Προς το περιεχόμενο

άστεγος μετανάστης

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 325
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το φυλακα προφανως, το μεταναστη δεν ειπε κανεις να τον σαπισουμε, αλλα ενας πιο ηπιος τροπος απομακρυνσης σιγουρα θα υπαρχει. Να απομακρυνθει απο τη θεση αυτηειναι το ζητουμενο, οχι να τον βλεπουμε λιποθυμο απο το ξυλο ανασκελα. Με την απομακρυνση εχει κερδος, με το ξυλο κανενα.

Δημοσ.

Υπό την παραπάνω λογική όμως, δε χρειάζεται ούτε το συνοριοφύλακα να σαπίσεις.

Γιατί και οι δυο έκαναν από κάτι λάθος: ο μεν έβαλε τον άλλο λαθραία, ο δε μπήκε οικειοθελώς και χωρίς στον ήλιο μοίρα λαθραία.

Άρα, αν απομακρύνεις τον συνοριοφύλακα από τη θέση στην οποία ήταν και είχε τη δυνατότητα να περνά λαθραία κόσμο, και αυτός θα χάσει τη δουλειά του, και δε θα ξαναμπεί λαθραία κανείς.

Μπακαλίστικα (εντελώς όμως) σωστό είναι κι αυτό, έτσι;

Δημοσ.

Ναι οκ, δε διαφωνούμε, τα κίνητρα κάνουν τον άνθρωπο, αλλά από τις πράξεις, που θα επιλέξουν για να εκπληρώσουν τα κίνητρα τους, κρίνονται.

Γι' αυτό νομίζω ότι όσο κι αν ο κάθε λάθρο έχει αγνά καγαθά αισθήματα και ψάχνει το european dream, αυτό δεν παύει να σημαίνει ότι η πράξη του ήταν λάθος, και βάση αυτής κρίνεται.

Δημοσ.

2 αλλοδαποί (δεν έχει σημασία η εθνικότητα) προχθές στη Μάρνης προσπαθούσαν να ανοίξουν το αυτοκίνητο από μία κοπέλα που περίμενε στα φανάρια σταματημένη, για να της πάρουν μία σακούλα που είχε στη θέση του συνοδηγού. Αν δεν επεμβαίναμε κανα 2-3 με μηχανάκια που περιμέναμε στο ίδιο φανάρι, ίσως να της έσπαζαν και το τζάμι.

Η μαγική λέξη δεν είναι οι αλλοδαποί στο παραπάνω ειδησάριο, αλλά το γεγονός ότι το κέντρο που θεωρητικά θα έπρεπε να είναι θωρακισμένο σαν αστακός, αποτελεί γκέτο και ο καθένας κάνει ότι γουστάρει, ιδιαίτερα δε, όταν είναι αλλοδαπός και ειδικά παράνομα εισελθών στη χώρα και ξέρει ότι δεν έχει τπτ να χάσει, το πολύ - πολύ να τον απελάσουν (ούτως ή άλλως ξέρει και ο ίδιος ότι κάποια στιγμή θα τον τσακώσουν και θα τον απελάσουν) και συνεπώς μαζεύει χρήματα κλέβοντας και εγκληματώντας πολλές φορές για να μπορέσει να λαδώσει για την πράσινη κάρτα του ή για να μπορέσει να πληρώσει ξανά τον δουλέμπορο, να τον ξαναβάλει μέσα ή να πληρώσει κανέναν νταλικιέρη να τον μεταφέρει στη Δυτική Ευρώπη μέσω Ιταλίας συνήθως.

Όπως και να 'χει τα έχουμε ξαναπεί άπειρες φορές, ανθρωπιστικά όλοι θέλουμε να βοηθήσουμε έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη, ανεξαρτήτου χρώματος, φυλής, γλώσσας αλλά δεν καταλαβαίνουμε ότι το θέμα της λαθρομετανάστευσης είναι τεράστιο και περισσότερα άσχημα κάνει στις εκάστοτε τοπικές κοινωνίες που τους φιλοξενούν παρά καλά.

Ναι, ένας άνθρωπος χρειάζεται τη βοηθειά μας, αλλά ταυτόχρονα, άλλοι 100 ζημιώνονται από το παραεμπόριο που ενδεχομένως ασκεί, τις εγκληματικές πράξεις στις οποίες "τον καταφεύγουν" για να ζήσει και από την εκμετάλλευση την οποία υφίσταται.

