fearwhatnow Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Η νεα ταινια του Peter Jackson στα σκηνοθετικα χναρια του "Ουρανια Πλασματα" του ιδιου. Μην σας πτοησουν τα καταδικαστικα user reviews σε imdb (δινουν αβερτα τα 0).Η ταινια ειναι εξαιρετικη, η μουσικη το ιδιο, η ερμηνεια του Stanley Tucci παρα πολυ καλη.Η ταινια δεν εχει σεναριακα κενα οπως υποστηριζουν αρκετοι διοτι αδυνατουν να συνδυασουν τα μηνυματα της εικονας και της χρησης CGI σε σχεση με το σεναριο.Επισης προτεινω ανεπιφυλακτα και το βιβλιο. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=ikUWKi0W5_g[/ame]
NOMIKOS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Την είδα ,ενδιαφέρουσα ,χωρίς όμως να με εντυπωσιάση.
Draculina Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Και γω την είδα. Πολύ δύσκολο θέμα, έγινε λίγο μελό σε κάποια σημεία (πώς να το αποφύγει..), το τέλος κάπως με απογοήτευσε (αλήθεια ήταν πιστή στο βιβλίο?). Ωστόσο άκρως συγκινητική, πολύ όμορφη οπτικά, ταινία που με "πήρε" μαζί της και νομίζω θα με ακολουθήσει για κάποιο διάστημα...Μερικά κλικ κάτω από τα Ουράνια Πλάσματα ωστόσο.
jacknut Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Ναι οντως αυτο βλεπω και εγω,περνει μετριες εως κακες κριτικες.
firewalker Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μου άρεσε σε μεγάλο βαθμό. Η μουσική πολύ καλή.
porco_rosso21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Aπογοητευτικη ταινια,δεν το περιμενα τοσο κακη....ωραια μουσικη απο Γκλας,πολυ καλη η πιτσιρικα,αλλα ασυνδετη,ανευρη,βαρετη και μελοκλισεδιαρικη.....ομορφες εικονες και εφε,αλλα σε σχεση με τις υπολοιπες του Τζακσον,και ειδικα οταν εχει κανει ενα ''Υπεροχα πλασματα'',η ταινια ειναι για μενα πατος....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.