Προς το περιεχόμενο

άστεγος μετανάστης

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτά τα ποσοστά είναι επί των εγκλημάτων. Το 49,46% στην αρχή για παράδειγμα ενοεί ότι το 49,46% των ληστειών έγινε από αλλοδαπούς ενώ το 50,54 από ημεδαπούς χωρίς να κάνει λόγο για για διαφορά αριθμού ημεδαπών/αλλοδαπών που τεράστια! Πόσοι είναι οι Έλληνες και πόσοι οι αλλοδαποί, μόνο αυτό αν σκεφτούμε καταλαβαίνουμε ότι τα στοιχεία δείχνουν συντριπτική διαφορά στην εγκληματικότητα αλλοδαπών/ημεδαπών με τα πρωτεία βέβαια στους πρώτους πανηγυρικά.

Υπάρχει και η άλλη οπτική γωνία του θέματος. Το ποσοστό των ανεξιχνίαστων εγκλημάτων τα οποία έγιναν από αλλοδαπούς. Για τους αλλοδαπούς δεν υπάρχουν αρχεία με τα δακτυλικά αποτυπώματα, και αν τους αναγνωρίσουν δεν μπορούν να τους βρούνε.

Η γνώμη μου είναι ότι στα ανεξιχνίαστα εγκλήματα το ποσοστό των αλλοδαπών είναι σημαντικά μεγαλύτερο από το αντίστοιχοι ποσοστό των ημεδαπών.

Υπάρχει επίσης η άποψη ότι οι Αφγανοί για να κερδίσουν την μεταφορά τους από την χώρα τους στην Ελλάδα κάνουν και άλλη "εξυπηρέτηση" ως μεταφορείς. Το 90% της παγκόσμιας παραγωγής ηρωίνης γίνεται στο Αφγανιστάν. Πάει το μυαλό σας εκεί που πάει και το δικό μου; Αυτό δεν είναι έγκλημα;

• Απαντ. 325
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Υπάρχει και η άλλη οπτική γωνία του θέματος. Το ποσοστό των ανεξιχνίαστων εγκλημάτων τα οποία έγιναν από αλλοδαπούς. Για τους αλλοδαπούς δεν υπάρχουν αρχεία με τα δακτυλικά αποτυπώματα, και αν τους αναγνωρίσουν δεν μπορούν να τους βρούνε.

Η γνώμη μου είναι ότι στα ανεξιχνίαστα εγκλήματα το ποσοστό των αλλοδαπών είναι σημαντικά μεγαλύτερο από το αντίστοιχοι ποσοστό των ημεδαπών.

Υπάρχει επίσης η άποψη ότι οι Αφγανοί για να κερδίσουν την μεταφορά τους από την χώρα τους στην Ελλάδα κάνουν και άλλη "εξυπηρέτηση" ως μεταφορείς. Το 90% της παγκόσμιας παραγωγής ηρωίνης γίνεται στο Αφγανιστάν. Πάει το μυαλό σας εκεί που πάει και το δικό μου; Αυτό δεν είναι έγκλημα;

Και βεβαια οχι, αφου ολοι ειμαστε ανθρωποι... ξερεις, ολοι ισοι, κατω απο τον ιδιο θεο, δεν υπαρχουν λαθρο, δεν υπαρχουν συνορα, εμεις τους καταστρεψαμε τη χωρα (?) για αυτο και αυτοι δεν εχουν που να πανε και ειπαν να καταστρεψουν και τη δικη μας, και τετοια αλλα καθημερινα :-)

Δημοσ.

Είναι στα πλαίσια της προώθησης των προϊόντων τους μωρέ StavrosD :P

@@sos@@, με τύφλωσαν τα bold σου, αλλά δυστυχώς για να πεις απλά κάτι και να επιβεβαιώσεις το δεδομένο της παραβατικότητας, που ανάθεμα κι αν χρειάζεται επιβεβαίωση, κόβεις το post του erwdios κατά το δοκούν, ενώ στο σύνολο του δεν χρειάζεται.

Προσωπικά γνωρίζω αρκετό κόσμο που μπορεί να σκέφτεται ακριβώς όπως εσύ, αλλά από τις περιοχές και τα στενάκια του κέντρου των Αθηνών, που κάνεις τσα και βλέπεις 100 αλλοδαπούς στο δρόμο να κάνουν παρεούλα, φοβούνται να περάσουν. Φοβία είναι φυσικά, η οποία δεν είναι εύκολο να εξαλειφθεί (αμφιβάλλω με τα δεδομένα του κέντρου αν γίνεται καν).

