Προς το περιεχόμενο

Agora

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
η Rachel ομως ειναι το καλυτερο γκομενακι του hollywood imho

Βρες καλυτερο γουστο. Ακου το καλυτερο γκομενακι.

κι εγώ θέλω να πάω αλλά δεν την γουστάρει κανένας γνωστός μου οπότε μόνο στο percy jackson θα πάω, περιμένω σχόλια όμως :-)

Βρες καλυτερους γνωστους. Ακου Περσυ Τζακσον.

Δημοσ.

Τελικά δεν άντεξα και πήγα και το είδα.

Απλά επικό μια ταινία που πρέπει όλοι να την δουν,φωτίζει σκοτεινές πτυχές της ιστορίας και του Χριστιανισμού.

Δεν με κούρασε καθόλου με καλές ερμηνείες και σκηνογραφία.

Δημοσ.
Βρες καλυτερο γουστο. Ακου το καλυτερο γκομενακι.

Βρες καλυτερους γνωστους. Ακου Περσυ Τζακσον.

:-D σιγά βρε τεράστιε που θα αλλάξουμε γνωστούς για δυο ταινίες

εξάλλου έχουν και ένα δίκιο καλή επική/ιστορική ταινία εγώ δεν έχω δει και πολλές φορές

Δημοσ.

Κι εγώ την είδα, πολύ καλή ταινία αν και μου την έσπασε γιατί δεν ήξερα ποιανού το μέρος να πάρω. Ο σκοταδισμός και η στενοκεφαλιά ζούσαν και βασίλευαν εκείνη την εποχή, οπότε δεν μπορούσες να ταυτιστείς με καμία σκέψη.

Όταν όμως

εισέβαλλαν οι χριστιανοί και άρχισαν να σπάνε και να καίνε τους πάπυρους στην Αλεξάνδρεια,

μου ξέφυγαν ορισμένοι πολυέλαιοι και καντηλάκια. Πολύ καλές ερμηνείες.

Αλήθεια πως και δεν έχει ακουστεί καμία αντίδραση από τους γνωστούς παπάδες? (το δέλτα με ρο) Εμφανίζονται πολύ σκοταδιστές σε αυτή την ταινία και σίγουρα είναι πολύ πιο προκλητική σε σχέση με το βιντεάκι του Γαβρά.

Δημοσ.
Εγω σου εκανα πλακα, εσυ με εβρισες. :cry: :P

το ':-D', το ΄βρε΄ και το 'τεράστιε' πήρες στα σοβαρά? just ignore me:o

-

^^ χμμ κι άλλος που την είδε και λέει ότι είναι καλή ταινία θα προσπαθήσω να πάω

μου την έσπασε που το '09 είδα στο σπίτι κάποιες καλές ταινίες γιατί δε μου γέμιζαν το μάτι στο trailer για να πάω κινηματογράφο

Δημοσ.
Κι εγώ την είδα, πολύ καλή ταινία αν και μου την έσπασε γιατί δεν ήξερα ποιανού το μέρος να πάρω. Ο σκοταδισμός και η στενοκεφαλιά ζούσαν και βασίλευαν εκείνη την εποχή, οπότε δεν μπορούσες να ταυτιστείς με καμία σκέψη.

Όταν όμως

εισέβαλλαν οι χριστιανοί και άρχισαν να σπάνε και να καίνε τους πάπυρους στην Αλεξάνδρεια,

μου ξέφυγαν ορισμένοι πολυέλαιοι και καντηλάκια. Πολύ καλές ερμηνείες.

Αλήθεια πως και δεν έχει ακουστεί καμία αντίδραση από τους γνωστούς παπάδες? (το δέλτα με ρο) Εμφανίζονται πολύ σκοταδιστές σε αυτή την ταινία και σίγουρα είναι πολύ πιο προκλητική σε σχέση με το βιντεάκι του Γαβρά.

δεν την εχουν πάρει χαμπάρι,δεν ειναι πολυ γνωστή στην Ελλάδα.

Πραγματεύεται βλεπεις απαγορευμένο θεμα...Μακριά απο το Ελλαδισταν τέτοια πράματα

Δημοσ.

Την είδα χθες και μου άρεσε πάρα πολύ. Το κάθε είδους κατεστημένο και εξουσία πάντα θα ενοχλείται και θα προσπαθεί να βγάζει από τη μέση ανθρώπους που μιλούν τη γλώσσα της αλήθειας. Ζήτω η ελευθερία του πνεύματος :-D και μακριά από μας κάθε είδους -ισμός. Μόνο έτσι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Πολλά ωραία μηνύματα και ουσία.

Ένα 8,5/10 από μένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...