Höfdingadrapa Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Αν απαντάς σε εμένα δεν απαντάς στο ερώτημα μου. Αν απαντάς σε κάτι άλλο: Το παληκάρι είναι άστεγο, πεινασμένο και ξεβράκωτο. Πιθανόν να είναι και άρρωστο άρα οπωσδήποτε πρέπει κάποιοι να του συμπαρασταθούν για να καλύψει τις βασικές του ανάγκες. Τώρα, αν δεν γουστάρει όντως την αρωγή τους το μόνο καμπανάκι που μου χτυπάει εμένα είναι να μαζέψει το κώλο του και να βγει από την είσοδο της πολυκατοικίας, είτε είναι Αλβανός είτε είναι βέρος Αθηναίος.
Teaser Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Απο 'κεί και η πέρα η ουσιαστική διαφορά μεταξύ του νορμάλ φασισταριού και του αντιρατσιστή είναι η εξής: Εμένα σε ποια κατηγορία με εντάσσεις? Νορμάλ φασισταριός, ή αντιρατσιστής? ...και ερωτώ εγώ ο βλαξ. Μια χώρα όπως η Ελλάδα είναι δυνατόν να το ανατρέψει και να το κάνει μπάτε σκύλοι αλεστε το μαγαζί; ΑΝ μπορεί, θάνατος στους φασίστες, αν ΔΕΝ μπορεί να φέρει μέχρι εκεί που μπορεί. Υπάρχει κάποιος κύριος να με βοηθήσει να μου λυθεί η παραπάνω απορία; Φίλε Τίζερ λες όχι, μπορείς να μου πεις το λόγο; Εγκυκλοπαιδικά. Δεν ξέρω αν θα σου δώσω ακριβή απάντηση, αν όχι οφείλεται στο ότι δεν έπιασα απόλυτα την ερώτηση σου. Εγώ λέω όχι, για τον απλό λόγο ότι ο αριθμός των ανθρώπων που θα ήθελαν να έρθουν να ζήσουν σε μια Ευρωπαϊκή χώρα και στην Ελλάδα είναι τεράστιος. Είχα ψάξει παλαιότερα μια έρευνα όπου έλεγε ότι 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι από όλο τον κόσμο είναι πρόθυμοι να μεταναστεύσουν από αυρίο σε μια Ευρωπαϊκή χώρα. Όταν αυτή τη στιγμή η ΕΕ μετράει το μισό αυτού του αριθμού, δηλαδή 0,5 δισεκατομμύρια φαντάζεσαι τι έχει να γίνει; Δεν χρειάζεται πολύπλοκες σκέψεις, είναι αυτονόητο ότι δεν είναι δυνατό κάτι τέτοιο. Στον αέρα όλες οι εργασιακές δομές, τα δικαιώματα, οι διαφορετικότητες στην κουλτούρα και τον πολιτισμό..Θα τρώμε ο ένας τον άλλο. Αν το εξειδικεύσουμε στην Ελλάδα, το πρόβλημα είναι 100 φορές μεγαλύτερο, γιατί είμαστε σύνορο, με σχετικά πολύ μικρό πληθυσμό..δεν χρειάζεται να αναφέρω τα αυτονόητα. Αυτή είναι η άποψη μου.-
tzizzz Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 να τον παρουν σπιτια τους ολοι αυτοι οι "προοδευτικοι" που ειναι λογια λογια και στην πραξη ομως ειναι και αυτοι ρατσιστες... και πολυ χειροτεροι απο αυτους που "κραζουν" Σπιτια σας λοιπον να τον παρετε, να τον κοιμησετε, να τον νανουρισετε, να τον ταισετε, να τον πλυνετε και αμα γουσταρετε ας του κατσουν κιολας μιας και οι λαθρομεταναστες εχουν δικαιωμα στο σεξ.. και αν δεν μπορουν να το εξασφαλισουν, θα πρεπει εμεις οι ευγενικοι Ελληνες να τους στηθουμε γιανα τους ευχαριστησουμε. ολα τα παραπανω πρεπει να γινουν πριν το μαθουν τπτ ΜΚΟ ή καποιες πολιτικες παραταξεις..και μας τρεχουν στα γιουρο-δικαστηρια για καταπατηση των ανθρωπινων δικαιωματων και για ξενοφοβια και ρατσισμο, που δεν βαζουμε ολοι μας στο σπιτι μας 20-30 λαθρομεταναστες και να τους ζουυμε απο το υστερημα μας. παει το λυσαμε και αυτο
StavrosD Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Αν είναι λαθρομετανάστης, καλείς την αστυνομία. Θα τον πάνε προσωρινά σε κάποιον κοιτώνα ή ίδρυμα και στην συνέχεια θα τον στείλουν στην χώρα του.
sugata Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Το από πάνω πόστικο ξεχυλίζει από ειρωνεία από τη μια μπάντα, αλλά από την άλλη (μπάντα) έχει και κάποιες δόσεις αλήθειας, ή είναι ιδέα μου επειδή έχω κοιμηθεί μόνο 3 ώρες; αναφερόμουν στο του tzizzz...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 ας του κατσουν κιολας μιας και οι λαθρομεταναστες εχουν δικαιωμα στο σεξ.. tzizzz in their pants...
insomniaK Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 κρα κρα κρα... 3 επιχειρήματα και 3 τελίτσες στη σειρά.
