Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 H συλληψη της σκεψης πως υπηρξε συγκριση Γοργοποταμου και σκουπιδοτενεκε βγαζει και περισσοτερο γελιο και εκλαμβανεται ως ποιοτικοτερο αστειο. θα μπορουσα να γραψω λογου χαρη ,για το αν οι αντιστασιακοι στην κατοχη επρατταν σωστα αφου γνωριζαν οτι θα επακολουθησουν αντιποινα. Μια ερωτηση απεναντι στο επιχειρημα Σε αυτοκολλησε ο Παναγουλης στην ερωτηση μου,χωρις να συγκριθει. . Σωστά. Αναφέρονται δύο περιστατικά, αλλά δε συγκρίνονται. Απλά, τα λέμε για να υπάρχουν.
mangepsamin Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Θα μπορουσες να γραψεις και τον λογο που εγραψα την δευτερη παραθεση, αλλα τι να λεμε τωρα, αυτο το μηνυμα τα λεει ολα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Ο λόγος είναι ότι προσπαθούσες να συγκρίνεις την ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ των καθεστώτων και αν αυτή θα ήταν επιβλαβής για τους πολίτες, αλλά να ΜΗΝ συγκρίνεις ούτε το ΕΙΔΟΣ των καθεστώτων, ούτε τη ΜΟΡΦΗ της αντίδρασης. Τραγέλαφος.
@@sos@@ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 plz μην πιανεις ακυρα κομμάτια δινοντας τους οτι νοημα θελεις σαν Δημοσιογραφο που κανει οπαδικοποιημενο ρεπορτάζ Δεν γινόταν να κάνω και άλλη παράθεση, γιατί όταν προσπάθησα μου έβγαινε αυτό δεν το έκανα σκόπιμα Κατά τα άλλα είδα που διαφωνείς και μένω σταθερή στις απόψεις μου. btw δεν παρεξηγιέμαι
GiorGhino Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 @@SOS@@ ειπε: Κατά τα άλλα είδα που διαφωνείς και μένω σταθερή στις απόψεις μου. Spoiler btw δεν παρεξηγιέμαι okz πάντως κ οι δικες σου παρατηρησεις ηταν ενδιαφερουσες κ είσαι το ίδιο τίμιος συνομιλιτής Υ.Γ. με βαση αυτο ξεκινησε τίποτε το πονηρό sorry :-( (you know)
Ethnikos14 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μπορώ να το γράψω άπειρες φορές. Που το κακό να πεθάνει κάποιος ο οποίος πέρσυ σκότωσε έναν 16χρονο, πρόπερσυ χτυπούσε συνταξιούχους, κάνει "έφοδο" στα εξάρχεια και επειδή δε βρίσκει αυτούς που ψάχνει χτυπάει τους χρήστες ηρωίνης και τον τραβάνε οι κάτοικοι βίντεο απ τα μπαλκόνια, βάζει ανήλικους να χαστουκίζονται μεταξύ τους για να γελάσει, είναι το πιο διεφθαρμένο επάγγελμα της χώρας μαζί με αυτό (γιατί επάγγελμα έχει γίνει) του πολιτικού και στο δρόμο σε κοιτάει υπερόπτικα και προκλητικά απλά επειδή δεν του αρέσει το ντύσιμο και η φάτσα σου. Που το κακό να πέθανει το φερέφωνο του κάθε φασιστικού καθεστώτος η αστυνομία του? Έλα ντε, μέσα στην ζωή είναι και αυτό, επικινδυνότητα του επαγγέλματος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.