Teaser Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Εσύ ρε Teaser δηλαδή αν δεις έναν άνθρωπο (Έλληνα ασ πούμε) να το έχει χτυπήσει αμάξι και να αιμοραγεί θα κοιτάξεις να δεις που και πως είναι ασφαλισμένος για να καλέσεις ασθενοφόρο; Γιατί αν δεν είναι λεφτά του φορολογούμενο θα ξοδεψεις. Δηλαδή αν αντί για Έλληνας ήταν μετανάστης... άντε και παράνομος πρέπει να έχει διαφορα; Το ίδιο πράγμα δε θα έπρεπε να κάνεις (ή τουλάχιστον θα σου έλεγε το ένστικτό σου να κάνεις; Γιατί σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις να πρέπει να σκέφτεσαι αν ειναι Έλληνας, Αλβανός κτλ κτλ κτλ Είπαμε ότι και εμένα δε μου αρέσουν οι ανεξέλεκτες καταστάσεις με τη μετανάστευση ούτε και ζητάω να γίνει η Ελλάδα απέραντος καταυλισμός. Απλά πιστεύω ότι αυτό στο οποίο αναφέρεστε δεν έχει καμιά σχέση με το παραπάνω. Είναι απλά δείγμα ανθρωπιάς στον οποιοδήποτε (όπως και στην περίπτωση του ετοιμοθάνατου) Η μεταναστευτική πολιτική δεν έχει καμιά σχέση με αυτό Καταρχήν δεν σκέφτομαι αν είναι Έλληνας, Αλβανός, Πακιστανός ή Αμερικάνος..(aka δεν είμαι ρατσιστής) Αν δω άνθρωπο που έχει άμεση ανάγκη από ιατρική βοήθεια θα καλέσω το ασθενοφόρο. Όποιος και αν είναι. Αυτό που λες είναι έκτακτο περιστατικό, δεν το επέλεξε ο ίδιος. Αλλά όταν μου έρχεται ο άλλος από τα βουνά και τις θάλασσες παρανομώντας, χωρίς να πάρει άδεια και μετά κλαίγεται γιατί δεν έχει να φάει, που ήξερε ότι δεν θα έχει να φάει...sorry ρε φίλε αλλά αυτό είναι εκβιασμός επάνω στην ευαισθησία των άλλων.
tasoskont Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Ok. Θα του το πω όταν τον δω στο msn. γιατι δεν του λες ν αερθει να τον περιποιηθεις εσυ και να φερει και τους φιλους να τους στειλει email "ελατε παιδια βρηκα ενα καλο παιδι ελλαντα θα μας φτιαξει":p
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Ακόμη δεν κατάλαβα, παρά την απάντηση της φραντσεσκας σαντ, τι είδους βοήθεια χρειάζεται αυτός ο άνθρωπος και ποιό είναι το πρόβλημα που δημιουργεί ε. χμμμ με λίγα λόγια ο άνθρωπος είναι απρόβλεπτος, κάνει μεγαλόφωνες και μεγάλης διάρκειας συνομιλίες με τον Αλλάχ, είναι δίχως μπλούζα, κάλτσες και παπούτσια, έχει μετατρέψει την είσοδο μιας πολυκατοικίας σε κοιτώνα-καταυλισμό-εστιατόριο και έχει γίνει πόλος έλξης μικρών χαζών που του πετάνε αντικείμενα και δεν ξέρουμε τί άλλο θα σκεφτούν να κάνουν την επόμενη φορά. υποθέτω ότι όλοι έχετε πάρει ένα - δυο παρόμοια αξεσουάρ για το σπίτι σας απ΄το ΙΚΕΑ και γι΄αυτό η απορία έτσι?
