Martini Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Τελικα δεν ηταν η καμερα αλλα η καρτα ηχου όμως..... Εχω απο παλια μια Sound Blaster pci live! 5.1 Drivers δε βρηκα πουθενα για windows 7.. Βρηκα κατι αλλα αλλα παιζουν μονο τα δυο ηχεια μου και το sub.. Creative EMU10K1 Audio Processor (WDM) αυτο εδώ έχει μπει από οτι είδα και ακουγεται έστω τώρα.. Τα αλλα τιποτα.... ( Επισης εχω συνδεμενο ένα μικροφωνο... παιζει αλλα δε το βγαζει στο Volume Mixer ωστε να μεγαλωσω ενταση να κανω Mute κτλ.. Δε θα έπρεπε??? Σε αυτο ισως φταίω εγώ η δε κανω κατι σωστά.. ) Ξερει κανεις πως το φτιαχνω??? μαμω την creative... Η που θα βρω drivers αλλους για να παιξουν???
isay Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Η κάρτα σου δεν υποστηρίζεται πλέον και όπως γράφει στο web site >The product you have selected has been classified as 'End of Service Life'. Support for such products is limited to online materials, such as Knowledgebase Solutions, drivers, application updates and product documentations available on the Creative Customer Support website. Customers are also welcome to participate in our discussion forums to obtain further information. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βάλεις τους drivers που έχουν ενσωματωμένα τα windows ή να βρεις από κάποιον τρίτο προγραμματιστή.
Martini Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 αυτο λεμε αν ξερει κανεις τιποτα καμια πατεντα η αλλους drivers!!!! ειπα τι εχω κανει και λειτουργουν ομως μονο τα δυο ηχεια
talos_2002 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δοκίμασε αυτούς: http://kxproject.lugosoft.com/
Martini Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δοκίμασε αυτούς: http://kxproject.lugosoft.com/ εισαι μεγαλος!!! το βαλα και με κατι αλλαγες που οριζεις απο εκει μεσα παιζουν όλα τωρα. για οποιον θελει να ξερει!!!
aggelopp Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 εισαι μεγαλος!!! το βαλα και με κατι αλλαγες που οριζεις απο εκει μεσα παιζουν όλα τωρα. για οποιον θελει να ξερει!!! Φίλε αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με την κάρτα ήχου μου (Creative SoundBlaster Live 5.1). Εγκατέστησα κι εγώ τους Drivers που προτείνονται πιο πάνω αλλά δεν ακούω ήχο! Μήπως μπορείς να μου πεις τι ρυθμίσεις χρειάζονται στο Configuration για να παίξει σωστά όπως και σε σένα?? Ευχαριστώ!
Martini Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 πριν βαλεις αυτους εβγαλες οτι αλλο ειχες ??? πας control panel ---> sounds και διαλεγεις ως default device Spdif/ac3 output με αυτο κανονικα πρεπει να παιζει αλλα μονο τα δυο ηχεια.. μετα αν δεις με το που ανοιγεις τον υπολογ. ανοιγει και το κχ. αν πας εκει και παιξεισ λιγο αλλαζεις διαφορα. Εχει κατι για surround.. απλα το βαζεις on
talos_2002 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Φίλε αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με την κάρτα ήχου μου (Creative SoundBlaster Live 5.1).Εγκατέστησα κι εγώ τους Drivers που προτείνονται πιο πάνω αλλά δεν ακούω ήχο! Μήπως μπορείς να μου πεις τι ρυθμίσεις χρειάζονται στο Configuration για να παίξει σωστά όπως και σε σένα?? Ευχαριστώ! Παλαιότερα, η προεπιλεγμένη έξοδος ήχου ήταν η αυτή των πίσω ηχείων, καθώς λέγεται ότι το DAC τους στις Live! είναι καλύτερο απ' ότι των εμπρόσθιων. Δοκίμασέ το.
ndrosso Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Καλημερα σας Παρακαλω μια βοηθεια που πρεπει να παω για να αλλαξω το default device Spdif/ac3 output mixail ---------- Προσθήκη στις 13:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:47 ---------- Μια απαντηση παιδια ????? Κανεις??? ---------- Προσθήκη στις 13:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:51 ---------- ΠΟΙΟΥς ΑΚΡΙΒΩς DRIVERS πρεπει να κατεβασω Εχω ακριβως την ιδια καρτα ηχου και δεν παιζει στα Windows 7
Martini Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 δε βγαινει καν νοημα με αυτα που γραφεις
tansap Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 παιδια μια βοηθεια. Γραφω εδω για να μην ανοιγω αλλο thread. εχω προβλημα με την supreme fx ii (καρτα ηχου) στα ςιν 7 χ64. Δεν εχω καθολου ηχο.Τιποτα. Εχω κατεβασει τους drivers απο την asus για την καρτα, εψαξα στο internet, ακρη δεν εβγαλα και η καρτα αρνειται πεισματικα να παιξει. εβαλα σε αλλο σκληρο το ubuntou και ο ηχος επαιξε μια χαρα... τι σκ@τ@ φταιει στα 7????? οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσεκτη...
talos_2002 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Αν στη Διαχείριση Συσκευών φαίνεται εγκατεστημένη η κάρτα, πάνε στον πίνακα ελέγχου και δες τις ιδιότητες ήχου. Εκεί πρέπει να υπάρχει λάθος ρύθμιση.
tansap Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Αν στη Διαχείριση Συσκευών φαίνεται εγκατεστημένη η κάρτα, πάνε στον πίνακα ελέγχου και δες τις ιδιότητες ήχου. Εκεί πρέπει να υπάρχει λάθος ρύθμιση. φαινεται εγατεστημενη. Να συμπληρωσω οτι η καρτα γραφικων μου ειναι η asus 5770 αν αυτο παιζει καποιο ρολο. Αυτο που ειναι default ειναι το S/PSIF. Δεν υπαρχει κατι αλλο
tsopirs Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Eχω και εγω μια creative και κατεβασα τους drivers που δινει το παιδι πιο πανω και συμβαινει το εξης τρελο..Εχω ηχο στο skype και οτι ανοιγω(mozzila)δειχνει οτι εχει ενταση αλλα δεν ακουγεται τιποτα...ουτε μουσικη ουτε κτλ..Εχει μεσα κατι wave τα εχω ολα τερμα αλλα τιποτα..Οταν ανοιγω το Pc που βγαζει ενα σφαλμα για την καρτα ηχου αλλα...Στο skype εχω καμπανα ηχο
vasiliosa Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Έχω την Sound Blaster Live! Platinum, με το external DRIVE II. Ο ήχος ερχόταν απο τα channel 2/3 και είχα προβλημα γιατι είχα φύσημα στον ήχο κατά διαστήματα. Με το που εβαλα ως default το SPDIF/AC3 εξαφανίστηκε αλλά παρατηρώ λίγο lag στο browsing και μικροκολλήματα (YouTube που είχε πάντα φύσημα π.χ.)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.