλέον.. Ο iMac μπορεί να σηκώσει μέχρι και 16 γιγα ραμ ( 4*4γιγα ). Τώρα όσων αφορά τον επεξεργαστή δεν ξέρω αν σου χρειάζεται ο 3.06 ή 3.33, ας απαντήσει κάποιος που ξέρει.. Πάντως έγραψες ότι δεν είσαι χρήστης υψηλών απαιτήσεων, οπότε θα σου πρότεινα αυτά τα 150 ευρώ να τα δώσεις για applecare..
ApoelAndreas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Φίλε πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να βάλεις παραπάνω ραμ. Το παίρνεις με 4 γιγα και αν σου φαίνονται λίγα στην πορεία αγοράζεις επιπλέον.. Ο iMac μπορεί να σηκώσει μέχρι και 16 γιγα ραμ ( 4*4γιγα ). Τώρα όσων αφορά τον επεξεργαστή δεν ξέρω αν σου χρειάζεται ο 3.06 ή 3.33, ας απαντήσει κάποιος που ξέρει.. Πάντως έγραψες ότι δεν είσαι χρήστης υψηλών απαιτήσεων, οπότε θα σου πρότεινα αυτά τα 150 ευρώ να τα δώσεις για applecare.. +100000000000!!!! Ή να παρεις απο eBay και να σου στοιχισει λιγοτερα.
lpap Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 αυτο λεω,οτι δεν παιζω παιχνιδια καθολου,το επαγγελμα μου ειναι γιατρος και το θελω οπως καταλαβαινεις για απλες λειτουργιες!! γινεται να βαλεις μετα ραμ?
atheatos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 αυτο λεω,οτι δεν παιζω παιχνιδια καθολου,το επαγγελμα μου ειναι γιατρος και το θελω οπως καταλαβαινεις για απλες λειτουργιες!!γινεται να βαλεις μετα ραμ? Φυσικά και γίνεται.
tiger! Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Φυσικά και γίνεται. Και είναι και πάρα πολυ εύκολο! Δεν έχω κάνει ποτέ αλλά από ότι έχω δει στον υπολογιστή μου και σε πολλά βιντεάκια στο ιντερνετ είναι θέμα λίγης ώρας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.