Και φυσικά οι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι που μας έχουν αλλάξει τον αδόξαστο στην οικονομία, που μας κλέβουν μάρμαρα, ονόματα και μας θεωρούν Παλαιστίνη, δεν δέχονται να βοηθήσουν με κανένα τρόπο στο πρόβλημα, παρά μόνο σφυρίζουν αδιάφορα. Κάντε μία βόλτα Ελβετία κι αν δείτε όχι λαθρομετανάστη, αλλά έστω μετανάστη, τρυπήστε μου τη μύτη. Χιτλερική εξωτερική πολιτική, με σύνορα που φυλάσσονται σα θησαυροφυλάκιο.

Για το πρόβλημα με τον μετανάστη που ανέφερε ο topic starter, μπορείς να απευθυνθείς στην ενορία της περιοχής σου, ώστε ο άνθρωπος να βρει ένα ζεστό πιάτο τουλάχιστον και ενδεχομένως η διανοητική του κατάσταση να τους συγκινήσει και να του βρουν κάποιο ξενώνα.

PS Πέστε να με φάτε τώρα, είμαι ο Erwdios και μόλις τελείωσα.

Δημοσ.

Συνεχίζοντας το σχεδόν offtopic, μπορεί να μου πει κάποιος σε ποιά χώρα, ευρωπαϊκή ή μη, οι (λαθρο)μετανάστες, αντιμετωπίστηκαν χωρίς προκαταλήψεις ή ρατσισμό;

Δημοσ.
2 αλλοδαποί (δεν έχει σημασία η εθνικότητα) προχθές στη Μάρνης προσπαθούσαν να ανοίξουν το αυτοκίνητο από μία κοπέλα που περίμενε στα φανάρια σταματημένη, για να της πάρουν μία σακούλα που είχε στη θέση του συνοδηγού. Αν δεν επεμβαίναμε κανα 2-3 με μηχανάκια που περιμέναμε στο ίδιο φανάρι, ίσως να της έσπαζαν και το τζάμι.
Kαι τι σημαίνει αυτό;

Kαι προχθές 2 έλληνες λήστεψαν έναν πακιστανό που δούλευε σε βενζινάδικο...

Πάντα υπήρχε παραβατικότητα ...

Εκτός αν έχεις επίσημα στοιχεία παραβατικότητας των αλλοδαπων που ζούν στην χώρα μας που να δείχνει πως φταίνε αυτοί αποκλειστικά για την εγκληματικότητα.(στα επίσημα στοιχεία να έχει αφαιρεθεί το αδίκημα της παράνομης εισόδου ...φυσικά :-) )

Η μαγική λέξη δεν είναι οι αλλοδαποί στο παραπάνω ειδησάριο, αλλά το γεγονός ότι το κέντρο που θεωρητικά θα έπρεπε να είναι θωρακισμένο σαν αστακός, αποτελεί γκέτο και ο καθένας κάνει ότι γουστάρει, ιδιαίτερα δε, όταν είναι αλλοδαπός και ειδικά παράνομα εισελθών στη χώρα και ξέρει ότι δεν έχει τπτ να χάσει, το πολύ - πολύ να τον απελάσουν (ούτως ή άλλως ξέρει και ο ίδιος ότι κάποια στιγμή θα τον τσακώσουν και θα τον απελάσουν) και συνεπώς μαζεύει χρήματα κλέβοντας και εγκληματώντας πολλές φορές για να μπορέσει να λαδώσει για την πράσινη κάρτα του ή για να μπορέσει να πληρώσει ξανά τον δουλέμπορο, να τον ξαναβάλει μέσα ή να πληρώσει κανέναν νταλικιέρη να τον μεταφέρει στη Δυτική Ευρώπη μέσω Ιταλίας συνήθως.

Στα bold σου απαντώ πως το να τον πιάσουν σημαίνει πολλά για αυτόν (...έχεις ακούσει φαντάζομαι ...τα διάφορα για την "περιποίηση" που απολαμβάνουν οι αλλοδαποί...),όπως και να τον απελάσουν , ο liopyr είχε γράψει σχετικά παραπίσω ...

