tasoskont Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 http://www.google.com/search?hl=el&lr=&q=%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82+%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9&start=0&sa=N Με εξαίρεση την πρώτη σελίδα της αναζήτησης, δες τα υπόλοιπα. Το point σου? το πρωτο ειναι αποτελεσμα του δευτερου,δεν θα επρεπε να γινεται κακοποιηση μεταναστατων αλλα αφου αυτοι κακοποιουν-σκοτωνουν εμας μου ειναι αδιαφορο αν κακοποιουντε αυτοι.εσενα δηλαδη σου αρεσε η εικονα παραμονης πρωτοχρονιας στο κεντρο???που τωρα πια δεν μπορεις να πατησεις????
Lucifer Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 αφου αυτοι κακοποιουν-σκοτωνουν εμας μου ειναι αδιαφορο αν κακοποιουντε αυτοι Βραβείο Συνειδητοποιημένου Πολίτη 2010.
tasoskont Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Βραβείο Συνειδητοποιημένου Πολίτη 2010. αυτες οι φιλευσπλαχνιες μας εχουν φαει και δεν μπορεις να κυκλοφορησεις στο κεντρο keep going μονο μην σας τυχει και πεσει κλαμα μετα.
washcloud Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Ώρες-ώρες σα να μην ακούγεται άσχημη ιδέα η ευγονική
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Τα spoiler έχουν ένα συγκεκριμένο ρόλο. Αυτός ο ρόλος ΔΕΝ είναι να κρύβονται ontopic απαντήσεις πίσω από αυτά. Ευχαριστώ.
StavrosD Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Λέγεται ότι κάποιες ομάδες ισχυρών ανθρώπων θέλουν να επιβάλλουν την ευγονική με πλάγιο τρόπο, αλλά δεν υπάρχει τίποτα επίσημο. Ο Χίτλερ είχε ξεκινήσει με την ευγονική αλλά τον φάγανε οι Σύμμαχοι και γράψανε την ιστορία όπως θέλανε αυτοί (όσο καλός ήταν ο Χίτλερ άλλο τόσο ήταν και οι Σύμμαχοι). Αν δεν είχε χάσει τον πόλεμο και είχε κατακτήσει τον κόσμο, θα ήμασταν όλοι γραμμωτοί και οι γυναίκες μοντέλα. Είχε ξεκινήσει να φτιάξει την Αρεία φυλή, όπου όλοι θα ήταν έξυπνοι, δυνατοί και όμορφοι. Το θέμα δεν είναι τι πάει να γίνει, αλλά το πως είναι τα πράγματα τώρα. Τώρα όσον αφορά το κοινωνικό πρόβλημα που προκύπτει με τους μετανάστες. Υπάρχουν και καλοί και στραβοί. Στον μετανάστη που περιμένει έξω από το super market της γειτονιάς του αφήνω κάτι, αλλά μέχρι εκεί. Ίσως φανεί ρατσιστικό αυτό που θα πω, αλλά αν είχα τον χρόνο και το χρήμα να βοηθήσω συνανθρώπους μου γιατί να προτιμήσω να βοηθήσω κάποιους που δεν ξέρουν καν την γλώσσα μου, ενώ υπάρχουν πολλοί Έλληνες που χρειάζονται βοήθεια; Πρώτα οι Έλληνες και μετά όλοι οι άλλοι.
