Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για αγορά mp3 player

beatshooter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να ειναι:

-Μικρο κ ελαφρύ γιατι το θελω για τρεξιμο

-2+ GB χωρητικοτητα

-Μεχρι 40ευρω τιμή

-Καλο ποιοτικά

Ακούω προτάσεις!!!:-)

Δημοσ.

ναι, κι εγώ το πρωί αυτό ακριβώς έψαχνα! Αλλά τώρα έχω καταλήξει να πάρω ipod 160 G!

Τεσπά, αναμένω κι εγώ προτάσεις, μπας και σώσουμε τον προϋολογισμό.

για φτηνή λύση πάντως ενδιαφέρον φαίνεται αυτό

Δημοσ.
Θα ηθελα να ειναι:

-Μικρο κ ελαφρύ γιατι το θελω για τρεξιμο

-2+ GB χωρητικοτητα

-Μεχρι 40ευρω τιμή

-Καλο ποιοτικά

Ακούω προτάσεις!!!:-)

Μάλλον για best match με τα κριτήριά σου θέλεις κάτι σαν αυτό.

Δημοσ.

οταν λες καλο ποιοτικα τι εννοεις?

Για μενα αμα θελεις ενα "ποιοτικο" οσο αναφορα,την κατασκευη την λειτουργικοτητα την εργονομια,το βαρος παιρνεις με κλειστα τα ματια ipod nano (η shuffle!!)

γιατι σε ποιοτητα ηχου το ipod ειναι κατω του μετριου(εχω το ipod nano, ωστοσο με καλα ακουστικα η κατασταση βελτιωνεται αρκετα)

Tωρα αμα θελεις ενα mp3 το οποιο να εχει καλη ποιοτητα ηχου περνεις το creative mozaic

αλλα οσο αναφορα την λειτουργικοτηα και το menu ειναι τραγικο!!!

Α sorry τα παραπανω δεν ξερω σε τι τιμες παιζουν....απλα ειναι απο τα πιο ποιοτικα που μου ηρθαν στο μυαλο

Δημοσ.

έχει κανένας ιδέα, αυτά τα μαραφέτια πως τα πάνε με τους ελληνικούς χαρακτήρες στα tags και τα filenames; Τόσο το sansa, όσο και το i-pod;

Δημοσ.
έχει κανένας ιδέα, αυτά τα μαραφέτια πως τα πάνε με τους ελληνικούς χαρακτήρες στα tags και τα filenames; Τόσο το sansa, όσο και το i-pod;

Δεν ξέρω, ποτέ δεν έτυχε να βάλω mp3 με ελληνικούς χαρακτήρες.

Δημοσ.

Εγώ έχω πάρει αυτό το Sony και είμαι πολύ ευχαριστημένος και από ποιότητα ήχου και από φορητότητα.Επίσης αναγνωρίζει κανονικά την Ελληνική γραμματοσειρά στα tags.Με 50 ευρώ από Κωτσόβολο

Το μόνο πρόβλημα είναι οτι ψάχνω θήκη με κλιπ για τη ζώνη και δεν βρίσκω.

Πριν από αυτό είχα πάλι Sony.Αυτό : http://www.sony.gr/product/nws-s-series/nw-s202f

Είχε θήκη με λουράκι που προσαρμοζόταν στο βραχίονα του χεριού και έκανα μια πατέντα και του προσάρμοσα κλιπ για τη ζώνη

Δημοσ.

Sansa clip κι απο μενα. Εχω το sansa fuze, που εχει το ιδιο chip ηχου, και ειναι παρα πολυ καλο. Βγηκε και νουμερο 1 για το 2008 η 2009 δεν θυμαμαι, στο www.Anythingbutipod.com

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...