Ναι υπάρχουν και παράνομοι όπως υπάρχουν παντού, εγώ ξέρω πως αν δεν πειράξεις κάποιον αλλοδαπό δεν θα σε πειράξει , γιατί φοβάται περισσότερο και φοβάται πίστεψέ με ...

Όπως και να 'χει τα έχουμε ξαναπεί άπειρες φορές, ανθρωπιστικά όλοι θέλουμε να βοηθήσουμε έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη, ανεξαρτήτου χρώματος, φυλής, γλώσσας αλλά δεν καταλαβαίνουμε ότι το θέμα της λαθρομετανάστευσης είναι τεράστιο και περισσότερα άσχημα κάνει στις εκάστοτε τοπικές κοινωνίες που τους φιλοξενούν παρά καλά.

Υπάρχουν και τοπικές κοινωνίες στις οποίες αν εκλείψουν οι αλλοδαποί θα πάψουν να υπάρχουν;)

Ναι, ένας άνθρωπος χρειάζεται τη βοηθειά μας, αλλά ταυτόχρονα, άλλοι 100 ζημιώνονται από το παραεμπόριο που ενδεχομένως ασκεί, τις εγκληματικές πράξεις στις οποίες "τον καταφεύγουν" για να ζήσει και από την εκμετάλλευση την οποία υφίσταται.

Ξέρεις ...:-) και οι αλλοδαποί αγοράζουν, και οι αλλοδαποί προσφερουν στο αεπ και άλλοι 500 κερδίζουν από αυτούς και συμφωνούμε πως τους εκμεταλλεύονται , δεν έχουν άλλες λύσεις όμως...
Και φυσικά οι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι που μας έχουν αλλάξει τον αδόξαστο στην οικονομία, που μας κλέβουν μάρμαρα, ονόματα και μας θεωρούν Παλαιστίνη, δεν δέχονται να βοηθήσουν με κανένα τρόπο στο πρόβλημα, παρά μόνο σφυρίζουν αδιάφορα. Κάντε μία βόλτα Ελβετία κι αν δείτε όχι λαθρομετανάστη, αλλά έστω μετανάστη, τρυπήστε μου τη μύτη. Χιτλερική εξωτερική πολιτική, με σύνορα που φυλάσσονται σα θησαυροφυλάκιο.
Εδώ σου βγάζω το καπέλο που δεν φορώ, μπράβο.

Για το πρόβλημα με τον μετανάστη που ανέφερε ο topic starter, μπορείς να απευθυνθείς στην ενορία της περιοχής σου, ώστε ο άνθρωπος να βρει ένα ζεστό πιάτο τουλάχιστον και ενδεχομένως η διανοητική του κατάσταση να τους συγκινήσει και να του βρουν κάποιο ξενώνα.

ξαναμανάμπράβο.

PS Πέστε να με φάτε τώρα, είμαι ο Erwdios και μόλις τελείωσα.

Και εγώ...:-)

Δημοσ.
hairy-disgusted.jpg

χμ... ωραίο κομμάτι είσαι ...:P

---------- Προσθήκη στις 23:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:02 ----------

Οσο για ένα video παραπίσω που δείχνει μέσα στο στριμωξίδι πεσίματα αντρών σε γυναίκες, να επισημάνω πως ο ανδρικός σεξισμός διακατέχεται από διεθνισμό...

Και να σας ενημερώσω πως γενικώς στα στριμωξίδια όλοι οι άντρες που διακατέχονται από σεξισμό, πως θα κολλήσουν στην γυναίκα δίπλα τους σκέφτονται..., ανεξαρτήτως ηλικίας,χρώματος, εθνικότητας...

Δημοσ.
ikaruga, δεν είπα ποτέ πως εσύ την έχεις μέλι-γάλα και γκρινιάζεις άδικα. Προφανώς και τόση φτωχολογιά προκαλεί προβλήματα σε πολλά επίπεδα. Μα θα σου κάνω αυτή την ερώτηση, αν είχες μπροστά σου έναν λαθρομετανάστη από αυτούς έξω απ το μαγαζί σου και έναν συνοριοφύλακα που κράτησε όλα τα λεφτά αυτού του λαθρομετανάστη στα σύνορα για να κάνει τα στραβά μάτια και να τον αφήσει να μπει μέσα, ποιον θα σάπιζες στο ξύλο;

Δεν ξέρω αν σου απάντησε ο ikaruga αλλά θα σου πω τι θα έκανα εγώ σαυτή την περίπτωση. (είναι απλή)

Θα σάπιζα μέχρι θανάτου στο ξύλο τον συνοριοφύλακα μέχρι να του βγουν τα νομίσματα από τον οισοφάγο και απλά θα έκανα επαναπροώθηση/απέλαση τον λαθρομετανάστη.