katerina_a_86 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Γιατι ψαχνεις να βρεις καποια κρυφη ιδεολογια και δεν δεχεσαι οτι απλα ειμαι ενα "κυνικο γουρουνι" και οτι απλα βοηθαω μονο και οταν μου κατεβει στο κεφαλι και μονο ανθρωπους που θα θεωρησω οτι οντως το εχουν αναγκη? Δηλαδή θες να μας πεις ότι δεν λειτουργείς με κάποιο τρόπο σκέψης με βάση τι είναι σωστό και τι όχι αλλά κάνεις ότι σου καπνίσει κάθε στιγμή ? Τότε τι κάθεσαι και μας πρήζεις και χάνω και χρόνο να σου μιλάω. 3. Γιατι ο "ενδιαφερομενος" θα πρεπει να με "πεισει" οτι χρειαζεται τη βοηθεια μου ΚΑΙ θα πρεπει να πετυχει σε στιγμη που να με -νοιαζει- για κατι τετοιο. Βγαζω απο εξω εντελος τον παραγοντα -δεν μπορω- γιατι δεν με παιρνει (εκτος και αν θα πρεπει να δινω λεφτα και στους 500 ζητιανους που μπαινουν σε καθημερινη βαση -μονο- στο μαγαζι μας χωρις να βαζω τους υπολοιπους). "Να σε πετύχει σε στιγμή που σε νοιάζει" Καμία λογική λοιπόν, όπως σου ρθει, οκ τέλος διαλόγου.
teo64x Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 γιατι δεν του λες ν αερθει να τον περιποιηθεις εσυ και να φερει και τους φιλους να τους στειλει email "ελατε παιδια βρηκα ενα καλο παιδι ελλαντα θα μας φτιαξει":p Ακόμα και το trolling, το κάνεις λάθος. Δεν έχει καν πλάκα. Δεν ασχολούμαι άλλο.
tasoskont Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Ακόμα και το trolling, το κάνεις λάθος. Δεν έχει καν πλάκα. Δεν ασχολούμαι άλλο. :lol: καλα οτι πεις
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δηλαδή θες να μας πεις ότι δεν λειτουργείς με κάποιο τρόπο σκέψης με βάση τι είναι σωστό και τι όχι αλλά κάνεις ότι σου καπνίσει κάθε στιγμή ? Τότε τι κάθεσαι και μας πρήζεις και χάνω και χρόνο να σου μιλάω Εγω σε πρηζω γλυκεια μου? Εσυ φαγωθηκες να μαθεις το "πως" και το "γιατι". Αν δεν αντεχεις την αληθεια εγω τι σου φταιω? "Να σε πετύχει σε στιγμή που σε νοιάζει" Καμία λογική λοιπόν όπως σου ρθει, οκ τέλος διαλόγου. Δηλαδη εσενα σε -οποια- φαση και αν σε πετυχουν θα εισαι -απολυτα- δεκτικη και -απολυτα- συγκαταβατικη με το να βοηθησεις αυτον που θελει βοηθεια ετσι δεν ειναι? Σε -οποιαδηποτε- φαση πραγματικα και αν σε πετυχουν? ΥΓ. Να φανταστω οτι και αυτο το τελευταιο που ειπα το εχεις λαβει της μετρητοις και το μετεφρασες οπως εσυ θελεις πριν απο 'μενα, για 'μενα?
Dosas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Ικαρούγκα μεγάλε μπράβο είσαι πολύ μάγκας, τρολλάρισες τόσα άτομα που κάθησαν και ασχολήθηκαν με τις αμπελοφιλοσοφίες σου, πολύ ψαγμένος πραγματικά. Για το άλλο το φασιστοτρόλλ δεν σχολιάζω, θα τα βρεί από τη ζωή με τις ιδέες που κουβαλάει. Κατερίνα, επικοινώνησε με το Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες, http://www.gcr.gr που από ότι ξέρω είναι ο πιο οργανωμένος ΜΚΟ που παρέχει στέγη και ιατρική περίλθαψη για τους πρόσφυγες/λαθρομετανάστες στην χώρα και ειδικά στην Αθήνα.
Höfdingadrapa Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Συμβουλή προς Φράτζι που περιμένει ιδέα από τις 11 το πρωϊ...παράγγειλε κανένα πιτόγυρο. Σε δεύτερη φάση...
