manoskrt Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Εχω ενα προβλημα με το αντιγραφικό μου. Εχω ενα NEC DVD RW ND-3520A και ξαφνικα όταν του βαζω να κανει αντιγραφή δεδομένων σε DVD (σε CD ολα κανονικά) μου βγαζει το μήνυμα "Αδύνατη η εκτέλεση της έναρξης του Disc At Once"και δεν προχοράει στην εγγραφή...... Εβγαλα το Nero 8 εβαλα το Nero 6 και παλι το ιδιο.Μείωσα και την ταχυτητα εγγραφής αλλα τιποτα..... Ξερετε τι μπορει να γίνετε?????
lunatic89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Πωπω αυτα τα κολλήματα με τα αντιγραφικά είναι τα πιο μλκισμένα απ όλα.... Δοκίμασε να το βγάλεις κ να καθαρίσεις την registry απ ότι έχει σχέση με το Nero.(Αυτό μπορείς να το κάνεις με το regedit αλλα αν δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάω καλύτερα να το ψάξεις πρώτα, μην σβήσεις τίποτα χρήσιμο και έχουμε άλλα τρεχάματα μετά...) Το ξαναπερνάς το Nero και βλέπεις αν δουλεύει. Αν όχι δοκίμασε και με κανά άλλο πρόγραμμα (πχ ashampoo που είναι και free) Αν ούτε αυτό δουλέψει κάνε κ κανα firmware update και αν ούτε αυτό δουλέψει, βαψ το μπλε κ πέτα το στη θάλασσα.... Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ εχεις κανει εσύ κάποια λάθος ρύθμιση και αυτό το πρόβλημα ξεκίνησε στα καλά καθούμενα....
ditsikts Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Αν δεν είναι iso βάλτο να γραφεί σε track at once
manoskrt Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Πωπω αυτα τα κολλήματα με τα αντιγραφικά είναι τα πιο μλκισμένα απ όλα....Δοκίμασε να το βγάλεις κ να καθαρίσεις την registry απ ότι έχει σχέση με το Nero.(Αυτό μπορείς να το κάνεις με το regedit αλλα αν δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάω καλύτερα να το ψάξεις πρώτα, μην σβήσεις τίποτα χρήσιμο και έχουμε άλλα τρεχάματα μετά...) Το ξαναπερνάς το Nero και βλέπεις αν δουλεύει. Αν όχι δοκίμασε και με κανά άλλο πρόγραμμα (πχ ashampoo που είναι και free) Αν ούτε αυτό δουλέψει κάνε κ κανα firmware update και αν ούτε αυτό δουλέψει, βαψ το μπλε κ πέτα το στη θάλασσα.... Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ εχεις κανει εσύ κάποια λάθος ρύθμιση και αυτό το πρόβλημα ξεκίνησε στα καλά καθούμενα.... Ευχαριστω για τις συμβουλές σου αλλα δυστυχως οσο αφορα τη registy δεν το ξερω και δεν εκανα τιποτα.....δοκιμασα ομως με το ashampoo και δυστυχως παρουσιαζει το ιδιο προβλημα...... Αν μπορεις να με καθογησεις για τη registy....??? ---------- Προσθήκη στις 20:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:21 ---------- Αν δεν είναι iso βάλτο να γραφεί σε track at once Αν μπορεις να μου πεις γιατι δεν το εχω και πολύ....
linuxovios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 1) Να υποθέσουμε ότι παλιότερα δούλευε κανονικά? 2) Είναι SATA ή IDE ? 3) Έχεις δοκιμάσει με άλλα δισκάκια ? 4) Κατέβασε ένα ubuntu live cd και δοκίμασε να δεις αν μπορείς να κάνεις εγγραφή από εκεί
washcloud Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Aν είναι εντός εγγύησης (σιγά που θα 'ναι), δωσ' το γι' αλλαγή. Αν δεν είναι (έτσι μπράβο), άνοιξέ το και καθάρισε την laser κεφαλή με μια μπατονέτα. Αν κάνει τα ίδια, βγαλ' το για χάρισμα. Στα 14€ φτάσανε τα καινούρια.
manoskrt Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Παιδια ευχαριστω όλους για τη βοήθεια. Τελικα ήταν το πιο απλο ,τα δισκακια...... δεν ξερω αν πρεπει να αναφερω τη μαρκα αλλα με αλλα πιο γνωστης εταιρειας δουλεψε το αντιγραφικο κανονικα. Sorry για το ζαλιζμα.....
washcloud Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Τότε καν' του ένα firmware update και ίσως να τα διαβάζει και τα άλλα. Παρ' ολ' αυτά, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τη γλύτωσες. Μπορεί να οφείλεται απ' τη μια στην κατασκευή των "no name", αλλά επίσης να σημαίνει ότι η laser κεφαλή να έχει αρχίσει να μην κάνει τη καλά τη δουλειά της (να μη "σκάβει" τόσο βαθειά στην επιφάνεια δίσκων όσο χρειάζεται, πχ των "no name"), και φυσικά να "χειροτερέψει" με τον καιρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.