o_magazatoras Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 σε εποχές κατά τις οποίες εσύ, αν δεν είσαι αιώνιος φοιτητής της Παντίου, ήσουν αγέννητος) Τον ξέρεις κι από χτες;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Κι εγώ διακρίνω μια προσπάθειά σου να κρυφτείς πίσω από το δάχτυλό σου, αλλά δεν το κάνω ζήτημα.
ChocoBanana Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Τι εννοείς "πειστικό" τρόπο διαμαρτυρίας; Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σε πείσω για οτιδήποτε, από τη στιγμή που διακρίνεις "συμβολισμό" σε μια ανούσια πράξη βίας. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να επαναλλάβω για πολλοστή φορά ότι η τοποθέτηση βομβών δεν βοηθάει σε τίποτε. Όπως δε βοήθησαν οι στυγνές δολοφονίες εκδοτών και πολιτικών (σε εποχές κατά τις οποίες εσύ, αν δεν είσαι αιώνιος φοιτητής της Παντίου, ήσουν αγέννητος), όπως δε βοήθησαν οι εκτελέσεις στελεχών ξένων μυστικών υπηρεσιών. Για να είμαι δίκαιος, ίσως να βοηθούν στο να αποκτά νόημα η ζωή των δολοφόνων και των τραμπούκων που καταφεύγουν σε αυτές τις πράξεις. Όταν έγραφα δε βοηθούν εννοούσα ως προς την ουσιαστική βελτίωση της κατάστασης, τη διόρθωση των προβλημάτων της πολιτικής μας ζωής και τα λοιπά. Υ.Γ. Τρομοκράτες είναι, και τραμπούκοι. Γιατί, αποκλείει το ένα το άλλο; Ούτε εγώ μπορώ να σε πείσω πως η πράξη αυτή δεν είναι ανούσια Snoob (για μένα και χιλιάδες άλλους τουλάχιστον). Επίσης να σου πω πως συνεχίζεις να μη μου προτείνεις το δικό σου τρόπο για να δείξεις την δυσαρέσκεια σου, αν βέβαια είσαι δυσαρεστημένος με την κατάσταση της χώρας (πράγμα που δε βλέπω και μακάρι να ναι έτσι γιατί θα σαι απ τους ελάχιστους τυχερούς). Οι δολοφονίες εκδοτών έχουν την παραμικρή σχέση σαν κίνηση με την τοποθέτηση βόμβας έξω απ το σύμβολο της δημοκρατίας? Άλλο το τυφλό μίσος, άλλο μια ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ κίνηση. Η εκτέλεση μυστικών ξένων υπηρεσιών απ όσο ξέρω ειδικά τη συγκεκριμένη εποχή ήταν το γράμμα του νόμου εναντίον της κατασκοπίας. Τι θα πρεπε δηλαδή να κάνουν σε κάποιον που βάζει σε κίνδυνο ένα ολόκληρο έθνος? Η πολιτική ζωή στην Ελλάδα πολύ απλά δεν πρόκειται να διορθωθεί ποτέ, ειδικά όσο τα ελληνάκια φοβούνται τον ίσκιο τους και δέχονται να ζουν έτσι.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Τον ξέρεις κι από χτες; Γιατί θυμώνεις; Ο χρήστης δήλωσε σε άλλο thread, ελεύθερα και αυτοβούλως, ότι είναι φοιτήτης. Επειδή έτυχε να διαβάσω το μήνυμά του εκείνο, το μόνο που κάνω είναι να γράψω ότι, εκτός κι αν είναι 35 χρονών φοιτής, δεν μπορεί να έχει καν ανάμνηση προσωπική από κάποιες "επαναστατικές" ενέργειες που οδήγησαν σε μια θαυμάσια τρύπα στο νερό. Και, τέλος πάντων, από άνθρωπο που το "αντρούλη μου" το έχει καραμέλα και το απευθύνει σε αγνώστους του, το βρίσκω φαιδρό να δέχομαι παρατήρηση για σχόλιο "επί προσωπικού".
mangepsamin Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Κι εγώ διακρίνω μια προσπάθειά σου να κρυφτείς πίσω από το δάχτυλό σου, αλλά δεν το κάνω ζήτημα.Να το κανεις, το δακτυλο μου περιμενει.