Η μουλαριά του ενός δεν διαγράφει την παρανομία του άλλου και τούμπαλιν.

Οσο για ένα video παραπίσω που δείχνει μέσα στο στριμωξίδι πεσίματα αντρών σε γυναίκες, να επισημάνω πως ο ανδρικός σεξισμός διακατέχεται από διεθνισμό...

Και να σας ενημερώσω πως γενικώς στα στριμωξίδια όλοι οι άντρες που διακατέχονται από σεξισμό, πως θα κολλήσουν στην γυναίκα δίπλα τους σκέφτονται..., ανεξαρτήτως ηλικίας,χρώματος, εθνικότητας...

Ποτέ δεν αμφέβαλα για τα σεξουαλικά κίνητρα κάποιων εξ' όσων είναι ΤΟΣΟ υπέρ των μεταναστών και το φωνάζουν με τόσο έντονο τρόπο. Είμαι σίγουρος ότι και μια μαϊμού αν έβαζες σε στριμωξίδι τύπου "μετρό/ηλεκτρικός τον τελευταίο καιρό" θα έβγαινε με μαϊμουδάκια και κατάγματα από μέσα.

Kαι τι σημαίνει αυτό;

Kαι προχθές 2 έλληνες λήστεψαν έναν πακιστανό που δούλευε σε βενζινάδικο...

Πάντα υπήρχε παραβατικότητα ...

Εκτός αν έχεις επίσημα στοιχεία παραβατικότητας των αλλοδαπων που ζούν στην χώρα μας που να δείχνει πως φταίνε αυτοί αποκλειστικά για την εγκληματικότητα.(στα επίσημα στοιχεία να έχει αφαιρεθεί το αδίκημα της παράνομης εισόδου ...φυσικά :-) )

Αποκλειστικά? Τι σημαίνει αποκλειστικά? Μίλησε κανένας για αποκλειστικά που σημαίνει 100% για την μία ή την άλλη πλευρά ? Μόνη σου το λες για να εντυπωσιάσεις.

Επειδή όμως δεν μπορώ να ακούω αηδίες για αποκλειστικά και πράσινα άλογα, διάβασε μερικά επίσημα στοιχεία της ελληνικής αστυνομίας.(δεν αναφέρει καν το αδίκημα της παράνομης εισόδου)

Από ελληνική αστυνομία για το Α εξάμηνο 2009:

[...]Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει αναφορικά με το ποσοστό συμμετοχής των

αλλοδαπών δραστών στα εξιχνιασθέντα εγκλήματα που είναι υψηλό, ιδίως στα

εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας και κατά προσώπων. Συγκεκριμένα:

♦ Στις ληστείες 49,46% (έναντι 50,54% συμμετοχής των ημεδαπών)

♦ Στις κλοπές- διαρρήξεις 50,87%

♦ Στις ανθρωποκτονίες 37,57%

♦ Στους βιασμούς 48,36%

♦ Στα εγκλήματα της σεξουαλικής εκμετάλλευσης το ποσοστό

συμμετοχής ξεπερνά τους ημεδαπούς δράστες (55,13%)

♦ Σχεδόν αποκλειστικότητα στη δράση παρουσιάζουν οι αλλοδαποί στην

παραχάραξη (98,78%), στις πλαστογραφίες (95,67%) και στις

παραβάσεις πνευματικής ιδιοκτησίας (90,72%)[...]

