ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 εδώ και κανένα μήνα περίπου ένας μετανάστης βρήκε καταφύγιο την είσοδο της πολυκατοικίας μου. ο άνθρωπος είναι σε άθλια κατάσταση, ξυπόλητος, ρακένδυτος και διανοητικά όχι καλά, έχει δε αρχίσει να γίνεται στόχος κάποιων μικρών παιδιών που τον πήραν είδηση και τον βρήκαν βολικό για πειράγματα μέχρι και πετροβολισμούς. τί μπορούμε να κάνουμε εμείς για να αποφύγουμε τα χειρότερα αλλά και να τον βοηθήσουμε? ρώτησα ήδη μια εργαζόμενη σε κοινωνική υπηρεσία του δήμου (ανεπίσημα) και μου απάντησε απλά και ξεκάθαρα ότι ο δήμος ΔΕΝ διαθέτει ξενώνα._ τί γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις άραγε?
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Α, ξέχασα να προσθέσω, δεκτές μόνο σοβαρές προτάσεις, φόλες και άλλα παράνομα μέσα δεν τα συζητάμε έτσι? δεν είναι αστείο το θέμα, αν κάποιος μπορεί να προτείνει λύσεις ας το κάνει, αν όχι δεν πειράζει, αλλά, για να εξηγούμαστε, έχουμε όλοι στην πολυκατοικία την πρόθεση να τον βοηθήσουμε τον άνθρωπο και όχι να τον βλάψουμε. ελπίζω να έγινα σαφής
EvilEyes Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξέρω για το πόσο "σοβαρή" είναι η πρότασή μου, αλλά πάρε τηλέφωνο καμιά πρωινή εκπομπή, πχ του Παπαδάκη. Ίσως με το αν βγάλουν στον αέρα την περίπτωση και μαθευτεί η άθλια κατάσταση του ανθρώπου να συγκινηθεί κανένας ή καμιά υπηρεσία και να τον βολέψουν κάπου.
arxaggelos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξέρω για το πόσο "σοβαρή" είναι η πρότασή μου, αλλά πάρε τηλέφωνο καμιά πρωινή εκπομπή, πχ του Παπαδάκη. Ίσως με το αν βγάλουν στον αέρα την περίπτωση και μαθευτεί η άθλια κατάσταση του ανθρώπου να συγκινηθεί κανένας ή καμιά υπηρεσία και να τον βολέψουν κάπου. Δυστυχώς θα πρέπει να συμφωνήσω κι εγώ. Αν σκεφτείς ότι και οι επιβάτες του "Σαμίνα" πήραν πρώτα το Mega τηλέφωνο και μετά την ακτοφυλακή, καταλαβαίνεις ότι μόνο ένας τροπος υπάρχει για να ενημερωθούν ΟΛΟΙ και ΑΜΕΣΑ.
pappous_soulis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Αφού έχει σημασία, τι προτείνεις αν είναι λαθρομετανάστης?
andreapaog328 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 στην δικιά μου την χώρα αυτή την δουλεια την κάνει η εκκλησία...εδώ δεν ξέρω τι γίνεται.
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Αφού έχει σημασία, τι προτείνεις αν είναι λαθρομετανάστης? Να του πληρωσετε τα εξοδα και να του νοικιαζετε σπιτι και να του παρεχετε 2 πιατα φαγητο την ημερα ή να τον παρετε στο δικο σας σπιτι. Αφου τοσο πολυ κοπτεστε για την υγεια του και για τις συνθηκες διαβιωσης του τοτε ειμαι σιγουρος οτι -ανετα- μπορειτε να του τα παρεχετε αυτα ετσι ωστε να μην ειναι ο ανθρωπος ετσι οπως ειναι οπως επισης και να φερετε ιδιοτικο γιατρο(ους) για να τον εξετασουν να δουν τι εχει και να περασουμε φυσικα σε θεραπεια. Αφου τελικα τα κανετε ολα αυτα και αφου φυσικα ο ανθρωπος αυτος ορθοποδησει και εχει τις δικες του δυναμεις τοτε μπορειτε να τον βοηθησετε πληρωνοντας του εισητηρια και οτιδηποτε αλλο χρειαστει για να παει οπου θελει τελος παντως να μεινει και να εργαστει. ΚΑΝΕΙΣ δεν προκειται να σας πει τιποτα αν προβειτε στις παραπανω ενεργειες.
pappous_soulis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Ωραία όλα αυτά, αλλά δεν απάντησες στην ερώτησή μου.
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μα σου απαντησα. Σου "προτεινω" (και στον τοπικ σταρτερ) να τον βοηθησεις προσωπικα ο ιδιος αμεσα. Αφου λοιπον εγω ΔΕΝ θελω να βοηθησω καποιον παρανομο -εστω- και ανθρωπο (δεν με νοιαζει καν αν ο -παρανομος- ειναι ανθρωπος) και θελεις εσυ τοτε θα χαρω -και- εγω (που δεν θελω να τον βοηθησω) οτι υπαρχουν αναμεσα μας και αυτοι που θα τους βοηθησουν -εμπρακτα- ομως και με -δικα- τους εξοδα (αφου εγω δεν θελω να βοηθησω) χωρις να επιβαρυνουν εμενα (που ΔΕΝ θελω να βοηθησω). Οταν λοιπον τα κανεις ολα αυτα και ο ανθρωπος αυτος που οπως λεει ο τοπικ σταρτερ θα μπορει και θα στεκεται στα ποδια του τοτε θα μου επιτρεψεις να ερθω προσωπικα και να σου σφηξω το χερι γιατι -και- εκανες το καλο -και- δεν με φορτωσες εμενα (που δεν θελω να βοηθησω) με καποιο νταλκα στο κεφαλι μου.
Arcanaloth Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μα σου απαντησα. Σου "προτεινω" (και στον τοπικ σταρτερ) να τον βοηθησεις προσωπικα ο ιδιος αμεσα. Αφου λοιπον εγω ΔΕΝ θελω να βοηθησω καποιον παρανομο -εστω- και ανθρωπο (δεν με νοιαζει καν αν ο -παρανομος- ειναι ανθρωπος) και θελεις εσυ τοτε θα χαρω -και- εγω (που δεν θελω να τον βοηθησω) οτι υπαρχουν αναμεσα μας και αυτοι που θα τους βοηθησουν -εμπρακτα- ομως και με -δικα- τους εξοδα (αφου εγω δεν θελω να βοηθησω) χωρις να επιβαρυνουν εμενα (που ΔΕΝ θελω να βοηθησω). Οταν λοιπον τα κανεις ολα αυτα και ο ανθρωπος αυτος που οπως λεει ο τοπικ σταρτερ θα μπορει και θα στεκεται στα ποδια του τοτε θα μου επιτρεψεις να ερθω προσωπικα και να σου σφηξω το χερι γιατι -και- εκανες το καλο -και- δεν με φορτωσες εμενα (που δεν θελω να βοηθησω) με καποιο νταλκα στο κεφαλι μου. Με τέτοια γλυκόλογα τις ρίχνεις τις γκόμενες ε; Ααχ...φαίνεται ο ζεστός ο άνθρωπος με τη μία, φαρδιά καρδιά ρε, δεν κρύβεται η άτιμη! Υγ: Να ΨΟΦΗΣΕΙ ρε ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ! Μην κάνετε τίποτα, τώρα που θα πιάσουν και τα κρύα πόσο να αντέξει; Κάντε υπομονή απλά μέχρι να ψοφήσει. Αυτό είναι το νορμάλ, τί μας βάζετε ΝΤΑΛΚΑΔΕΣ στα κεφάλια μας;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.