million_voices Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 ε οχι ρε το rachel εχει class και δειχνει να στροφαρει,το δικο σου ειναι f...able (ατσαααααα) αμερικανακι λογω βαφης
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 η Rachel ομως ειναι το καλυτερο γκομενακι του hollywood imho κόψε κάτι μάστορα...
ksaplostra Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 έβαλα αμακιγιάριστες για να δουμε πως πραγματικά ειναι και οι 2.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 έβαλα αμακιγιάριστες για να δουμε πως πραγματικά ειναι και οι 2. αμακιγιάριστη η Rachel (η γενικά κάποια ηθοποιός) σε εκδήλωση? YEAH RIGHT! παρόλα αυτά χαλαρά μπορούσε να βρει ο Balsamomenos άλλη καλύτερη πχ Charlize Theron, Megan Fox κτλπ κτλπ...τούμπανα άλλης κλάσης
ksaplostra Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 αμακιγιάριστη η Rachel (η γενικά κάποια ηθοποιός) σε εκδήλωση? YEAH RIGHT! παρόλα αυτά χαλαρά μπορούσε να βρει ο Balsamomenos άλλη καλύτερη πχ Charlize Theron, Megan Fox κτλπ κτλπ...τούμπανα άλλης κλάσης ανάλογα την εκδήλωση ρε,απ'οσο ειδα αυτη ηταν απο ενα οτι ναναι φεστιβάλ που ειχε παρευρεθεί,οποτε πηγε οτι ναναι..Παντως η λονκορια δεν βλέπεται λεμε. Σαρλιζ ναι,με τα μπούνια,μεγκαν;...Μπα..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 ανάλογα την εκδήλωση ρε,απ'οσο ειδα αυτη ηταν απο ενα οτι ναναι φεστιβάλ που ειχε παρευρεθεί,οποτε πηγε οτι ναναι.. ότι να ναι μπορεί, αμακιγιάριστη όχι Παντως η λονκορια δεν βλέπεται λεμε. άμα κοιτάξεις κάτω θα την δεις... Σαρλιζ ναι,με τα μπούνια για αυτό καλά λέμε "κόψε κάτι μάστορα" μεγκαν;...Μπα.. wait... ...wat?
Praetorianos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Της Rachel τα πόδια όμως μου κάνουν Καραγκούνης στο πιο αδύνατο. Για να μην μιλήσουμε για το φόρεμα από την εποχή του '60. Άκου Μέγκαν "μπα"... Να τη και ελαφρώς μακιγιαρισμένη. Αμακιγιάριστη βαριόμουν να ψάχνω (άσε που δεν υπάρχει λόγος)
ksaplostra Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 ότι να ναι μπορεί, αμακιγιάριστη όχι wait... ...wat? Δεν ξέρω κατι δεν με τραβάει αυτή τη γυναίκα...Πολυ νιαουρίζει....Δε ξέρω δεν με τραβάει για κάποιο λόγο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δεν ξέρω κατι δεν με τραβάει αυτή τη γυναίκα...Πολυ νιαουρίζει....Δε ξέρω δεν με τραβάει για κάποιο λόγο. άλλο δεν σε τραβάει και άλλο ότι δεν έιναι καρατούμπανο... ο καθένας έχει τα δικά του "κλικ", αλλά υπάρχουν και κάποια standards που είναι above else...
ksaplostra Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 άλλο δεν σε τραβάει και άλλο ότι δεν έιναι καρατούμπανο... ο καθένας έχει τα δικά του "κλικ", αλλά υπάρχουν και κάποια standards που είναι above else... Ναι σίγουρα,η σαρλιζ είναι απο αυτά Τεσπα έχουμε σκίσει το νημα..
million_voices Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Megan me aproves ανευ ορων Kate Beckinsale ομως αλλο level χαλαραουα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.