panagope Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Καλημερα, Εδω και καποιους μηνες .. δουλευω σε safe mode. Προβλημα: Οταν ο υπολογιστης μου ξεκινησει κανονικα , τοτε με το που παει να φορτωσει τα windows ξαφνικα σβηνει η οθονη. Καποιες φορες προλαβαινει να φορτωσει τα windows, δουλευει για λιγο, και μετα απο λιγο σβηνει η οθονη (δεν δειχνει τιποτα, σαν να μην παιρνει πια σημα απο την καρτα γραφικων). Οταν το ξεκινησω σε safe mode δεν μου παρουσιαζει αυτο το προβλημα. Εχω αλλάξει οθονη (εχω βαλει παλαιοτερη crt) και παλι το κανει. Εχω αλλάξει την αναλυση στην οθονη (χαμηλοτερη) Εχω κατεβασει καινουργιους drivers σε καρτα γραφικων και οθονη Δεν μπορω να κανω αναβαθμιση τα windows (XP) γιατι σε safe mode δεν γινεται. Καμια λύση??? help..
phanispal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Απ' τη στιγμή που παίζεις σε safe mode, μιλάμε για software issue κατά πάσα πιθανότητα. Κάποιο conflict perhaps;
gung--ho Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δοκιμασε να βγαλεις τελειως τους drivers με καποιο προγραμμα και να τους ξαναβαλεις. http://downloads.guru3d.com/Guru3D---Driver-Sweeper-%28Setup%29_d1655.html η καποιο παρομοιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.