Odious Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Καλησπερα,επειδη ο εκτυπωτης μου σημερα (epson stylus 460) μου κανει νερα-δεν εκτυπωνει βασικα-ειμαι σιγουρος οτι του εχουν τελειωσει τα μελανια.Το θεμα ειναι οτι ειναι plug&play και τα XP τον εγκαταστισανε με δικο τους software.Ωραια ολα αυτα αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχω το status monitor(εχω χασει το cd )και δεν μπορω να δω αν οντως εχουν τελειωσει. Αν το χει κανεις και το "σηκωνε"καπου θα ειμουν υποχρεος... Αα κατεβαζω αυτη τη στιγμη τους drivers για 2000.Λετε να δουλεψουν;υπαρχει περιπτωση να ειναι μεσα το St.montr...; Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrwmogazoS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 phgene sto site tis epson...yparxei ekei to status monitor kai to dialegeis mesa apo kapoia lista sygekrimenwn printer. O stylus Photo mou 750 eixe probs xwris to status monitor alla sta win xp kai win 2k ektypwnei kanonika...den exw dynatothta na dw ta melania omws alla afou mou vgazei endeiksh ston idio ton printer gia engxrwmo kai aspromavro i dont worry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crAss Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Έχω τον παλίοτερο epson stylus 600 εδώ και 6 χρόνια και μπορώ με σιγουριά να πω πως το status monitor είναι για κλάμματα. Πάντα ενώ βγάζει πως έχουν τελειώσει έχουν μείνει αρκετές εκτυπώσεις, εως και πάρα πολλές. Το κλασσικό κολπάκι βγάζεις και βάζεις το ίδιο μελάνι και συνεχίζεις μέχρι όντως να τελειώσει. Το πιο τραγικό που είχε τύχει μόνο μια φορά που τύπωνα φωτογραφίες με το ίδιο μελάνι το status monitor έβγαλε δύο φορές τελειωμένο μελάνι. Από ότι έχω καταλάβει το μόνο που κάνει (τουλάχιστον για το δικό μου εκτυπωτή) είναι να μετράει σελίδες από τον spool manager και μετά να υπολογίζει με κάποια συνάρτηση τι μένει... crAss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.