Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με MacBook Pro

lezadas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το macbook pro 15" 2008 με leopard 10.6.2 ξαφνικα αρχισε το kernel task να φτανει 150%+ cpu usage και αν θελει 10 λεπτα να bootarei ... εχω κανει καθαρη εγκατασταση απο την αρχη εχω γυρισει στα παλια backup με το time machine ακομη και σε 10.5.2

αλλα το kernel εξακολουθει να δουλεβει με το 100% του επεξεργαστη ...¨

any help?

Δημοσ.
Εχω το macbook pro 15" 2008 με leopard 10.6.2 ξαφνικα αρχισε το kernel task να φτανει 150%+ cpu usage και αν θελει 10 λεπτα να bootarei ... εχω κανει καθαρη εγκατασταση απο την αρχη εχω γυρισει στα παλια backup με το time machine ακομη και σε 10.5.2

αλλα το kernel εξακολουθει να δουλεβει με το 100% του επεξεργαστη ...¨

any help?

δοκιμασες repair disk permissions απο disk utility?

Δημοσ.
δοκιμασες repair disk permissions απο disk utility?

ναι εχω δοκιμασει ... το μονο που μου φαινετε λογικο ειναι προβλημα με το firmware και απο οτι ξερω δεν γινετε downgrade :( γιατι παω στο bootcamp και μου λεει να κανω update boot rom firmware ενω εχω το τελευταιο .....

Δημοσ.
ναι εχω δοκιμασει ... το μονο που μου φαινετε λογικο ειναι προβλημα με το firmware και απο οτι ξερω δεν γινετε downgrade :( γιατι παω στο bootcamp και μου λεει να κανω update boot rom firmware ενω εχω το τελευταιο .....

προφανως το πρόβλημα το δημιουργει ισως κάποια εφαρμογη που έχεις βαλει για να διαβαζεις το bootcamp:3G-NTFS?Δες τα preferences της.Αν το Mac software update δεν σου βγαζει τιποτα τότε το firmware σου είναι ενταξει.Και μενα μου το κανε αλλα απο την στιγμη που έβαλα το paragon ntfs και απεγκατεστησα το 3g-NTFS, τίποτα ως τώρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...