Προς το περιεχόμενο

avi που δεν παίζουν όταν υπάρχει srt

niyo66

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Μερικά από τα avi που έχω, παίζουν μόνο όταν ΔΕΝ υπάρχει αντίστοιχο srt αρχείο. Αν αντίθετα βάλω το srt μέσα στο φάκελο και τρέξω το avi, δεν παίζει, ούτε με το media player, ούτε με το virytual dub, ούτε με το SubtitlesWorkshop.

Τέτοιο πρόβλημα ποτέ δεν είχε παρουσιαστεί πριν τις γιορτές, δηλαδή τα ΙΔΙΑ avi έπαιζαν κανονικά.

Σημείωση: Στις γιορτές εγκατέστησα το AutoGK...

Δημοσ.

Υπάρχει στο σύστημά σου εγκατεστημένο το VobSub; Αν ναι, απενεργοποίησε την αυτόματη φόρτωση του φίλτρου DirectVobSub. Παραθέτω από παλαιότερο μήνυμά μου οδηγίες για το πώς:

Το DirectVobSub όμως εξακολουθεί να φορτώνεται, όπως φαίνεται και στο γράφημα. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει κάποιο άλλο αρχείο υποτίτλων στον ίδιο κατάλογο με το video που έχει παρεμφερές filename με το video και προκαλεί την φόρτωση του DvobSub. Πήγαινε στις ρυθμίσεις του και απενεργοποίησε την αυτόματη φόρτωσή του. Δεν το έχω τώρα εγκατεστημένο αλλά αν θυμάμαι καλά, οι ρυθμίσεις του είναι προσβάσιμες από Start > Programs > VobSub > DVobSub configure. Μερικά codecs packs όμως δε δημιουργούν αντίστοιχες Start Menu καταχωρήσεις. Αν είναι όντως έτσι, μπορείς να ανοίξεις τις ρυθμίσεις του από κονσόλα:

>cd C:\Windows\system32
rundll32.exe dvobsub.ax,Configure

Στην καρτέλα General, στο drop-down με όνομα Loading, επιλέγεις Do not load αντί για Load when needed.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όντως έχω το VobSub, όντως δε φαίνεται στο μενού και το έτρεξα από command ώστε να του βάλω "Do not load". Έκανα και μια επανεκκίνηση καλού κακού.

Όμως δεν έγινε τίποτα...

Δημοσ.

Παίρνεις μήπως κανένα μήνυμα σφάλματος κατά το άνοιγμα των AVI από τους players που λες; Όπως π.χ. ποιο .dll ή άλλη μονάδα εκτελέσιμου κώδικα «κρασάρει»... ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...