Ναι υπάρχουν και τοπικές κοινωνίες που εξαρτιώνται, μερικώς ή ολικώς, πλέον από τα εργατικά (ιδίως) χέρια των αλλοδαπών, αυτό όμως δεν είναι ο κανόνας. Αρκετοί όμως από αυτούς είναι με την καρτούλα τους, τα χαρτάκια τους τα επίσημα, κύριοι.

Άλλο το 'να, άλλο τ' άλλο.

_BaSSstarlet_ πιστεύω σε καμιά. Για να είμαι δίκαιος, σου λέω σε μια. Το όνομα αυτής δεν ξέρω.

Δημοσ.
Και βεβαια οχι, αφου ολοι ειμαστε ανθρωποι... ξερεις, ολοι ισοι, κατω απο τον ιδιο θεο, δεν υπαρχουν λαθρο, δεν υπαρχουν συνορα, εμεις τους καταστρεψαμε τη χωρα (?) για αυτο και αυτοι δεν εχουν που να πανε και ειπαν να καταστρεψουν και τη δικη μας, και τετοια αλλα καθημερινα :-)

I see wot you did thar !!!

Δημοσ.
Ποτέ δεν αμφέβαλα για τα σεξουαλικά κίνητρα κάποιων εξ' όσων είναι ΤΟΣΟ υπέρ των μεταναστών και το φωνάζουν με τόσο έντονο τρόπο. Είμαι σίγουρος ότι και μια μαϊμού αν έβαζες σε στριμωξίδι τύπου "μετρό/ηλεκτρικός τον τελευταίο καιρό" θα έβγαινε με μαϊμουδάκια και κατάγματα από μέσα.
Aν εννοείς αυτό που κατάλαβα... ξαναδιάβασε το post μου και αν πάλι δεν καταλάβεις πως αναφερόμουν στον σεξισμό των ανδρών ανεξαρτήτως εθνικότητας σημαίνει πως κάτι δεν πάει καλά ...;)

Αποκλειστικά? Τι σημαίνει αποκλειστικά? Μίλησε κανένας για αποκλειστικά που σημαίνει 100% για την μία ή την άλλη πλευρά ? Μόνη σου το λες για να εντυπωσιάσεις.

Επειδή όμως δεν μπορώ να ακούω αηδίες για αποκλειστικά και πράσινα άλογα, διάβασε μερικά επίσημα στοιχεία της ελληνικής αστυνομίας.(δεν αναφέρει καν το αδίκημα της παράνομης εισόδου)

Στοιχεία της αστυνομίας ;;;;Πλάκα κάνεις...:lol:

Αυτοί βαφτίζουν ζαρντινιέρες τις κλωτσοπατινάδες τους...:lol:

Δεν νομίζω πως τίθεται θέμα αξιοπιστίας ε , τι λες; θα μπορούσα να σου ποστάρω αρκετά περιστατικά που έχουν την σημειολογία τους σε σχέση με τα στοιχεία που δίνει η αστυνομία :-)

Ξαναέγραψα πως παραβατικότητα υπάρχει σε όλες τις μεριές της κοινωνίας μας.

Δημοσ.

Τώρα τη μια να ρωτάς αν έχει ο άλλος επίσημα στοιχεία να τα παραθέσει, και την άλλη να σου παραθέτει τα επίσημα στοιχεία, και παρόλο που είναι επίσημα, να τα θεωρείς αναξιόπιστα...

Το 'να, τα 'λλο, τι να λέμε τώρα.

Εκτός κι αν περίμενες επίσημα στοιχεία από κάποιον άλλο οργανισμό ξερωγώ. Ποιος θα είναι αυτός δεν ξέρω. Τέσπα.

Μα δεν αρνείται κανείς την παραβατικότητα από όπου κι αν προέρχεται.

Σου έδειξε τα ποσοστά, και σου έκανε τη σύγκριση βάσει πληθυσμών, στο περίπου.

Δημοσ.
Kαι τι σημαίνει αυτό;

Kαι προχθές 2 έλληνες λήστεψαν έναν πακιστανό που δούλευε σε βενζινάδικο...

Πάντα υπήρχε παραβατικότητα ...

