Προς το περιεχόμενο

εκρηξη στον αγνωστο στρατιωτη στη βουλη

Alxnks

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κι εχουμε θεμα για τους 16 μισθους των υπαλληλων της βουλης...τι τα κανουν αυτα..τωρα θα τους δωσουν και επιδομα επικινδυνης εργασιας!! :lol:

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μέσα έπρεπε να την βάλουν...:P

ναι αυτο σκεφτηκα κι εγω πρωτο....αφου κανετε που κανετε μια δουλεια...καντε την σωστα ρε γαμωτο!!!

Δημοσ.

ναι αυτο σκεφτηκα κι εγω πρωτο....αφου κανετε που κανετε μια δουλεια...καντε την σωστα ρε γαμωτο!!!

Σιγά σιγά κύριοι,θα γίνει και αυτό.Βρήκαν επιτέλους το σωστό σημείο,οπότε είναι θέμα χρόνου τωρα.:P

• Super Moderators
Δημοσ.
Φωτογραφία ΑΚΡΙΒΩΣ τη στιγμή της έκρηξης:

http://www.dpgr.gr/forum/index.php?topic=38447

καλά όχι και ακριβώς τη στιγμή της έκρηξη, μην υπερβάλουμε :o

ούτε ο Superman δεν θα ήταν τόσο γρήγορος να κλείσει το δρόμο ΑΚΡΙΒΩΣ τη στιγμή της έκρηξης πόσο μάλλον η ελληνική αστυνομία :P

Δημοσ.
καλά όχι και ακριβώς τη στιγμή της έκρηξη, μην υπερβάλουμε :o

ούτε ο Superman δεν θα ήταν τόσο γρήγορος να κλείσει το δρόμο ΑΚΡΙΒΩΣ τη στιγμή της έκρηξης πόσο μάλλον η ελληνική αστυνομία :P

Στις 07.45 το βράδυ άγνωστος τηλεφώνησε στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» και είπε ότι σε δέκα λεπτά επρόκειτο να γίνει έκρηξη σε κάδο απορριμμάτων στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη. Η αστυνομία απέκλεισε αμέσως το χώρο και απομάκρυνε τη φρουρά από το μνημείο - ως αποτέλεσμα δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

πηγή

• Super Moderators
Δημοσ.

το ξέρεις ότι μπορώ να κολλήσω στη λέξη ΑΚΡΙΒΩΣ και να έχω πάλι δίκιο έτσι? :P

γιατί ακριβώς στο ίδιο δευτερόλεπτο ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να τράβηξε φωτογραφία :o

Δημοσ.
Σιγά σιγά κύριοι,θα γίνει και αυτό.Βρήκαν επιτέλους το σωστό σημείο,οπότε είναι θέμα χρόνου τωρα.:P

άλλος για "επανάσταση"?

Δημοσ.
το ξέρεις ότι μπορώ να κολλήσω στη λέξη ΑΚΡΙΒΩΣ και να έχω πάλι δίκιο έτσι? :P

γιατί ακριβώς στο ίδιο δευτερόλεπτο ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να τράβηξε φωτογραφία :o

Μην είσαι σίγουρος...

• Super Moderators
Δημοσ.

στο ίδιο χιλιοστό του δευτερολέπτου? :P

πιο πιθανό είναι να γίνω αστροναύτης παρά να έγινε αυτό :o

Δημοσ.

Τρομοκράτες τρομοκρατους νεκρούς πιθανότητες τρόμος σύμβολο εύζωνοι Δημοκρατία τρομοκράτες τρόμος τρόμος πολιτες αθώοι τρόμος κίνδυνος φόβος τρόμος θύματα ίσως τρόμος σεβασμός Δημοκρατία τρόμος βία φόβος πολίτες τρόμος νεκροί θύματα φιλήσυχοι τρόμος κίνδυνος αδίστακτοι τρόμος τρομοκράτες επιφυλακή κίνδυνος αθώοι ανυποψίαστοι τρόμος θανατος νεκρούς τρόμος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...