Προς το περιεχόμενο

άστεγος μετανάστης

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σόρυ αλλά πόσο κολημένος άνθρωπος μπορείς να είσαι, για να πιστεύεις ότι μπορείς να τα βρεις από αλλού;

Θέλω (μωτ) να μου βρεις σε ποια χώρα, σε ποιον πλανήτη, και ποιος οργανισμός θα μου δώσει αυτά τα γαμοστοιχεία πέραν της αστυνομίας.

Όφου διάολε για επανάσταση..

"Η αμφιβολία δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση, αλλά η βεβαιότητα είναι μία παράλογη κατάσταση".;)
  • Απαντ. 325
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε συ ικαρούγκα, κάθε φορά που διαβάζω ποστ σου εδώ βγάζω και ένα ρούχο.

Αντιλαμβάνεσαι το ειρωνικότατο fail της ιστορίας σου;

Σου πέρασε από το μυαλό πως αυτά που πάθαινε αυτή η κοπέλα μπροστά στα μάτια σου τα έχει πάθει πιθανότατα σε πολλαπλάσιο βαθμό η αλλοδαπή που έψαχνες στην τσάρκα σου για να εκτονώσεις τις ορμές που σου είχε συσσωρεύεσει το ανούσιο "χρέος" προς την πατρίδα;

Ή μπα;

Δημοσ.

Για να ξεκαθαρισω παντως το point του ποστ μου ηταν για το περι "πατεραδων" (που μου φουνταρες στα μουτρα μου το λινκ λες και ζητησα κατι τετοιο) και φυσικα της ιδιας πραγματικης καταστασης που ετσι και καναμε ενα fast forward με τα σημερινα δεδομενα και -μονο- το γεγονος οτι εγω και η παρεα μου "κακοποιησαμε" και σχεδον "αφησαμε νεκρους" στο δρομο (μαζικη καλυψη απο ΜΜΕ με τα διαφορα ομορφα λογακια που τα λενε) καποιους (λαθρο)μεταναστες πολυ πιθανων να ειχαμε αντι για 10 μερες τιμητικη αδεια 10 χρονακια απο τιποτε αλλο.

Ουτε λογος γιατι προβηκαμε σε τετοιες ενεργειες -φυσικα, φυσικα- ετσι? Σταμπα και label με συνοπτηκες διαδικασιες για την "περιπτωση" μας ως ρατσιστες και φασιστες. Και ξαναρωταω, θελεις να μαθεις μηπως τι ακουγαμε επι 1 ολοκληρη ωρα απο τον πατερα της (και απο την ιδια αργοτερα που συνηλθε το κοριτσι)? Φανταζομαι δεν χρειαζεται να πω τιποτε αλλο.

Δημοσ.

Ναι οκ, μισό να πιω μια γουλιά από το 18 years old malted whiskey...

Μαλακίες λέω, Haeg πίνω.

“Le doute n’est pas un état bien agréable, mais l’assurance est un état ridicule.”

“Le doute est un état mental désagréable, mais la certitude est ridicule.”

βολταίρος και τα μυαλά στα κάγκελα, ε, τον Che σου μέσα.

Καλά, όταν βρεις εκείνα τα στοιχεία στείλε μου τα σε pm σε παρακαλώ. Θα χαρώ πολύ να τα δω.

Δημοσ.
Ρε συ ικαρούγκα, κάθε φορά που διαβάζω ποστ σου εδώ βγάζω και ένα ρούχο.

Αντιλαμβάνεσαι το ειρωνικότατο fail της ιστορίας σου;

Σου πέρασε από το μυαλό πως αυτά που πάθαινε αυτή η κοπέλα μπροστά στα μάτια σου τα έχει πάθει πιθανότατα σε πολλαπλάσιο βαθμό η αλλοδαπή που έψαχνες στην τσάρκα σου για να εκτονώσεις τις ορμές που σου είχε συσσωρεύεσει το ανούσιο "χρέος" προς την πατρίδα;

Ή μπα;

Και ποιος σου ειπε οτι δεν θα εκανα το ιδιο αν η κατασταση ηταν αντιστραμενη (δηλαδη ελληνες να κανανε κατι τετοιο σε αλλοδαπη)? Ξαναλεω οτι το point ειναι οτι αναλογα με το ποιος κανει τι και σε ποιον εχουμε και αναλογη "ευαισθησια" απο "διαφορους καλοθελητες". Μην μενεις στο οτι σαπισαμε αλβανους. Θα σαπιζα και τον ελληνα γειτονα μου (που θα τον ηξερα και χρονια) για τον ιδιο λογο. Απλα ετυχε να ειμαστε μπροστα σε αυτην την φαση.