Εκτός αν έχεις επίσημα στοιχεία παραβατικότητας των αλλοδαπων που ζούν στην χώρα μας που να δείχνει πως φταίνε αυτοί αποκλειστικά για την εγκληματικότητα.(στα επίσημα στοιχεία να έχει αφαιρεθεί το αδίκημα της παράνομης εισόδου ...φυσικά :-) )

Ναι έχω επίσημα στοιχεία παραβατικότητας.

Στοιχεία της αστυνομίας ;;;;Πλάκα κάνεις...:lol:

Αυτοί βαφτίζουν ζαρντινιέρες τις κλωτσοπατινάδες τους...:lol:

Δεν νομίζω πως τίθεται θέμα αξιοπιστίας ε , τι λες; θα μπορούσα να σου ποστάρω αρκετά περιστατικά που έχουν την σημειολογία τους σε σχέση με τα στοιχεία που δίνει η αστυνομία :-)

Ξαναέγραψα πως παραβατικότητα υπάρχει σε όλες τις μεριές της κοινωνίας μας.

Τι λες για άλλη μια κωλοτούμπα? Επίσημα στοιχεία ζήτησες, επίσημα στοιχεία σου έδωσα.

Και ποιος έχει αυτά τα στοιχεία? Φυσικά η αστυνομία! Όπως γίνεται πάντα και σε όλα τα κράτη του κόσμου. Οι άλλοι φορείς ότι στοιχείο υπάρχει περί παραβατικότητας το παίρνουν από την αστυνομία.

Καλά ξέρουμε, αν ήταν 0,01% τα ποσοστά δεν θα τα αμφισβητούσες, αλλά τώρα βλέπεις ότι τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ξεκάθαρα ότι το μεγαλύτερο μέρος της εγκληματικότητας προέρχεται από αλλοδαπούς και κάνεις μια κωλοτούμπα για να έρθεις στα ίσια σου.

Δημοσ.

Είδες πουθενά να γράφει πως η παραβατικότητα είναι προνόμιο μόνο των αλλοδαπών ...

Δεν έχεις διαβάσει/ακούσει/δει περιστατικά βασανισμών αλλοδαπών,κακοποίησης,ακόμα και δολοφονιών ,που πάντα τα στοιχεία της αστυνομίας ήταν από ανύπαρκτα μέχρι ελλειπή ...και θέλεις να πάρω στα σοβαρά τα στοιχεία που δίνει , με τις μικροσκοπιμότητες που μπορεί να κρύβουν.

Nομίζω πως κάνεις πλάκα...

Δημοσ.
[..]

♦ Σχεδόν αποκλειστικότητα στη δράση παρουσιάζουν οι αλλοδαποί στις

παραβάσεις "πνευματικής" ιδιοκτησίας (90,72%)[..]

Νταξ, γελάω κάνα δεκάλεπτο με αυτό.

Τους σκληρούς του ΤhReSh τους μετρήσανε;

:lol:

Δημοσ.
Είδες πουθενά να γράφει πως η παραβατικότητα είναι προνόμιο μόνο των αλλοδαπών ...

Δεν έχεις διαβάσει/ακούσει/δει περιστατικά βασανισμών αλλοδαπών,κακοποίησης,ακόμα και δολοφονιών ,που πάντα τα στοιχεία της αστυνομίας ήταν από ανύπαρκτα μέχρι ελλειπή ...και θέλεις να πάρω στα σοβαρά τα στοιχεία που δίνει , με τις μικροσκοπιμότητες που μπορεί να κρύβουν.

Nομίζω πως κάνεις πλάκα...

Τότε γιατί ζήτησες επίσημα στοιχεία αφού ήξερες ότι κρύβουν μικροσκοπιμότητες? Πάλι για εντυπωσιασμό?

Αυτά που λες τώρα για βασανισμός, κακοποίηση κτλ είναι για γέλια γιατί μπορώ και εγώ να σου πώ ότι υπάρχουν περιστατικά κακοποίησης ημεδαπών από αλλoδαπούς, ληστείες από αλλοδαπούς που δεν εξιχνιάστηκαν και γενικά υπάρχουν πολλά ανεξιχνίαστα εγκλήματα από όλες τις πλευρές.

Αν θέλουμε να μπούμε σε αυτή τη λογική τότε όπως είπε ο StavrosD ίσως να επιβαρύνονται ακόμη περισσότερο οι αλλοδαποί λόγω του ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για αυτούς, δακτυλικά αποτυπώματα, χαρακτηριστικά προσώπου κτλ.

