Προς το περιεχόμενο

εκρηξη στον αγνωστο στρατιωτη στη βουλη

Alxnks

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
H συλληψη της σκεψης πως υπηρξε συγκριση Γοργοποταμου και σκουπιδοτενεκε βγαζει και περισσοτερο γελιο και εκλαμβανεται ως ποιοτικοτερο αστειο.

θα μπορουσα να γραψω λογου χαρη ,για το αν οι αντιστασιακοι στην κατοχη επρατταν σωστα αφου γνωριζαν οτι θα επακολουθησουν αντιποινα.

Μια ερωτηση απεναντι στο επιχειρημα

Σε αυτοκολλησε ο Παναγουλης στην ερωτηση μου,χωρις να συγκριθει.

.

Σωστά. Αναφέρονται δύο περιστατικά, αλλά δε συγκρίνονται. Απλά, τα λέμε για να υπάρχουν.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ο λόγος είναι ότι προσπαθούσες να συγκρίνεις την ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ των καθεστώτων και αν αυτή θα ήταν επιβλαβής για τους πολίτες, αλλά να ΜΗΝ συγκρίνεις ούτε το ΕΙΔΟΣ των καθεστώτων, ούτε τη ΜΟΡΦΗ της αντίδρασης.

Τραγέλαφος.

Δημοσ.

plz μην πιανεις ακυρα κομμάτια δινοντας τους οτι νοημα θελεις σαν Δημοσιογραφο που κανει οπαδικοποιημενο ρεπορτάζ

Δεν γινόταν να κάνω και άλλη παράθεση, γιατί όταν προσπάθησα μου έβγαινε αυτό

sshot8i.jpg

δεν το έκανα σκόπιμα :-)

Κατά τα άλλα είδα που διαφωνείς και μένω σταθερή στις απόψεις μου.:-)

btw δεν παρεξηγιέμαι :-)

Δημοσ.

@@SOS@@ ειπε:

Κατά τα άλλα είδα που διαφωνείς και μένω σταθερή στις απόψεις μου.:-)

Spoiler

btw δεν παρεξηγιέμαι :-)

okz

πάντως κ οι δικες σου παρατηρησεις ηταν ενδιαφερουσες κ είσαι το ίδιο τίμιος συνομιλιτής

Υ.Γ.

με βαση αυτο ξεκινησε τίποτε το πονηρό :-( sorry :-( :-( (you know)

Δημοσ.
Μπορώ να το γράψω άπειρες φορές. Που το κακό να πεθάνει κάποιος ο οποίος πέρσυ σκότωσε έναν 16χρονο, πρόπερσυ χτυπούσε συνταξιούχους, κάνει "έφοδο" στα εξάρχεια και επειδή δε βρίσκει αυτούς που ψάχνει χτυπάει τους χρήστες ηρωίνης και τον τραβάνε οι κάτοικοι βίντεο απ τα μπαλκόνια, βάζει ανήλικους να χαστουκίζονται μεταξύ τους για να γελάσει, είναι το πιο διεφθαρμένο επάγγελμα της χώρας μαζί με αυτό (γιατί επάγγελμα έχει γίνει) του πολιτικού και στο δρόμο σε κοιτάει υπερόπτικα και προκλητικά απλά επειδή δεν του αρέσει το ντύσιμο και η φάτσα σου. Που το κακό να πέθανει το φερέφωνο του κάθε φασιστικού καθεστώτος η αστυνομία του?

Έλα ντε, μέσα στην ζωή είναι και αυτό, επικινδυνότητα του επαγγέλματος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...