Tilemaxx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 ηφκηφδκδχ Έχω βαρεθεί σε κάθε θέμα περι λαθρό να πετάει ένας την καραμέλα περι ανθρωπίνων δικαιωμάτων κτλ.
freedubus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 εσυ με χαρακτηρισες ως μπλα μπλα εγω δεν σε εθειξα δεν ειναι κακο να αναδεικνυουμε ανθρωπους με φιλευσπλαχνη και φιλανθρωπικη δραση. Το μπλαμπλά δεν ήταν χαρακτηρισμός, λυπάμαι αν το παρεξήγησες, έκανα εντιτ το πόστ μου. Το 2ο σκέλος της πρότασής σου αναφέρεται σε εμένα..;
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Αν πρόκειται για λαθρομετανάστη η πρόνοια δεν τον αναλαμβάνει. Αν είναι νόμιμος μπορεί να τον αναλάβει. Επίσης κανείς δεν σου είπε να ασχοληθείς εσύ προσωπικά με τη περίπτωσή του. Επομένως τα λεφτά σου δεν πρόκειται να πάνε για τους "παράνομους", με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Με λίγα λόγια, το ερώτημα παραμένει. Ωραια, αφου λοιπον δεν προκειται να το "λουστω" εγω τοτε μπορεις καλιστα να θεωρησεις ακυρη την ερωτηση μου. Απο την αλλη ομως η "προταση" μου ισχυει και παραισχυει για ολους οσους -θελουν- να βοηθησουν. Θα κανεις λοιπον κατι γι αυτο?
teo64x Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Πρώτον, που κολλάει το πρώτο link? Και δεύτερον, δεν ανεφερόμουν σε εσένα, απλά εχω βαρεθεί σε κάθε θέμα περι λαθρό να πετάει ένας την καραμέλα περι ανθρωπίνων δικαιωμάτων κτλ. Οπότε μην κράζεις. Το δέχομαι. Καλό θα ήταν, όμως, να πεις για ποιους συγκεκριμένα μιλάς ("κατηγορώ τον Χ που μίλησε για ανθρώπινα δικαιώματα, άκου ο βλάσφημος, ο τιποτένιος") και να μας πεις πού στηρίζεις ότι αυτά που λέει είναι "φιλοσοφικές μαλακίες" και με ποια συγκεκριμένα στοιχεία αποφάνθηκες ότι το εν λόγω άτομο λέει λόγια του αέρα, για να το πω εν συντομία. Πρόσεξε, αυτά τα τρία είναι τρία διαφορετικά πράγματα.
tasoskont Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Το μπλαμπλά δεν ήταν χαρακτηρισμός, λυπάμαι αν το παρεξήγησες, έκανα εντιτ το πόστ μου. Το 2ο σκέλος της πρότασής σου αναφέρεται σε εμένα..; οκ μπορει να παρεξηγησα ναι εφοσων εχεις φροντισει αστεγο οπως αναφερες πιο πανω μαγκια σου
freedubus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δεν είπα αν έχω φροντίσει, είπα οτι "έχω κάνει κάτι". Αλλά ξεφύγαμε αρκετά θαρρώ, ας μην απασχολούμε το τόπικ άλλο με αυτά, σάλ γουή;
Tilemaxx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Το δέχομαι. Καλό θα ήταν, όμως, να πεις για ποιους συγκεκριμένα μιλάς ("κατηγορώ τον Χ που μίλησε για ανθρώπινα δικαιώματα, άκου ο βλάσφημος, ο τιποτένιος") και να μας πεις πού στηρίζεις ότι αυτά που λέει είναι "φιλοσοφικές μαλακίες" και με ποια συγκεκριμένα στοιχεία αποφάνθηκες ότι το εν λόγω άτομο λέει λόγια του αέρα, για να το πω εν συντομία. Πρόσεξε, αυτά τα τρία είναι τρία διαφορετικά πράγματα. Γιατί υπάρχει μια καραμέλα εδώ πέρα στο Μπλά Μπλά όταν ανοίγονται τέτοια θέματα, και αρχίζουν όλοι με ένα ατελείωτο Copypasta περι ανθρωπίνων δικαιωμάτων κτλ. Δεν είμαι κατα των λαθρό, αλλα έχω την αίσθηση οτι η υποκρισία δίνει και παίρνει ώρες-ώρες. Το "φιλοσοφικές μαλακίες" πηγαίνει στο ότι οι περισσότεροι ποστάρουν απλά για να ποστάρουν και να φανούν ευχάριστοι ως προς την μάζα που στην πλειοψηφία της σε τέτοια θέματα είναι υπερ των λαθρό. Γιατί στην αντίθετη περίπτωση πέφτει γιούχα, όπως στην περίπτωση του Ikaruga. Συνεπώς, δεν αναφέρθηκα σε κάποιον συγκεκριμένα, αλλά στο μόνιμο κλίμα που επικρατεί σε τέτοια ευαίσθητα θέματα. (Η με την πλευρά των λαθρό, η πίσσα και πούπουλα). Υ.Γ Το είχα πει και σε εκείνο τo thread οτι νόμισα οτι στο βίντεο απαθανατίζεται ο γέρος της δημοκρατίας, αλλά έκανα ένα τραγικό λάθος. Οπότε με ψιλοενόχλησε η αναφορά σου στο post αυτό
teo64x Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 1000% δεκτό. Κι εμένα θα με ενοχλούσε και το σβήνω. Αν θες σβήσε κι εσύ τις αναφορές στο σβησμένο ποστ μου. Κατά τα άλλα, το χιλιοειπωμένο δεν είναι ούτε κατ' ανάγκη υποκριτικό, ούτε (πολύ περισσότερο) κατ' ανάγκη λάθος.
