pappous_soulis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μα σου απαντησα. Σου "προτεινω" (και στον τοπικ σταρτερ) να τον βοηθησεις προσωπικα ο ιδιος αμεσα. Αφου λοιπον εγω ΔΕΝ θελω να βοηθησω καποιον παρανομο -εστω- και ανθρωπο (δεν με νοιαζει καν αν ο -παρανομος- ειναι ανθρωπος) και θελεις εσυ τοτε θα χαρω -και- εγω (που δεν θελω να τον βοηθησω) οτι υπαρχουν αναμεσα μας και αυτοι που θα τους βοηθησουν -εμπρακτα- ομως και με -δικα- τους εξοδα (αφου εγω δεν θελω να βοηθησω) χωρις να επιβαρυνουν εμενα (που ΔΕΝ θελω να βοηθησω). Οταν λοιπον τα κανεις ολα αυτα και ο ανθρωπος αυτος που οπως λεει ο τοπικ σταρτερ θα μπορει και θα στεκεται στα ποδια του τοτε θα μου επιτρεψεις να ερθω προσωπικα και να σου σφηξω το χερι γιατι -και- εκανες το καλο -και- δεν με φορτωσες εμενα (που δεν θελω να βοηθησω) με καποιο νταλκα στο κεφαλι μου. ας υποθέσουμε τώρα ότι είναι νόμιμος και δεν είναι λάθρο. Τι προτείνεις? Να το ξαναπω? Να τον παρεις σπιτι σου ισως? Πολύ ωραία. Μου εξηγείς λοιπόν ποιό το νόημα της αρχικής σου ερώτησης περί νόμιμου ή μη μετανάστη?
tasoskont Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Xωρίς επιπλέον σχολιάκι "έλεος πια μπλαμπλά" ; εσυ που δεν εισαι μπλα μπλα εχει κανει ποτε τιποτα για αυτους τους ανθρωπους???? η μηπως και εσυ μονο πλα μπλα και να εχουμε να λεμε??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Πολύ ωραία. Μου εξηγείς λοιπόν ποιό το νόημα της αρχικής σου ερώτησης περί νόμιμου ή μη μετανάστη? that's a trap!
tarantules Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Γιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο τον Καρατζαφέρη που έχει 34 ακίνητα να τον βάλει σε ένα?? Αν είναι νόμιμος με χαρτιά να τον αφήσει κάποιους μήνες να μένει τζάπα μέχρι να βρει (ή να του βρούν δουλειά). Αν είναι παράνομος , κατευθείαν την αστυνομία για τα περαιτέρω.Πολύ πολύ απλά και δίκαια (και περισσότερο δίκαια από πολλούς από εμάς τους Έλληνες που χαλάμε τα εκατομύρια μας στις σπουδές και παίρνουμε το κωλόχαρτο που δεν έχει αντίκρισμα και δεν βρίσκουμε δουλειά.)
freedubus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 εσυ που δεν εισαι μπλα μπλα εχει κανει ποτε τιποτα για αυτους τους ανθρωπους???? η μηπως και εσυ μονο πλα μπλα και να εχουμε να λεμε?? 'Εχω κάνει, πολλές φορές. Λοιπόν;
Tilemaxx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Οι περισσότεροι που γράφετε εδω πέρα περι ανθρωπίνων δικαιωμάτων κτλ, πόσοι απο εσάς θα τον βοηθούσατε? Αντί να δώσετε μια απάντηση στον OP κάθεστε και γράφετε χιλιοειπωμένες φιλοσοφικές μαλακίες μπας και πάρετε + rep, ενω στην καθημερινότητα σας -κόβω το κεφάλι μου- δεν σας καίγεται καρφάκι για κανέναν λαθρό ή μη. Εμετός.