o_magazatoras Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Γιατί θυμώνεις; Ο χρήστης δήλωσε σε άλλο thread, ελεύθερα και αυτοβούλως, ότι είναι φοιτήτης. Επειδή έτυχε να διαβάσω το μήνυμά του εκείνο, το μόνο που κάνω είναι να γράψω ότι, εκτός κι αν είναι 35 χρονών φοιτής, δεν μπορεί να έχει καν ανάμνηση προσωπική από κάποιες "επαναστατικές" ενέργειες που οδήγησαν σε μια θαυμάσια τρύπα στο νερό. Και, τέλος πάντων, από άνθρωπο που το "αντρούλη μου" το έχει καραμέλα και το απευθύνει σε αγνώστους του, το βρίσκω φαιδρό να δέχομαι παρατήρηση για σχόλιο "επί προσωπικού". Εντάξει. Άμα πω κάτι για τον Μαρκεζίνη,θα θεωρηθεί πολιτικολογία;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Ούτε εγώ μπορώ να σε πείσω πως η πράξη αυτή δεν είναι ανούσια Snoob (για μένα και χιλιάδες άλλους τουλάχιστον). Επίσης να σου πω πως συνεχίζεις να μη μου προτείνεις το δικό σου τρόπο για να δείξεις την δυσαρέσκεια σου, αν βέβαια είσαι δυσαρεστημένος με την κατάσταση της χώρας (πράγμα που δε βλέπω και μακάρι να ναι έτσι γιατί θα σαι απ τους ελάχιστους τυχερούς).Οι δολοφονίες εκδοτών έχουν την παραμικρή σχέση σαν κίνηση με την τοποθέτηση βόμβας έξω απ το σύμβολο της δημοκρατίας? Άλλο το τυφλό μίσος, άλλο μια ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ κίνηση. Η εκτέλεση μυστικών ξένων υπηρεσιών απ όσο ξέρω ειδικά τη συγκεκριμένη εποχή ήταν το γράμμα του νόμου εναντίον της κατασκοπίας. Τι θα πρεπε δηλαδή να κάνουν σε κάποιον που βάζει σε κίνδυνο ένα ολόκληρο έθνος? Η πολιτική ζωή στην Ελλάδα πολύ απλά δεν πρόκειται να διορθωθεί ποτέ, ειδικά όσο τα ελληνάκια φοβούνται τον ίσκιο τους και δέχονται να ζουν έτσι. Γι' αυτό αναφέρθηκα σε εκείνα τα γεγονότα (τα οποία μάλλον δε γνωρίζεις): γιατί κι εκείνα για "επανάσταση" πλασαριζόταν, για "γροθιά στο κατεστημένο" και για "συμβολικό χτύπημα στους ταγούς της εξουσίας". Το τι πέτυχαν, είναι προφανές.
AFANIS_ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 πάντως αν υποθετικά μιλίσουμε για αυτό το χτύπημα και μόνο...με βάση το πού έβαλαν τα δυναμιτάκια ...και την μυρωδιά...τότε έχουμε μια....Βρωμοκρατική οργάνωση...όχι τρομοκρατικη.....
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Εντάξει.Άμα πω κάτι για τον Μαρκεζίνη,θα θεωρηθεί πολιτικολογία; Αστειεύεσαι; Το έχεις κάνει ήδη σε παντελώς άσχετο thread, εδώ που θα υπηρετήσεις τουλάχιστον την ανάγκη να βρεις κάτι να γράψεις ζητάς άδεια; Ελεύθερα, τέλος πάντων, αν θεωρείς ότι χρειάζεσαι την έγκρισή μου.
mangepsamin Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Και ο Παναγουλης βομβα εβαλε, επι χουντας βεβαια αλλα υπηρχε και κοσμος που την ηθελε την χουντα, τραμπουκος ήταν;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Να το κανεις, το δακτυλο μου περιμενει. Εντάξει, το κάνω ζήτημα. Για πες μου τώρα, τι κάνει το δάκτυλό σου;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Και ο Παναγουλης βομβα εβαλε, επι χουντας βεβαια αλλα υπηρχε και κοσμος που την ηθελε την χουντα, τραμπουκος ήταν; Να γελάσω, ή να κλάψω; Συγκρίνεις την προσπάθεια του Παναγούλη να χτυπήσει ένα δικτάτορα, με την προσπάθεια να βάλουν βόμβα στο Κοινοβούλιο; Μήλα και πορτοκάλια.
mangepsamin Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Εντάξει, το κάνω ζήτημα. Για πες μου τώρα, τι κάνει το δάκτυλό σου;Φωτογραφιζεται.
frenzy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Επιχειρήματα please... εκ των αναγνωστών, ευχαριστώ
ChocoBanana Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δεν ενόχλησε καθόλου αυτό για το Πάντειο κατ αρχήν 22 χρονών είμαι λοιπόν και το λέω ξέροντας πως θ ακούσω τώρα τα πάντα για επαναστατικές διαθέσεις λόγω του νεαρού της ηλικίας κλπ.. Δε θα συμφωνήσουμε Snoob, αλλά τι πειράζει κιόλας, ν ανταλλάξουμε πέντε απόψεις κάνοντας κάτι χρήσιμο το σκληρό εργατοοχτάωρο προσπαθούμε Μαγαζάτορας τι μαγαζί έχεις να ρθω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.