apd453 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Το να βοηθήσεις έναν άνθρωπο που τον βλέπεις ότι ζει στην εξαθλίωση έξω από το σπίτι σου και να κάνεις αυτό που πρέπει ως άνθρωπος και μόνο δεν θα μπορούσα να φανταστώ πως θα γινόταν τόσο μεγάλο θέμα συζήτησης. Και το σκυλί αν δεν το ταΐσεις θα σε δαγκώσει. Αν ο tzizzz πεινούσε ή αν χειρότερα είχε παιδιά πίσω που πεινούσαν είμαι σίγουρος ότι θα έδινε το σουφρίδι του για να τα ταΐσει μιας και αυτός έχει δικαίωμα στο sex. Κανείς δεν είπε ρε tzizzz να τον πάρει σπίτι του. Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα καν να έρθει εδώ. Καλός η κακός είναι εδώ όμως και πρέπει να πράξεις αυτά που σε κάνουν να ξεχωρίζεις από τα άλλα ζώα. Η αλήθεια φίλε μου tzizzz είναι πάντα στη μέση απλά εσύ και οι ομοϊδεάτες σου βλέπετε μόνο τα άκρα. Κρα κρα κρα…
tzizzz Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 η αληθεια βρισκεται στην μεση μονο για αυτους που τους συμφερει. ολες αυτες οι παρακρατικες ΜΚΟ που ξοδευουν απειρο χρημα για promotion, εντυπα, αφισες και εκδηλωσεις για τους λαθρομεταναστες.. να τα δωσουν σε εισητηρια, να πανε απο εκει που ηρθαν.. και να τους δωσουν καιενα μπονους μαζι για "πρωτη κατοικια και διαβιωση"! ελεος δλδ μηδενιζετε τα παντα και τα φερνεται οπως σας βολευουν.. θα ταισει η Ελλαδα 3 εκατομμυρια λαθρομεταναστες ( μαγκες εξυπνους ) λες και εχει ηδη ταισμενους τους Ελληνες. δεν ειναι ρατσιστικο οπως ευκολα το φωναζουν ορισμενοι. ειναι η πραγματικοτητα. το να βοηθησω εναν ανθρωπο. ναι να τον βοηθησω. το να βοηθησω ομως κατι εκατονταδες χιλιαδες παθρομεταναστες που εξ αρχης ΔΕΝ θα επρεπε να βρισκονται εδω.. οχι δε θα το κανω. ετσι κανω και μαγκες τους ξεφτιλες τους σωματεμπορους που κανουν χρυσες δουλειες στα συνορα και ειναι σαν να τους λεω ΦΕΡΤΕ ΚΙΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΑΜΕ ΑΚΟΜΑ!
liopyr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Σέλλερς τι γίνεται με αυτόν τον μαξιλαροπόλεμο που μου έχεις υποσχεθεί;;; Μ;
antonisid Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 χμ...γιατι νομίζω οτι αν αυτός ο άστεγος ήταν Ελληνας δε θα είχε δείξει κανείς ενδιαφέρον? Δε λέω..μακάρι να βρεί τον δρόμο του ο μετανάστης και να μην ζεί σ αυτό το χάλι , αλλα νομίζω λογω "πλυσίματος του εγκεφάλου" απ τα κανάλια , τον μετανάστη τον πονάμε πιο πολύ,γινόμαστε πιο ρομαντικοί , ιδεολόγοι , ανθρωπιστές κτλ.. Ίσως επειδή "πουλάει" περισσότερο.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Εικασίες ψυχολογικού περιεχομένου για τα κίνητρα πίσω από τις (σε κόσμιο πλαίσιο) διατυπωμένες απόψεις των συνομιλητών σας να λείπουν, παρακαλώ θερμά. Έτερη προειδοποίηση δεν πρόκειται να υπάρξει. Ευχαριστώ. edit: εκ παραδρομής διάβασα λάθος ρήμα που συμπεριλαμβανόταν σε μήνυμα το οποίο σβήστηκε. Σε κάθε περίπτωση, η αποστροφή ήταν και παραμένει εμπρηστική. Οπότε, συνεχίζουμε. Με την ευκαιρία, να υπενθυμίσω στα μέλη ότι για όποια απορία/διαφωνία με τις ενέργειες των μελών της ομάδας συντονισμού, μπορούν να αποστέλλουν προσωπικό μήνυμα είτε σε κάποιον από τους ανά θεματική ενότητα αρμόδιους συντονιστές, είτε στο διαχειριστή του insomnia αν θέλουν να διαμαρτυρηθούν.
mangepsamin Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Eνταξει το ακρο που θελει τους μεταναστες μπετοναρισμενους μεσα στον βυθο της θαλασσας το καταλαβαινω,ειναι θρησκευτικο κουσουρι,το αλλο ακρο ποιο ειναι;υπαρχει αλλο ακρο; ή εισαι ανθρωπος ή εισαι απανθρωπος,υπαρχει και αλλη εκδοχη; edit το ποστ μου ειναι ξεκαρφωτο τωρα που σβηστηκε το ποστ του apd 453,αλλα αν θελει μπορει να απαντησει
liopyr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 ή εισαι ανθρωπος ή εισαι απανθρωπος,υπαρχει και αλλη εκδοχη; Ο Λούσιφερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.