Alxnks Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 κι εχουμε θεμα για τους 16 μισθους των υπαλληλων της βουλης...τι τα κανουν αυτα..τωρα θα τους δωσουν και επιδομα επικινδυνης εργασιας!!
@@sos@@ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 πάει περίπατο και ένα επιχείρημα που ταλάνιζε τον χώρο χρόνια ...
Tilemaxx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μαντέψτε ποιό θα είναι το επόμενο θέμα των ΜΜΕ για μια εβδομάδα ακόμα τουλάχιστον.
Alxnks Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέσα έπρεπε να την βάλουν... ναι αυτο σκεφτηκα κι εγω πρωτο....αφου κανετε που κανετε μια δουλεια...καντε την σωστα ρε γαμωτο!!!
Tenshi Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέσα έπρεπε να την βάλουν... ναι αυτο σκεφτηκα κι εγω πρωτο....αφου κανετε που κανετε μια δουλεια...καντε την σωστα ρε γαμωτο!!! Σιγά σιγά κύριοι,θα γίνει και αυτό.Βρήκαν επιτέλους το σωστό σημείο,οπότε είναι θέμα χρόνου τωρα.
freedubus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 'Aρση ασύλου τώρα για τον προαύλιο χώρο της βουλής!
Dr_Michael Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Φωτογραφία ΑΚΡΙΒΩΣ τη στιγμή της έκρηξης: http://www.dpgr.gr/forum/index.php?topic=38447
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Φωτογραφία ΑΚΡΙΒΩΣ τη στιγμή της έκρηξης:http://www.dpgr.gr/forum/index.php?topic=38447 καλά όχι και ακριβώς τη στιγμή της έκρηξη, μην υπερβάλουμε ούτε ο Superman δεν θα ήταν τόσο γρήγορος να κλείσει το δρόμο ΑΚΡΙΒΩΣ τη στιγμή της έκρηξης πόσο μάλλον η ελληνική αστυνομία
cassidy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 καλά όχι και ακριβώς τη στιγμή της έκρηξη, μην υπερβάλουμε ούτε ο Superman δεν θα ήταν τόσο γρήγορος να κλείσει το δρόμο ΑΚΡΙΒΩΣ τη στιγμή της έκρηξης πόσο μάλλον η ελληνική αστυνομία Στις 07.45 το βράδυ άγνωστος τηλεφώνησε στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» και είπε ότι σε δέκα λεπτά επρόκειτο να γίνει έκρηξη σε κάδο απορριμμάτων στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη. Η αστυνομία απέκλεισε αμέσως το χώρο και απομάκρυνε τη φρουρά από το μνημείο - ως αποτέλεσμα δεν υπήρξαν τραυματισμοί. πηγή
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 το ξέρεις ότι μπορώ να κολλήσω στη λέξη ΑΚΡΙΒΩΣ και να έχω πάλι δίκιο έτσι? γιατί ακριβώς στο ίδιο δευτερόλεπτο ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να τράβηξε φωτογραφία
Teaser Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέσα έπρεπε να την βάλουν... ναι αυτο σκεφτηκα κι εγω πρωτο....αφου κανετε που κανετε μια δουλεια...καντε την σωστα ρε γαμωτο!!! Σιγά σιγά κύριοι,θα γίνει και αυτό.Βρήκαν επιτέλους το σωστό σημείο,οπότε είναι θέμα χρόνου τωρα. άλλος για "επανάσταση"?
Dr_Michael Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 το ξέρεις ότι μπορώ να κολλήσω στη λέξη ΑΚΡΙΒΩΣ και να έχω πάλι δίκιο έτσι? γιατί ακριβώς στο ίδιο δευτερόλεπτο ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να τράβηξε φωτογραφία Μην είσαι σίγουρος...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 στο ίδιο χιλιοστό του δευτερολέπτου? πιο πιθανό είναι να γίνω αστροναύτης παρά να έγινε αυτό
soturin Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Τρομοκράτες τρομοκρατους νεκρούς πιθανότητες τρόμος σύμβολο εύζωνοι Δημοκρατία τρομοκράτες τρόμος τρόμος πολιτες αθώοι τρόμος κίνδυνος φόβος τρόμος θύματα ίσως τρόμος σεβασμός Δημοκρατία τρόμος βία φόβος πολίτες τρόμος νεκροί θύματα φιλήσυχοι τρόμος κίνδυνος αδίστακτοι τρόμος τρομοκράτες επιφυλακή κίνδυνος αθώοι ανυποψίαστοι τρόμος θανατος νεκρούς τρόμος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.