Δημοσ.
Θα κάνατε το ίδιο αν αυτοί ήταν αντί δύο, έξι;

Δεν ξερω τι να σου πω εδω, εμεις απλα ειδαμε εναν δικο μας να γρονθομπουνιαζει ηδη 1 απο τους 2 και απλα ορμησαμε. Δεν ξερω τι να σου απαντησω εδω.

Εδιτ: σε εμενα μιλας washcloud?

Δημοσ.
Δεν ξερω τι να σου πω εδω, εμεις απλα ειδαμε εναν δικο μας να γρονθομπουνιαζει ηδη 1 απο τους 2 και απλα ορμησαμε. Δεν ξερω τι να σου απαντησω εδω.

Δεν είναι λοιπόν θέμα "μεγάλων αρχιδιών" , σθένους, θάρρους κλπ. που δεν είχαν οι άλλοι "μπάσταρδοι μαλάκες" και είχατε εσείς. Απλά είδατε οτι υπερτερούσατε αριθμητικά και τους είχατε και ορμήσατε. Αν δεν τους είχατε, το πιθανότερο είναι οτι θα κάνατε ο,τι και ο υπόλοιποι "μπάσταρδοι μαλάκες" (τους κινέζους δλδ.).

Δημοσ.

Παιδιά λέτε μαλακίες τώρα.

Δεν έχει να κάνει με το ρατσισμό αυτό. Μία κοπέλα από δυο ΤΥΠΟΥΣ κινδύνευε. Δεν ξέρω αν έπρεπε να τους δείρουν...αλλά τουλάχιστον θα έπρεπε οπωσδήποτε να μπουν στη μέση.

Τα κατακάθια τα τιμωρούμε ανεξαρτήτου εθνικότητας.

Δημοσ.
Δεν είναι λοιπόν θέμα "μεγάλων αρχιδιών" , σθένους, θάρρους κλπ. που δεν είχαν οι άλλοι "μπάσταρδοι μαλάκες" και είχατε εσείς. Απλά είδατε οτι υπερτερούσατε αριθμητικά και τους είχατε και ορμήσατε. Αν δεν τους είχατε, το πιθανότερο είναι οτι θα κάνατε ο,τι και ο υπόλοιποι "μπάσταρδοι μαλάκες" (τους κινέζους δλδ.).

Εδω κανεις λαθος, θα μπορουσαν να ηταν 10 αυτοι γυρω γυρω (καπου κοντα στη φυλης ειμασταν αλλωστε) αλλα το ζητημα ηταν οτι δεν προλαβαμε καν να μιλησουμε για το τι πρεπει να κανουμε σε αυτην την περιπτωση. Ο ενας ορμησε χωρις καν να μας πει οτι ορμαει, εμεις απλα μετα ακολουθησαμε γιατι ηταν ηδη πολυ αργα για οποια συνενοηση.

Παντως οι στολες (εξοδου λολ) πρεπει να ηταν ψαρωτικες γι αυτους. Να αναφερω επισης οτι ο ενας μας που ορμησε πρωτος σε χρονο DT ηταν ενα παιδι τσομπανης απο κατι κατσαβραχα πανω απο την Ξανθη και δεν ειχε ουτε την βασικη εκπαιδευση δημοτικου. 6 χρονια μεγαλυτερος μας κιολας τοτε.

Δημοσ.

Ικαρούγκα, μάλλον δεν κατάλαβες, οπότε ξαναρωτάω.

Σου πέρασε από το μυαλό πόση κακοποίηση έχει (πιθανότατα) υποστεί η κοπέλα που έψαχνες στην τσάρκα σου;

Δημοσ.

Αν εννοείς εμένα ρε νεϊτσιβ όχι. Κόκα κόλα πίνω...αλλά τώρα να πούμε έλεος ρε φίλε. Να σκεφτούμε τη μπουρδελιάρα που την αγόρασαν στη Βουλγαρία στα 14 της με 50 ευρώ και στο διάολο το κοριτσάκι; Θάνατος μάγκες. Outta here.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...