Προς το περιεχόμενο

άστεγος μετανάστης

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ικαρούγκα, μάλλον δεν κατάλαβες, οπότε ξαναρωτάω.

Σου πέρασε από το μυαλό πόση κακοποίηση έχει (πιθανότατα) υποστεί η κοπέλα που έψαχνες στην τσάρκα σου;

...νομίζω πως εδώ κολλάει και αυτό

[ame=

]http://www.youtube.com/watch?v=RvMdUoatkMA[/ame]
  • Απαντ. 325
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ικαρούγκα, μάλλον δεν κατάλαβες, οπότε ξαναρωτάω.

Σου πέρασε από το μυαλό πόση κακοποίηση έχει (πιθανότατα) υποστεί η κοπέλα που έψαχνες στην τσάρκα σου;

Ασχετα με το οτι δε θα με πιστεψεις οτι και αν σου πω εδω (

το οτι δεν ημουν -ποτε- πελατης σε μπουρδελο ασχετα με το ποσες "τσαρκες" εκανα και παντα με παρεα

)εγω απλα θα σε ρωτησω τι σχεση εχει αυτο που με ρωτας με αυτο που ετυχε σε εμας και με το point που ηθελα να τονισω?

Δημοσ.

Μωρέ καλά είπα εγώ......Σουρωμένος. Και με το κατάλληλο ποτό κι όλας :ρ

---------- Προσθήκη στις 23:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:44 ----------

......ΩΠ! Τί είδα λέει; Πόιντ;

Και ποιό ήταν τελικά αυτό το πόιντ;

Αγωνία με λαχτάρα.

Δημοσ.
Ασχετα με το οτι δε θα με πιστεψεις οτι και αν σου πω εδω (

το οτι δεν ημουν -ποτε- πελατης σε μπουρδελο ασχετα με το ποσες "τσαρκες" εκανα και παντα με παρεα

)εγω απλα θα σε ρωτησω τι σχεση εχει αυτο που με ρωτας με αυτο που ετυχε σε εμας και με το point που ηθελα να τονισω?

Αλήθεια τώρα δεν καταλαβαίνεις το incorrect στο παράδειγμά σου, πρέπει να το εξηγήσω;

Δημοσ.
Μωρέ καλά είπα εγώ......Σουρωμένος. Και με το κατάλληλο ποτό κι όλας :ρ

---------- Προσθήκη στις 23:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:44 ----------

......ΩΠ! Τί είδα λέει; Πόιντ;

Και ποιό ήταν τελικά αυτό το πόιντ;

Οτι αν οι πραξεις μας αυτες γινοντουσαν -σημερα- δεν θα μιλουσαμε για 10 μερες αδεια. Οτι αν οι πραξεις μας αυτες γινοντουσαν -σημερα- θα μας κατηγορουσαν κλασικα κατι γραφικοι σαν "κακοποιους, ρατσιστες, απανθρωπους, φασιστες" μονο και μονο επειδη σωσαμε μια κοπελα απο -αλβανους- που αν οι δραστες ηταν ελληνες δεν θα ενδιαφεροταν κανεις να πει τιποτα ειτε καλο ειτε κακο (περα απο την ιδια την κοπελα και τον πατερα της).

Μην συνεχισω παραπανω και τα θυμαμαι και εχω ηδη στοχο να σπασω μουτρα αυτων που εκλεισαν με το στανιο την πορτα του μαγαζιου μου απλωνοντας την πραματεια τους και δεν λεν να φυγουν με το καλο και την πληρωσουν 2 φορες περισσοτερο... κριμα ειναι και αυτοι και εγω.

Δημοσ.

Να μην κάνει μπουρδελότσαρκες ρε συ χοφτινγκμαν. Γιατί όσο υπάρχουν τύποι που γουστάρουν μπουρδελότσαρκες, τόσο θα υπάρχουν μπουρδέλα, και τόσο θα υπάρχουν κάποιες κοπελίτσες κάπου που αρπάζονται, βιάζονται, κακοποιούνται, εμπορεύονται, κι εγώ δε ξέρω τι, για να γίνουν κάποια στιγμή "μπουρδελιάρες" , όπως λές. Μπορεί κι αυτή που "έσωσε" ο ikaruga και η παρέα του να είχε μια τέτοια κατάληξη.