Nauseas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δεν πληρωνω για παρανομους Εαν μένεις ελλάδα,εδώ είναι που γελάμε απλά συνήθισες να πληρώνεις παρανόμους με 20 και 30 στέγες και οχι παρανόμους χωρις στέγη Χαλαρώστε.Τώρα έχω μια ερώτηση...με τι σκεπτικό κάποιος που δεν έχει ούτε ρούχα να φορέσει φεύγει από τη χώρα του και ''απαιτεί'' να τον βοηθήσουμε; Οκ και 'γω γουστάρω να μείνω στην Ιταλία ξέρω 'γω, αν δεν έχω φράγκα γιατί να παω; Μπερδεύεις τα πράματα, αν είχε λεφτά ή/και ρούχα τότε θα καθόταν και στην χώρα του, δεν ήρθε στην ελλάδα για διακοπές Εσυ πιθανώς να θέλεις να μείνεις ιταλία επειδή είναι πιο σικ ξέρω γω, αυτος μαλλον ψάχνει κατι διαφορετικό απο σενα
pappous_soulis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 ... μπορεις καλιστα να θεωρησεις ακυρη την ερωτηση μου Καλώς, αν και το "άκυρη" δεν είναι το επίθετο ακριβώς που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει την ερώτησή σου, όμως δε θέλω να δώσω συνέχεια μιας και το topic έχει ήδη τρολλαριστεί αρκετά. Απο την αλλη ομως η "προταση" μου ισχυει και παραισχυει για ολους οσους -θελουν- να βοηθησουν. Θα κανεις λοιπον κατι γι αυτο? Προσωπικά δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί πρώτον δε βρίσκεται στη δική μου πολυκατοικία (ούτε καν στην ίδια πόλη), και δεύτερον δεν έχω εισόδημα. Στην πράξη άμα μπορούσα δε ξέρω αν θα το'κανα. Αλλά σε καμία περίπτωση δε θα έκανα κριτική σε όσους προσφέρονται να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.
Sellers Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Γιατί υπάρχει μια καραμέλα εδώ πέρα στο Μπλά Μπλά όταν ανοίγονται τέτοια θέματα, και αρχίζουν όλοι με ένα ατελείωτο Copypasta περι ανθρωπίνων δικαιωμάτων κτλ. Δεν είμαι κατα των λαθρό, αλλα έχω την αίσθηση οτι η υποκρισία δίνει και παίρνει ώρες-ώρες. Το "φιλοσοφικές μαλακίες" πηγαίνει στο ότι οι περισσότεροι ποστάρουν απλά για να ποστάρουν και να φανούν ευχάριστοι ως προς την μάζα που στην πλειοψηφία της σε τέτοια θέματα είναι υπερ των λαθρό. Γιατί στην αντίθετη περίπτωση πέφτει γιούχα, όπως στην περίπτωση του Ikaruga. Συνεπώς, δεν αναφέρθηκα σε κάποιον συγκεκριμένα, αλλά στο μόνιμο κλίμα που επικρατεί σε τέτοια ευαίσθητα θέματα. (Η με την πλευρά των λαθρό, η πίσσα και πούπουλα). Nice!!! Αληθινό πόστ. Λαζοπουλίαση το λένε θαρρώ. Και εγώ το κάμω που και που για να ρίξω γκομενάκια αλλά όλο p.m απο άντρες παίρνω. Ονόματα δεν λέω. Status Liopyr Thresh Washcloud μερικά απο την πολύ μεγάλη λίστα...