freedubus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 χμμμ με λίγα λόγια ο άνθρωπος είναι απρόβλεπτος (χρήζει άμεσης ψυχιατρικής βοήθειας; ), κάνει μεγαλόφωνες και μεγάλης διάρκειας συνομιλίες με τον Αλλάχ (πέστου απλά να μη φωνάζει τις ώρες κοινής ησυχίας, κατά τα άλλα δε βλέπω κάτι το μεμπτό), είναι δίχως μπλούζα, κάλτσες και παπούτσια (αν προσβάλλει την αισθητική σου ή ανησυχείς μήπως κρυώνει, μπορείς να του δώσεις εσύ μπλούζα, κάλτσες και παπούτσια), έχει μετατρέψει την είσοδο μιας πολυκατοικίας σε κοιτώνα-καταυλισμό-εστιατόριο (πρίν είπες οτι απλά κοιμάται εκεί τη νύχτα..οπότε; Αν πετάει σκουπίδια κλπ. , του λές να μη το ξανακάνει) και έχει γίνει πόλος έλξης μικρών χαζών που του πετάνε αντικείμενα και δεν ξέρουμε τί άλλο θα σκεφτούν να κάνουν την επόμενη φορά (τους λές να μην το ξανακάνουν και επικοινωνείς με τους δικούς τους). υποθέτω ότι όλοι έχετε πάρει ένα - δυο παρόμοια αξεσουάρ για το σπίτι σας απ΄το ΙΚΕΑ και γι΄αυτό η απορία έτσι? ( η απορία υπάρχει πραγματικά, και έχω σκοπό που τα ρωτάω όλα αυτά, δεν είναι απλό το θέμα) Απάντησα σε όλα.
Praetorianos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μετά από μερικές δηλώσεις που διάβασα εδώ μέσα έχω αρχίσει πραγματικά και πιστεύω ότι η ανθρώπινη ηλιθιότητα μπορεί να εκφραστεί μαθηματικά. Συγκεκριμένα ειδικά σε θέματα μεταναστευτικής πολιτικής ισχύει: όπου n η ιδεολογική τοποθέτηση κάποιου με σημείο 0 το κέντρο. Είτε προς τα αρνητικά άπειρα κινηθείς, είτε προς τα θετικά, γάμησε τα κατάσταση.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Απάντησα σε όλα. ok, μένει τώρα να τον πείσω να φορέσει αυτά που ήδη του έχουμε δώσει, να πείσω και έναν απ΄τους εχμμμμ 0 ψυχιάτρους του νοσοκομείου να έρθει, να τον πετύχουμε, να τον εξετάσουμε, να του δώσουμε θεραπεία και να σιγουρευτούμε ότι θα την πάρει κανονικά ... μετά μένει μόνο να του βρούμε ένα σπίτι και μια δουλειά. θα σας ενημερώνω τακτικά για την πορεία της παραπάνω διαδικασίας edit: φυσικά υπάρχει και το ενδεχόμενο ο άνθρωπος να είναι απόλυτα ευχαριστημένος με την τωρινή του κατάσταση, να τα κάνει όλα αυτά αναζητώντας το νόημα της ζωής και να μήν έχουμε κανένα δικαίωμα να του αλλάξουμε συνήθειες. σε αυτή την περίπτωση μάλλον θα πρέπει να του συστήσουμε να κάνει και άλλες εμπειρίες σε άλλες πολυκατοικίες ώστε το ταξίδι του προς αναζήτηση νοήματος να έχει πιο σύντομο τέλος. μπορεί να είναι και κανένας rich&famous από bollywood που βαρέθηκε το σταρ σύστεμ και είπε να περάσει ήσυχα και εναλλακτικά τις γιορτές. ή να είναι τούρκος κατάσκοπος. ή ...
Höfdingadrapa Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Ναι βρείτε του και μία γκόμενα να πηδήξει.
sugata Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Αυτό το τελευταίο μπορεί να αλλάξει τα πράγματα.
freedubus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 ok, μένει τώρα να τον πείσω να φορέσει αυτά που ήδη του έχουμε δώσει, να πείσω και έναν απ΄τους εχμμμμ 0 ψυχιάτρους του νοσοκομείου να έρθει, να τον πετύχουμε, να τον εξετάσουμε, να του δώσουμε θεραπεία και να σιγουρευτούμε ότι θα την πάρει κανονικά ... μετά μένει μόνο να του βρούμε ένα σπίτι και μια δουλειά. θα σας ενημερώνω τακτικά για την πορεία της παραπάνω διαδικασίας Επανερχόμενος στο αρχικό πόστ μου, θα πώ οτι η παροχή βοήθειας προς έναν άνθρωπο ίσως να μην είναι και τόσο απλή υπόθεση τελικά. edit: φυσικά υπάρχει και το ενδεχόμενο ο άνθρωπος να είναι απόλυτα ευχαριστημένος με την τωρινή του κατάσταση, να τα κάνει όλα αυτά αναζητώντας το νόημα της ζωής και να μήν έχουμε κανένα δικαίωμα να του αλλάξουμε συνήθειες. Φυσικά και υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Σοβαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.