Antwni Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Θέλω να παραγγείλω αυτό το laptop που πρέπει να συμπληρώσω τα στοιχεία μου??Πρέπει να στείλω e-mail [email protected]?? Είναι έμπιστος τουλάχιστον αυτός ή θα μου κλέψει τα στοιχεία μου??E-shop είναι αυτό ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου συμβεί.... Έχει δοκιμάσει κανείς να παραγγείλει μέσω Internet και μέσω του e-shop βασικά???? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
paylidis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Θέλω να παραγγείλω αυτό το laptop που πρέπει να συμπληρώσω τα στοιχεία μου??Πρέπει να στείλω e-mail [email protected]?? Είναι έμπιστος τουλάχιστον αυτός ή θα μου κλέψει τα στοιχεία μου??E-shop είναι αυτό ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου συμβεί....Έχει δοκιμάσει κανείς να παραγγείλει μέσω Internet και μέσω του e-shop βασικά???? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! αμα ρωτάς αν θα πρέπει να εμπιστευθείς το e-shop και αν εχει παραγγείλει κανείς απο εκεί, καλύτερα να το αφήσεις το σπορ και να δωσεις το λαπτοπ σε κανεναν αλλο συμφοιτητη σου που θα το εχει πιο πολυ αναγκη και θα το αξιοποιήσει... ελεος ρε ελλαδα, 18 χρονων παιδια και δεν ξερουν ούτε το e-shop... Εν πάσει περιπτώση, αν φοβάσαι να παραγγείλεις μέσω ιντερνετ πηγαινε σε ενα e-shop point και θα το βρεις και απο εκει...
_Drakos_ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μιας και είσαι Ηράκλειο μπορείς πολύ εύκολα να πας εκει----> http://www.e-shop.gr/eshoppoint.phtml?id=8
vasilisga Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 γνωμη ειναι οτι καλο θα ηταν να εκανες στο μαγαζι τα χαρτια, ειτε αυτο λεγεται e-shop ειτε you.gr ειτε οτιδηποτε...
Antwni Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 αμα ρωτάς αν θα πρέπει να εμπιστευθείς το e-shop και αν εχει παραγγείλει κανείς απο εκεί, καλύτερα να το αφήσεις το σπορ και να δωσεις το λαπτοπ σε κανεναν αλλο συμφοιτητη σου που θα το εχει πιο πολυ αναγκη και θα το αξιοποιήσει... ελεος ρε ελλαδα, 18 χρονων παιδια και δεν ξερουν ούτε το e-shop... Εν πάσει περιπτώση, αν φοβάσαι να παραγγείλεις μέσω ιντερνετ πηγαινε σε ενα e-shop point και θα το βρεις και απο εκει... lol :lol:!! Αστείος είσαι το ξέρεις?? Πρώτον δεν είμαι 18 χρονών είμαι 15 και ο αδελφός μου είναι αυτός που συμμετέχει με το 10% στη δράση δες τη ψηφιακά και έχει φορητό και desktop οπότε ρωτάω για μένα (σε εμένα προορίζεται)!!Ποιος σου είπε ότι δεν ξέρω το e-shop!!Τόσες παραγγελίες έχω κάνει από εκεί μην σου πω ότι υπάλληλοι με ξέρουν κιόλας Ξερόλαααα!!! Έχω ακούσει πολλά για το e-shop για αυτό ρωτάω!Τον τρόπο το βρήκα δεν περίμενα από εσένα!!Γιατί νομίζεις ότι δεν σας ξαναρωτούσα τόσο καιρό??10 Ιανουαρίου έκανα το thread!!Δεν πιστεύω να πειράχτηκες??:lol:Μάθε τρόπους και την επόμενη φορά να μιλάς πιο όμορφα για να μην στη λέει ένα 15 χρόνο!!!:lol:
GoldenEye Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 lol :lol:!!Αστείος είσαι το ξέρεις?? Πρώτον δεν είμαι 18 χρονών είμαι 15 και ο αδελφός μου είναι αυτός που συμμετέχει με το 10% στη δράση δες τη ψηφιακά και έχει φορητό και desktop οπότε ρωτάω για μένα (σε εμένα προορίζεται)!!Ποιος σου είπε ότι δεν ξέρω το e-shop!!Τόσες παραγγελίες έχω κάνει από εκεί μην σου πω ότι υπάλληλοι με ξέρουν κιόλας Ξερόλαααα!!! Έχω ακούσει πολλά για το e-shop για αυτό ρωτάω!Τον τρόπο το βρήκα δεν περίμενα από εσένα!!Γιατί νομίζεις ότι δεν σας ξαναρωτούσα τόσο καιρό??10 Ιανουαρίου έκανα το thread!!Δεν πιστεύω να πειράχτηκες??:lol:Μάθε τρόπους και την επόμενη φορά να μιλάς πιο όμορφα για να μην στη λέει ένα 15 χρόνο!!!:lol: κοιτα το eshop δεν ειναι οτι καλυτερο ειχα και γω αριστη γνωμη αλλα οι δυο τελευταιες αγορες (λαπτοπ) ηταν σκετη καταστροφη... και απο οτι βλεπω για πολυ κοσμο. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3107973&postcount=6 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3116113&postcount=147 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3115794&postcount=129 παραπανω απο τα μισα λαπτοπ που δινει ειναι παραεισαγωγη και φυσικα δεν παιζει παντα αντικατασταση και απ ολα τα υποκαταστηματα. ειναι ποτε και αν θα σου κατσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.