Προς το περιεχόμενο

πως γινετε να βλεπω full high definition στο πσ...

dimi5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα:P

βασικα εχω ενα καλοδιο HDMI και μια καρτα γραφικων Asus 4870 ετσι για να εχετε μια εικονα στο μιαλο σας ειναι σαν αυτη http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.513323..το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να δω full high definition στο πσ γιατι οταν το βαλω στην μεγιστη αναληση δεν μου δειχνει καλα την ο8ονη...τι λετε να φταιει?

ελπιζω να με καταλαβατε....μηπως δεν τραβαει η καρτα γραφικον αυτη την αναληση?(η τηλεοραση μου ειναι full high definition 22 ιντζων).

ευχαριστω...:P

Δημοσ.
Αμφιβαλλω αν εχει καταλαβει κανεις τι λες...

Και κατι αλλο, εχεις ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 22 ιντΣων, FULL HD ???

sorry guys ειχα κατι δουλιες τωρα ειμαι εδω να σας εξηγισω....απλος ρε παιδια 8ελω να βλεπω στο full high defintion(οπως και στο ps3)...στο πσ μου ομως δεν βλεπω αυτη την αναληση(1902χ1080p)....γιατι?εχω τηλεωραση full HD αλλα δεν μου εμφανειζει κανονικα στην ο8ονη...αλλα τωρα εχω αυτη την αναληση που την δειχνει κανονικα(1680χ1050)...ελπιζω να με καταλαβατε..το συνδεω με καλωδιο ΗΔΜΙ...

Δημοσ.
LG claims a 20,000:1 contrast ratio, a 5ms response time and 300 nits of brightness, all of which sound very encouraging, and the screen's aspect ratio is 16:10 with a resolution of 1,680 x 1,050 pixels, which means there's a little bit of downscaling when displaying 1,920 x 1,080 pictures from a Blu-ray player, but not much.]
Χμμ...........
Δημοσ.
Γίνεται ότι δε μπορείς να κάνεις κάτι πέραν του ν' αλλάξεις οθόνη αν θες να βλέπεις Full HD afaik.

γιατι ρε φιλε?αφου βλεπω στο πσ3 γιατι οχι στο πσ..:fear::-(

---------- Προσθήκη στις 19:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:54 ----------

γιατι ρε φιλε?αφου βλεπω στο πσ3 γιατι οχι στο πσ..:fear::-(

να φανταστεις εχει 2 μηνες απο τοτε που την αγορασα..δλδ δεν εχει και πολυ καιρο:shock::shock::shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...