---------- Προσθήκη στις 16:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:38 ----------

Νταξ, γελάω κάνα δεκάλεπτο με αυτό.

Τους σκληρούς του ΤhReSh τους μετρήσανε;

:lol:

:-D

Αυτό πράγματι είναι λίγο αστείο, αλλά μάλλον προέρχεται από τα cd των 5 € που πωλούνται στο Μοναστηράκι. Κατά κύριο λόγο αλλοδαποί τα πωλούν. (χωρίς να είναι βασικό πρόβλημα εγκληματικότητας αυτό)

Δημοσ.
Τότε γιατί ζήτησες επίσημα στοιχεία αφού ήξερες ότι κρύβουν μικροσκοπιμότητες? Πάλι για εντυπωσιασμό?

Αυτά που λες τώρα για βασανισμός, κακοποίηση κτλ είναι για γέλια γιατί μπορώ και εγώ να σου πώ ότι υπάρχουν περιστατικά κακοποίησης ημεδαπών από αλλoδαπούς, ληστείες από αλλοδαπούς που δεν εξιχνιάστηκαν και γενικά υπάρχουν πολλά ανεξιχνίαστα εγκλήματα από όλες τις πλευρές.

Δεν γράφεις όμως πως σε όσα περιστατικά υπήρχε κάμερα και κατέγραφε οι αστυνομικοί έκαναν κωλοτούμπα στα στοιχεία που είχαν δώσει αρχικά(ζαρντινιέρα,ατ ομόνοιας, κορκονέας,τσάντα με μολότοφ στην θεσ/νικη) τι στοιχεία να δώσουν στην δημοσιότητα ; όταν κρίνονται προαγωγές από αυτά ... εύκολο θύμα πάντα ο αλλοδαπός...( δεν λέω ..προς che πως δεν υπάρχουν και σε αυτούς παράνομοι...)

...μόνο τις δικές μου βλιεπς.

• Super Moderators
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον Teaser: είναι παντελώς ανούσια η συζήτηση για "επίσημα στοιχεία" όταν αυτά απορρίπτονται με συνοπτικές διαδικασίες (ή μάλλον, ορθότερα, εκ προοιμίου).

Κατά τα λοιπά, η σύγκριση της κατοχής πειρατικού υλικού για προσωπική χρήση (λάθος κατ' εμέ) δεν μπορεί να συγκριθεί με την κατ' επάγγελμα διάθεση πειρατικού υλικού.

Παρενθετικά, τοποθετήσεις του στυλ "ρουφ" ΔΕΝ συνιστούν συμμετοχή. Εφόσον θέλετε να επικροτήσετε τις απόψεις ενός μέλους, υπάρχει η θετική ψήφος. Μιλώ γενικά με αφορμή το συγκεκριμένο μήνυμα.

Δημοσ.

@teaser Για αυτό εδώ : "Ποτέ δεν αμφέβαλα για τα σεξουαλικά κίνητρα κάποιων εξ' όσων είναι ΤΟΣΟ υπέρ των μεταναστών και το φωνάζουν με τόσο έντονο τρόπο. Είμαι σίγουρος ότι και μια μαϊμού αν έβαζες σε στριμωξίδι τύπου "μετρό/ηλεκτρικός τον τελευταίο καιρό" θα έβγαινε με μαϊμουδάκια και κατάγματα από μέσα." τίποτις ; ούτε φωνήεν;

εκ προοιμίου ; :lol:

Δημοσ.
@teaser Για αυτό εδώ : "Ποτέ δεν αμφέβαλα για τα σεξουαλικά κίνητρα κάποιων εξ' όσων είναι ΤΟΣΟ υπέρ των μεταναστών και το φωνάζουν με τόσο έντονο τρόπο. Είμαι σίγουρος ότι και μια μαϊμού αν έβαζες σε στριμωξίδι τύπου "μετρό/ηλεκτρικός τον τελευταίο καιρό" θα έβγαινε με μαϊμουδάκια και κατάγματα από μέσα." τίποτις ; ούτε φωνήεν;

εκ προοιμίου ; :lol:

Τι θέλεις να σου πω γιαυτό? Αφού μου είπες ότι ενοούσες κάτι άλλο, άρα αντιλαμβάνομαι ότι ίσως να παρεξήγησα αυτό που είπες και να το ερμήνευσα λάθος. Γιαυτό δεν υπάρχει φωνήεν. Αν πάλι εσύ θέλει να το συζητήσουμε, κανένα πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...