Οτι αν οι πραξεις μας αυτες γινοντουσαν -σημερα- δεν θα μιλουσαμε για 10 μερες αδεια. Οτι αν οι πραξεις μας αυτες γινοντουσαν -σημερα- θα μας κατηγορουσαν κλασικα κατι γραφικοι σαν "κακοποιους, ρατσιστες, απανθρωπους, φασιστες"

'Ισα ίσα που ΣΗΜΕΡΑ θα είχατε και πλάτες και υποστήριξη και αλληλεγγύη, και μάλιστα ενδοκοινοβουλευτική.

Δημοσ.
Αλήθεια τώρα δεν καταλαβαίνεις το incorrect στο παράδειγμά σου, πρέπει να το εξηγήσω;

Αληθεια δεν το καταλαβα και θελω να μου το εξηγησεις.

Δημοσ.

Freedubus το μόνο λάθος του ικαρούγκα είναι που είπε τη λέξη "αλβανοί'.

Κατα τ' άλλα δε βλέπω τι κάνανε λάθος αν εξαιρέσουμε το ξύλο...που ίσως θα μπορούσαν και να το αποφύγουν απλά και ήρεμα. Αυτό που λέω και δε μπορώ να καταλάβω είναι για ποιό λόγο μου μπλέκεις μέσα το αν γουστάρει ο ικαρούγκα να κάνει έρωτα με ιερόδουλες...

Η ιστορία είναι απλή νομίζω...κάποια κοπέλα κάποτε ξεβρακώθηκε από δυο φακιν περβερτς. Τι θα έκανες εσύ ρε αδερφέ;

• Super Moderators
Δημοσ.
Νταξ, γελάω κάνα δεκάλεπτο με αυτό.

Τους σκληρούς του ΤhReSh τους μετρήσανε;

:lol:

Ρουφ! :P:lol:

i deny everything!

Δημοσ.

Ο λιόπυρας θα την έπεφτε στους μολέστερζ

είτε ήταν

κοριτσάκι+αλλοδαποί

είτε ήταν

ελληναράκια+αλλοδαπή

είτε αλλοδαπάκια+αλλοδαπή

μαλακίες δηλαδή, σε κανέναν δε θα την έπεφτε, αφού δουλεύει 24/7

και προσπαθούσε να δείξει στον άλλον ότι το πέσιμο που κάνανε οι-κακοί-Αλβανοί είναι αυτό που κάνουνε τα ελληναράκια πολύ περισσότερο στην κάθε-χάριν-της-κουβέντας-να-την-πούμε-Βουλγάρα και που πάνω-κάτω επροτίθετο να κάνει και αυτός κατά την τσάρκα του, μια και γενικώς τους φαίνεται φυσιολογικό, αλλά η ευαισθησία περισσεύει όταν ισχύει η πρώτη περίπτωση.

Εγώ δεν τον ξέρω τον άλλον για να φτάσω σ' αυτήν την υπόθεση - κι άλλωστε είπε μετά πως όποιος κι αν ήταν, τα ίδια θα έκανε.

...Πράγμα που με έκανε να αναρωτηθώ για το πόιντ του βέβαια.

Δημοσ.
Μίλησα εγώ για λάθος ή σωστό; 'Εκρινα; Δε νομίζω. Απλά έκανα κάποιες παρατηρήσεις βάσει των όσων είπε· δές.

Μα μου μπλέκεις τις τσάρκες...έστω ότι οι πουτάνες ήταν Ελληνίδες. Έστω ότι η κοπέλα που κινδύνευε είναι Αλβανίδα και τα αλάνια ήταν Έλληνες. Έστω! Δεν θα έμπαινες στη μέση; Δεν θα έμπαινε ο ικαρούγκα στη μέση; Τέλος πάντων. Οβερ εντ αουτ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...