washcloud Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Και δε θα σ' ανησυχούσε που έτσι ίσως βοηθούσες πολλούς τουρκαλβανόσλαβους;
Tilemaxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Και δε θα σ' ανησυχούσε που έτσι ίσως βοηθούσες πολλούς τουρκαλβανόσλαβους; Πο ρε γουός τι είπες τώρα... +10000
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Βραβείο Συνειδητοποιημένου Πολίτη 2010. Παντως εγω αυτους τους μαυριδερους που εχουν στησει σκηνη εξω απο το μαγαζι μου και μπροστα ακριβως στην πορτα του μαγαζιου μου ανετα τους εριχνα ενα χερι ξυλο (αν δεν με κραζανε οι "φιλεσπλαχνοι αντιρατσιστες") και γιατι εχουν το θρασος να πουλανε -παρανομα- την πραματεια τους και εμποδιζουν με το στανιο κοσμο να μπει στο δικο μου μαγαζι. Η αστυνομια δεν θελει να κανει κατι γι αυτο και εγω καθομαι και περνανε οι μερες χωρις να παταει ψυχη μεσα στο μαγαζι μου (ηταν που ηταν πεσμενα τα πραγματα τωρα το νεκροσαμε τελειως). Μην μου ζητας λοιπον να ειμαι "σπλαχνικος" οταν επι της ουσιας και αυτη τη στιγμη που μιλαμε οι συγκεκριμενοι προκαλουν τον θανατο μου. Αν ομως δεν ηταν "ξενοι" αλλα ελληνες η αστυνομια θα τους "μπουζουριαζε" κανονικοτατα και ουτε γατα ουτε ζημια. Για πες μου εγω τι πρεπει να κανω? Να βαλω λουκετο στο τελος του μηνα στο μαγαζι μου?
Höfdingadrapa Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Ικαρούγκα άσχετο με το θέμα, αλλά εγώ σαν πελάτης το τελευταίο πράγμα που θα κοίταγα είναι αυτό. Τι πουλάς;
Lucifer Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Ούτε αυτό είπα, ούτε να τους δώσεις την κόρη σου με προίκα. Το μόνο που είπα είναι πως είναι καταθλιπτικά ανεγκέφαλη η στάση "αφού με δέρνουν για να με κλέψουν, δε με νοιάζει αν τους δέρνουν κι αυτούς οι μπάτσοι". Στην καλύτερη, αυτό είναι ο ύμνος της αυτοδικίας και ο γραψαρχιδισμός των νόμων, στη χειρότερη απάνθρωπη μαζοποίηση και εξίσωση όλων των πακιστανών με τον έναν που μας έδειρε -και σε κάθε περίπτωση, τροφή για περισσότερη βία και κλιμάκωση του προβλήματος. Αν αυτό το βρίσκεις "φιλεύσπλαχνο", ειδικά από έναν άνθρωπο που δίνει μια τρίχα απ' το δεξί για τσ' ανθρώποι όποιου χρώματος, δεν έχω να πω τίποτα.
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Κοιτα Luci αυτο που λες ειναι ακραιο σιγουρα ασχετα αν συμβαινει. Απλα θα πρεπει να δεις και λιγο και την αλλη πλευρα οτι η αγανακτηση και το βαρος που μας φορτωνουν σε καθημερινη βαση χωρις λογο και αιτια φερνει και ολα αυτα που φερνει για τη συγκεκριμενη αυτη συμπεριφορα και ιδεολογια που λες. Απλος ολα αυτα ερχονται και "φουντωνουν" και σε καποια φαση ξεχιλιζει το ποτηρι, εχει και η υπομονη τα ορια της και αυτη η π@υτανα η υπομονη εχει διαφορετικο μετρο για τον καθενα μας. Höfdingadrapa ενα μικρο μαγαζακι ειναι με διαφορα μικρα ειδη. Απο μικρα στικακια USB ως και σημαιες με συγκροτηματα ας πουμε. Τιποτα το ιδιαιτερο δηλαδη.
Lucifer Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 ikaruga, δεν είπα ποτέ πως εσύ την έχεις μέλι-γάλα και γκρινιάζεις άδικα. Προφανώς και τόση φτωχολογιά προκαλεί προβλήματα σε πολλά επίπεδα. Μα θα σου κάνω αυτή την ερώτηση, αν είχες μπροστά σου έναν λαθρομετανάστη από αυτούς έξω απ το μαγαζί σου και έναν συνοριοφύλακα που κράτησε όλα τα λεφτά αυτού του λαθρομετανάστη στα σύνορα για να κάνει τα στραβά μάτια και να τον αφήσει να μπει μέσα, ποιον θα σάπιζες στο ξύλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.