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 ---------- Προσθήκη στις 16:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:07 ---------- [/color] Όχι φίλε δεν θέλω να καλύψω το κενό σου. Είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις πρόνοια και θα πληρώσεις. Αλλιώς είσαι εσύ παράνομος. Δεν πληρωνω για παρανομους (γι αυτο και ρωτησα τι ειναι ο μεταναστης αυτος, παρανομος ή νομιμος). Εσυ απο την αλλη που -θελεις- να πληρωσεις και να "βοηθησεις" (και εδω ειναι που γελαμε τωρα) τοτε -οφειλεις- να πληρωσεις και τα δικα μου (αν μιλαμε για παρανομο) αλλιως απλα παψε να προσπαθεις να πρεσαρεις τα πιστευω σου και για το πως θα διαχειριζομαι τα οικονομικα μου επανω μου. Αλλα οχι, -σαφως- και δεν θα πληρωσεις γιατι δεν -θελεις- να πληρωσεις και κατα βαθος (και δεν μιλαω για πολυ βαθος) ΔΕΝ θελεις να βοηθησεις ουτε εσυ ουτε και σχεδον κανενας σας. Το μονο που ξερεις (και μπορεις) να κανεις ειναι να κριτικαρεις εμενα που λεω -ακριβως- αυτο που πιστευω ετσι ωμα και αυτο που ΔΕΝ θελω να κανω. Κατα τα αλλα απο μπλα μπλα που "προσπαθειτε" ορισμενοι καλοθελητες" -και καλα- να βοηθησετε τον ανθρωπο αυτο χωρις να βρισκετε -και καλα- τροπους (λολ) για να το κανετε. Αραγε θα πειτε ποτε πραγματικα αυτο που -θελετε- ή θα αρκειστε στο να κανετε κριτικη σε εμενα που στην τελικη δεν ειπα και τιποτα το παραλογο.
tasoskont Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 'Εχω κάνει, πολλές φορές. Λοιπόν; τιποτα τοτε εγω ειμαι ο απανθρωπος μπλα μπλα και εσυ ο αγιος παντελεημων
freedubus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Κάνε την αυτοκριτική σου αν θέλεις αλλά εμένα άσε με εκτός όπως επίσης και τους χαρακτηρισμούς plz&thx.
Antitrust Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Αν είναι παράνομος , κατευθείαν την αστυνομία για τα περαιτέρω.Πολύ πολύ απλά και δίκαια (και περισσότερο δίκαια από πολλούς από εμάς τους Έλληνες που χαλάμε τα εκατομύρια μας στις σπουδές και παίρνουμε το κωλόχαρτο που δεν έχει αντίκρισμα και δεν βρίσκουμε δουλειά.) Μπορείς να εξηγήσεις λίγο καλύτερα αυτή την έννοια του δικαίου; Γιατί κάτι μου φαίνεται κάπως...
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Πολύ ωραία. Μου εξηγείς λοιπόν ποιό το νόημα της αρχικής σου ερώτησης περί νόμιμου ή μη μετανάστη? Δεν πληρωνω για παρανομους (γι αυτο και ρωτησα τι ειναι ο μεταναστης αυτος, παρανομος ή νομιμος) quoting myself.
Höfdingadrapa Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Χαλαρώστε. Ικαρουγκα δεν έχει καμία διαφορά ρε 'συ. Τα ίδια λεφτά θα έβγαιναν από τη τσέπη σου. Εγώ πάντως σπίτι μου δεν θα τον έφερνα, το μόνο τηλέφωνο που θα μπορούσα να σκεφτώ είναι αυτό της αστυνομίας. Αν με έπιαναν τα από 'κείνα μου θα τον πήγαινα σε ένα δευτεροκλασάτο ξενοδοχείο, θα του αγόραζα ζεστά ρουχαλάκια, θα του έδινα φαγητό, ένα χαρτζιλίκι και μετά δε ξέρω...το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα ήθελα έναν ΑΝΘΡΩΠΟ να κοιμάται στη πολυκατοικία μου. Sounds creepy to me. Τώρα έχω μια ερώτηση...με τι σκεπτικό κάποιος που δεν έχει ούτε ρούχα να φορέσει φεύγει από τη χώρα του και ''απαιτεί'' να τον βοηθήσουμε; Οκ και 'γω γουστάρω να μείνω στην Ιταλία ξέρω 'γω, αν δεν έχω φράγκα γιατί να παω;
pappous_soulis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δεν πληρωνω για παρανομους (γι αυτο και ρωτησα τι ειναι ο μεταναστης αυτος, παρανομος ή νομιμος). Αν πρόκειται για λαθρομετανάστη η πρόνοια δεν τον αναλαμβάνει. Αν είναι νόμιμος μπορεί να τον αναλάβει. Επίσης κανείς δεν σου είπε να ασχοληθείς εσύ προσωπικά με τη περίπτωσή του. Επομένως τα λεφτά σου δεν πρόκειται να πάνε για τους "παράνομους", με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Με λίγα λόγια, το ερώτημα παραμένει.
tasoskont Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Κάνε την αυτοκριτική σου αν θέλεις αλλά εμένα άσε με εκτός όπως επίσης και τους χαρακτηρισμούς plz&thx. εσυ με χαρακτηρισες ως μπλα μπλα εγω δεν σε εθειξα δεν ειναι κακο να αναδεικνυουμε ανθρωπους με φιλευσπλαχνη και φιλανθρωπικη δραση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.