Αυτά τα ποσοστά είναι επί των εγκλημάτων. Το 49,46% στην αρχή για παράδειγμα ενοεί ότι το 49,46% των ληστειών έγινε από αλλοδαπούς ενώ το 50,54 από ημεδαπούς χωρίς να κάνει λόγο για για διαφορά αριθμού ημεδαπών/αλλοδαπών που τεράστια! Πόσοι είναι οι Έλληνες και πόσοι οι αλλοδαποί, μόνο αυτό αν σκεφτούμε καταλαβαίνουμε ότι τα στοιχεία δείχνουν συντριπτική διαφορά στην εγκληματικότητα αλλοδαπών/ημεδαπών με τα πρωτεία βέβαια στους πρώτους πανηγυρικά.

Δημοσ.

Δεν εχω να προτεινω τιποτα για τον τοπικσταρτερ, απλα επειδη διαβασα μερικες απαντησεις ειπα να πω... Λιγος σεβασμος

(Εσεις κρινετε εναν αστεγο, και εγω ερωτω.. για ποιο λογο ειστε ζωντανοι* και αλλοι οχι? )

* Αδικη η ζωη ρε πουστη μου.

Οφ{

...

Η μαγική λέξη δεν είναι οι αλλοδαποί στο παραπάνω ειδησάριο, αλλά το γεγονός ότι το κέντρο που θεωρητικά θα έπρεπε να είναι θωρακισμένο σαν αστακός, αποτελεί γκέτο και ο καθένας κάνει ότι γουστάρει,.....

Να και κατι σωστο που γραφτηκε

}

Δημοσ.

[/color]

Αποκλειστικά? Τι σημαίνει αποκλειστικά? Μίλησε κανένας για αποκλειστικά που σημαίνει 100% για την μία ή την άλλη πλευρά ? Μόνη σου το λες για να εντυπωσιάσεις.

Επειδή όμως δεν μπορώ να ακούω αηδίες για αποκλειστικά και πράσινα άλογα, διάβασε μερικά επίσημα στοιχεία της ελληνικής αστυνομίας.(δεν αναφέρει καν το αδίκημα της παράνομης εισόδου)

Από ελληνική αστυνομία για το Α εξάμηνο 2009:

[...]Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει αναφορικά με το ποσοστό συμμετοχής των

αλλοδαπών δραστών στα εξιχνιασθέντα εγκλήματα που είναι υψηλό, ιδίως στα

εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας και κατά προσώπων. Συγκεκριμένα:

♦ Στις ληστείες 49,46% (έναντι 50,54% συμμετοχής των ημεδαπών)

♦ Στις κλοπές- διαρρήξεις 50,87%

♦ Στις ανθρωποκτονίες 37,57%

♦ Στους βιασμούς 48,36%

♦ Στα εγκλήματα της σεξουαλικής εκμετάλλευσης το ποσοστό

συμμετοχής ξεπερνά τους ημεδαπούς δράστες (55,13%)

♦ Σχεδόν αποκλειστικότητα στη δράση παρουσιάζουν οι αλλοδαποί στην

παραχάραξη (98,78%), στις πλαστογραφίες (95,67%) και στις

παραβάσεις πνευματικής ιδιοκτησίας (90,72%)[...]

Αυτά τα ποσοστά είναι επί των εγκλημάτων. Το 49,46% στην αρχή για παράδειγμα ενοεί ότι το 49,46% των ληστειών έγινε από αλλοδαπούς ενώ το 50,54 από ημεδαπούς χωρίς να κάνει λόγο για για διαφορά αριθμού ημεδαπών/αλλοδαπών που τεράστια! Πόσοι είναι οι Έλληνες και πόσοι οι αλλοδαποί, μόνο αυτό αν σκεφτούμε καταλαβαίνουμε ότι τα στοιχεία δείχνουν συντριπτική διαφορά στην εγκληματικότητα αλλοδαπών/ημεδαπών με τα πρωτεία βέβαια στους πρώτους πανηγυρικά.

Πολυ καλα του τα ειπες φιλε μου, ημουν ετοιμος να γραψω το ιδιο...

Αν ακομα δεν εχετε βρει λυση στο τι θα κανετε με τον ανθρωπο εγω λεω να τον κανουν θυρωρο...δεν ξερω αν με προλαβε κανενας αλλα ειναι μια αρκετα καλη λυση... Αν του κολανε ενσυμα και νομιμα θα μεινει στην Ελλαδα και θα εχει και περιθαλψη απο τον ΙΚΑ... Μενει που μενει ο ανθρωπος στην εισοδο ας κανει και κατι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...