Προς το περιεχόμενο

Agora

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τα μπερδέψατε λιγάκι, η Rachel είναι 40 και η Megan 24... προσωπικά σαν "στυλ" και ηθοποιό προτιμώ Rachel, η Megan θέλει πολλά ψωμιά ακόμα.

κατά τα αλλα μια παρα πολύ καλή ταινία.

Δημοσ.

μιλφ ξε μιλφ (που δεν ειναι ρε πιπινς) το γρασαριζα στο πολυ ανετο

---------- Προσθήκη στις 01:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:08 ----------

τα μπερδέψατε λιγάκι, η Rachel είναι 40 και η Megan 24... προσωπικά σαν "στυλ" και ηθοποιό προτιμώ Rachel, η Megan θέλει πολλά ψωμιά ακόμα.

κατά τα αλλα μια παρα πολύ καλή ταινία.

μιλαμε για γκομενακια οποιαδηποτε αλλη συγκριση ειναι υβρις για την Rachel

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν μπερδέψαμε τπτ, το post που κολλήσαμε έλεγε "καλύτερο γκομενάκι" όχι "στυλ ηθοποιού/γυναίκας"...

έτσι λοιπόν κρίνουμε εμφανισιακά ξερά και τπτ παραπάνω...δεν μας νοιάζει αν θα την έκανες πρωταγωνίστρια σε μια ταινία ή αν θα την παντρευόσουν :P

μιλφ ξε μιλφ (που δεν ειναι ρε πιπινς) το γρασαριζα στο πολυ ανετο

το milf το ανέφερα σαν θετικό :o

Δημοσ.
Kate Beckinsale ομως αλλο level χαλαραουα

Agreed.

Kate>all.

Οσο για την ταινια, ακομα δεν προλαβα να την δω, αν και δεν το βλεπω να το καθυστερω πολυ ακομα..

Δημοσ.

μου έμεινε μια απορία (sry που είμαι ontopic και σας στο χαλάω^^ με τις γκόμενες)

δεν 'λέμε' ότι είναι καλή ταινία μόνο επειδή έχει το συγκεκριμένο θέμα έτσι? είναι καλή ταινία γενικότερα ελπίζω (?) δεν θέλω να πάω για να αγοράσω τα απωθημένα μου 9 ευρώ

Δημοσ.
1245152038.jpg

Just shoot me!!!

Γούστα, φίλε μου,ειν'αυτα.

---------- Προσθήκη στις 12:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:58 ----------

μου έμεινε μια απορία (sry που είμαι ontopic και σας στο χαλάω^^ με τις γκόμενες)

δεν 'λέμε' ότι είναι καλή ταινία μόνο επειδή έχει το συγκεκριμένο θέμα έτσι? είναι καλή ταινία γενικότερα ελπίζω (?) δεν θέλω να πάω για να αγοράσω τα απωθημένα μου 9 ευρώ

Όχι να πας,είναι πολύ καλή.

Τέτοιες ταινίες πρέπει να τις στηρίζουμε

Δημοσ.

χμμ το 'πρέπει' που έγραψες μου φάνηκε κάπως, σαν να έλεγες δεν είναι και πολύ καλή ταινία αλλά 'πρέπει'..

-

πήγα εχθές την είδα και δε μου άρεσε - μάλλον δίκιο έχω λόγω θέματος άρεσε στους περισσότερους, κρίμα

μου φάνηκε πολύ καλή παραγωγή για σύγχρονη επική ταινία πολύ καλύτερη από άλλες του 90 και μετά αλλά πέρα από την παραγωγή τπτ άλλο

δεν ήταν χάλι αλλά σίγουρα είναι πολύ επιφανειακή ταινία και έχει πολλά κενά στο σενάριο

Δημοσ.

Αλήθεια πως και δεν έχει ακουστεί καμία αντίδραση από τους γνωστούς παπάδες? (το δέλτα με ρο) Εμφανίζονται πολύ σκοταδιστές σε αυτή την ταινία και σίγουρα είναι πολύ πιο προκλητική σε σχέση με το βιντεάκι του Γαβρά.

Λόγο της εκκλησίας καθυστέρησε η κυκλοφορία της ταινίας (λένε...) :o

Δημοσ.

καλή ταινία, ωραία η εποχή που πραγματεύεται (αν και η αλήθεια είναι ότι ο τίτλος με πήγαινε ακόμα πιο πίσω, δεν είχα δει trailer), αλλά...

...αλλά ρε γαμώτο, δεν με κράτησε.

Δεν είναι τόσο δυνατή. Σίγουρα έχει κάποια στοιχεία τα οποία είναι πραγματικά (με μικρές πινελιές φανταστικού), και γι' αυτό μπορώ να της δώσω 7/10.

Όλη η σκηνή και η ώρα που αφιερώνεται στην βιβλιοθήκη καθώς και όλα όσα ακολουθούν είναι νομίζω το δυνατότερο σημείο της.

Δημοσ.
χμμ το 'πρέπει' που έγραψες μου φάνηκε κάπως, σαν να έλεγες δεν είναι και πολύ καλή ταινία αλλά 'πρέπει'..

-

πήγα εχθές την είδα και δε μου άρεσε - μάλλον δίκιο έχω λόγω θέματος άρεσε στους περισσότερους, κρίμα

μου φάνηκε πολύ καλή παραγωγή για σύγχρονη επική ταινία πολύ καλύτερη από άλλες του 90 και μετά αλλά πέρα από την παραγωγή τπτ άλλο

δεν ήταν χάλι αλλά σίγουρα είναι πολύ επιφανειακή ταινία και έχει πολλά κενά στο σενάριο

Μα κανείς δεν είπε οτι ηταν μια επική ταινία,ιστορική ήταν...Αν θες (")επική(") περίμενε να βγει η σύγκρουση των τιτάνων

Δημοσ.

Ταινία με Τ κεφαλαίο. Ξεφεύγει από το:"περνάω δυο ώρες βλέποντας ταινία'' και σε κάνει να σκέφτεσαι δύο ώρες βλέποντας μια ταινία. Αυτή η ταινία είχε όντως κάτι να πει και πιστεύω πως πέτυχε, χωρίς να παίρνει θέση ως προς το ποιος είναι καλός και ποιος κακός.

Όσο αφορά τα "τεχνικά" (ερμηνείες, σκηνοθεσία κτλ) πιστεύω πως στάθηκε στο ύψος της και όπως είπε και κάποιος πιο πριν συγχαρητήρια στις Ισπανία και Πορτογαλία για την παραγωγή τους. Ένα 8,5/10 από εμένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...