Tilemaxx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Nice!!!Αληθινό πόστ. Λαζοπουλίαση το λένε θαρρώ. Και εγώ το κάμω που και που για να ρίξω γκομενάκια αλλά όλο p.m απο άντρες παίρνω. Ονόματα δεν λέω. Status Liopyr Thresh Washcloud μερικά απο την πολύ μεγάλη λίστα... Ούτε σε εμένα ήρθε PM απο καμία γκόμενα γαμώτ'
teo64x Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Θα σας στείλω εγώ μόλις κάνω λογκάουτ από αυτό το λογαριασμό μου και μπω με τον κανονικό μου, παιδιά. -garnele
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Καλώς, αν και το "άκυρη" δεν είναι το επίθετο ακριβώς που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει την ερώτησή σου, όμως δε θέλω να δώσω συνέχεια μιας και το topic έχει ήδη τρολλαριστεί αρκετά. Ακυρη γιατι εγω το ρωτησα απο την αποψη του οτι θα "λουστω" κατι. Αφου δεν "λουζομαι" κατι (που ετσι και αλλιως το λουζομαι με αλλους εμεσους τροπους) κατα τα λεγομενα σου τοτε πραγματικα δεν μπρορω παρα να προτεινω την λογικη και -αμεση- λυση του "προβληματος" που αντιμετωπιζει ο τοπικ σταρτερ. Προσωπικά δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί πρώτον δε βρίσκεται στη δική μου πολυκατοικία (ούτε καν στην ίδια πόλη), και δεύτερον δεν έχω εισόδημα. Στην πράξη άμα μπορούσα δε ξέρω αν θα το'κανα. Αλλά σε καμία περίπτωση δε θα έκανα κριτική σε όσους προσφέρονται να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπο που έχει ανάγκη. Οπως ειδες δεν εκανα -καμια- κριτικη πανω στο προβλημα του τοπικ σταρτερ. Ισα ισα προτεινα χειροπιαστες και αμεσες "λυσεις" (αφου ενδιαφερεται ο ανθρωπος). Οποιαδηποτε αλλη -δικαιολογια- απο ανθρωπους που (και καλα) θελουν να βοηθησουν αλλα δεν ειναι διατεθειμενοι να προβουν σε απλες ενεργειες (οπως να τον παρουν σπιτι τους) τις θεωρω ως τη μεγιστη ξεφτιλα και κοροιδια πρωτα ως προς τους ιδιους και μετα προς ολους τους αλλους. ΠΣ. Προσοχη, μιλαω για (ντεμεκ) καλοθελητες και παπαρολογους που αρκουνται στο κατηγορουν ατομα που σκεφτονται στο ιδιο μηκος κυματος με εμενα ενω ταυτοχρονα οι ιδιοι μαλλον ειναι ΠΟΛΥ χειροτεροι (αφου ειναι υπουλοι) και ετσι και "τολμησεις" να τους πεις τη φραση "παρε τον σπιτι σου" ειναι ικανοι ακομα και να ξεκινησουν βιαιο καβγα. Hypocricy is the name of this "game".
Praetorianos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 τί μπορούμε να κάνουμε εμείς για να αποφύγουμε τα χειρότερα αλλά και να τον βοηθήσουμε? τί γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις άραγε? αν κάποιος μπορεί να προτείνει λύσεις ας το κάνει, αν όχι δεν πειράζει, αλλά, για να εξηγούμαστε, έχουμε όλοι στην πολυκατοικία την πρόθεση να τον βοηθήσουμε τον άνθρωπο Φραντζέσκα ελπίζω μετά από 58 posts να σε βοήθησαν και να σε κατατόπισαν πλήρως όλοι οι φιλάνθρωποι του forum. Γιατί όταν πρόκειται για ουσιαστική βοήθεια για ένα τόσο σημαντικό θέμα όσο αυτό που έθιξες οι απαντήσεις βλέπεις ότι είναι καίριες, γρήγορες και πραγματικά βοηθούν καθοριστικά σε αυτά που ρώτησες. Ελπίζω ότι μέχρι να φτάσουμε στο 1500οστό ποστ που θα αναλύει τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ερώτηση της ουσίας ύπαρξης του ανθρώπου πάνω στην γη και κυρίως πριν πεθάνει ο άνθρωπος να έχει προτείνει κανείς τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.