ssof Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μετά από μεγάλη διατριβή με joomla kai virtumart έφτιαξα το παρακάτω site - eshop για λογαριασμό πολύ καλού φίλου. Θα με ενδιέφερε να ακούσω την γνώμη σας. Το site μπορείτε να το βρείτε στο http://www.xplo.gr Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
derasto Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Εμενα προσωπικα μου αρεσει. Καλογραμενο/προσεγμενο. Ωραιος.
antonisid Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Πολυ καλό.Αν εμπαινα τυχαία θα νομιζα οτι ειναι κάποιο αγορασμενο template.Πολυ καλη ...και επαγγελματική δουλειά. Πιστοποιητικό ασφαλείας του έχεις βάλει?
ssof Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις και για τα καλά σας λόγια. Το template είναι αγορασμένο, δεν το έφτιαξα εγώ. Πιστοποιητικό δεν χρησιμοποιώ γιατί οδηγώ όλες τις χρηματικές συναλλαγές σε περιβάλλον τράπεζας ή στο paypal.
Ethnikos14 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Πολύ ωραία δουλειά αν και το μενου με εκνευρίζει αλλά γούστα είναι αυτά!
ssof Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Πολύ ωραία δουλειά αν και το μενου με εκνευρίζει αλλά γούστα είναι αυτά! Είναι ένα θέμα που το κοιτάζω ....
isay Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Σαν design και λειτουργικότητα ψηφίζω 4,5/5. Εύγε. Πολύ καλή και προσεγμένη δουλειά. Έκανα μια βόλτα από τις κλασσικές σελίδες (όροι, διεύθυνση, κλπ) και όλα όσα έπρεπε, ήταν εκεί. Τέλος ενθουσιάστηκα με την ποικιλία των υλικών. Από τιμές δεν ξέρω να κρίνω. Καλή συνέχεια και ολόψυχα καλές πωλήσεις.
johnny21a Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Καλο με μια ενσταση μονο... Γιατι στα αγγλικα ? Δε μπορουσες μηπως να αλλαξεις ολα τα μενου στα Ελληνικα ? γιατι εχει μερικα θεματακια το virtuemart και τα plugin του template της Shape5 που χρησιμοποιεις... Προσωπικα η γνωμη μου ειναι οτι αν απευθυνεσαι σε Ελληνικη αγορα ειναι απαραδεκτο να ειναι το site στα Αγγλικα...
tempo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 θα συμφωνήσω ότι είναι όμορφο, άλλα όχι στα Αγγλικά!!!
DDoS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Εχει και ελληνικα................. τυφλα λεμε !
tempo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Εχει και ελληνικα................. τυφλα λεμε ! τότε φίλε η παρατήρηση μου είναι να γίνουν οι σημαιούλες λίγο πιο ορατές....αρκετοί απο εδώ δεν τις είδαμε..... επίσης ποιός ο λόγος ως default να είναι τα αγγλικά?
2arkoudi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Ωραιο ειναι μονο το Background θα αλλαζα , αυτο το μπλε τυπου Matrix
stormrider84 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Σχεδιαστικά καλό, αν και πάντα αυτή η άποψη είναι υποκειμενική. Επειδή όμως πρόκειται για εμπορικό site, το παν είναι να έχει επισκεψιμότητα. Ακόμη και το τελειότερο σχεδιαστικά εμπορικό site, αν δεν πουλήσει θα είναι αποτυχία. Γι'αυτό προτείνω καλύτερα keywords, και διαφορετικά keywords ανα σελίδα. Επίσης, προσπάθησε να αλλάξεις τα url στις σελίδες περιγραφής των προϊόντων. Πχ, το "http://www.xplo.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=59&category_id=35&option=com_virtuemart&Itemid=53&lang=el" είναι ό,τι χειρότερο για τις μηχανές αναζήτησης. Θα μπορούσε κάλιστα να γίνει "http://www.xplo.gr/products/salewa_banks_pl". ;-)
johnny21a Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Οταν λεμε να εχει Ελληνικα να εχει Ελληνικα, οχι μισα Αγγλικα μισα Ελληνικα, αυτο δειχνει προχειροδουλεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.