Προς το περιεχόμενο

Agora

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μπιγκ κλισέ μου μυρίζει.

Παίζει να είναι κλισέ όμως το θέμα που πραγματεύεται έχει να κάνει με ένα από τα κόμπλεξ της ελληνικής κοινωνίας, χριστιανούς να σπάνε αρχαία.

Δημοσ.
δεν τα έσπαζαν...τα εξαγίαζαν !!!

:lol::lol::lol:

Πάντα αναρωτιόμουν, αυτοί οι μορφωμένοι παπάδες που έχουν λίγο μυαλό τα πιστεύουν πραγματικά αυτά που λένε ή κοροϊδεύουν συνειδητά τα πρόβατά τους?

Δημοσ.

Όντως πολύ κλισέ φαίνεται η ταινία! Δεν θα πάω να τη δω μάλλον :P, θα την στήσω στη TV με pop corn και θα περιμένω τις αντιδράσεις της ελληνοχριστιανικής κοινωνίας.... more fun :-D

:lol::lol::lol:

Πάντα αναρωτιόμουν, αυτοί οι μορφωμένοι παπάδες που έχουν λίγο μυαλό τα πιστεύουν πραγματικά αυτά που λένε ή κοροϊδεύουν συνειδητά τα πρόβατά τους?

Φυσικά δεν τα πιστεύουν. Είναι δυνατόν κάποιος να πιστεύει τυφλά στις δικαιολογίες που ο ίδιος κατασκευάζει και συχνά μάλιστα τις αλλάζει ανάλογα με τα δεδομένα της εποχής;

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχει κάποια κλισέ αλλα γενικότερα ειναι ιστορικά σωστη,δείχνει τους χριστιανούς της εποχής οπως πραγματικά ήταν(νταήδες χρυσή αυγη φάση) και την σχέση μεταξύ χριστιανισμού και αυτοκρατορίας την εποχη του Θεοδοσιου.Τον θάνατο της τον απικονιζει σχετικά ρεαλιστικά,βεβαια ενταξει δεν δείχνει και οτι διαμελίζετε στο τέλος..Πάντως αν την πάρουν πρέφα οι παπάδες....

Δημοσ.

Μόλις την είδα.

Πριν πω κάτι παραπάνω, θέλω να προσκυνήσω την Ισπανία που πραγματικά κάνει παραγωγές και όχι @@. Εμείς τον ύπνο του δικαίου.

Η ταινία είναι φοβερή παραγωγή. Σκηνικά, κοστούμια, CGI ω ναι.

Ερμηνίες σεβαστές, σκηνοθεσία χωρίς υπερβολές και "φανφάρες".

Μου άρεσε πολύ επίσης το πως χειρίστηκε το κυρίως θέμα Χριστιανών/Εβραίων και Roman Empire αν και ιστορικά δεν ξέρω πόσο αληθείς είναι.

Με έπιασε ένας κόμπος στο στομάχι με

την καταστροφή της Βιβλιοθήκης

7/10.

Δημοσ.
Μόλις την είδα.

Πριν πω κάτι παραπάνω, θέλω να προσκυνήσω την Ισπανία που πραγματικά κάνει παραγωγές και όχι @@. Εμείς τον ύπνο του δικαίου.

Η ταινία είναι φοβερή παραγωγή. Σκηνικά, κοστούμια, CGI ω ναι.

Ερμηνίες σεβαστές, σκηνοθεσία χωρίς υπερβολές και "φανφάρες".

Μου άρεσε πολύ επίσης το πως χειρίστηκε το κυρίως θέμα Χριστιανών/Εβραίων και Roman Empire αν και ιστορικά δεν ξέρω πόσο αληθείς είναι.

Με έπιασε ένας κόμπος στο στομάχι με

την καταστροφή της Βιβλιοθήκης

7/10.

Ειναι ακριβέστατη,το μοναδικό πραγμα που ειναι μάλλον ειναι θεωρεία,

είναι η κίνηση των πλανητών που συλλαμβάνει στο τέλος.

Και να σκεφτεί κανεις οτι,όταν έγραψε την αντιγνωση η λιλη Ζωγράφου,έπεσαν όλοι πάνω της να τη φάνε...Βιβλίο το οποιο προτείνω ανεπιφύλακτα(ειναι τίγκα ιστορία και κάμποσο συνωμοσιολογια)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...