mplecafe Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα παιδεσ αν και νεοσ σε αυτο το φορουμ !!! μια ερωτηση και θελω τα φωτα σασ θελω να παρω ενα καινουργιο βιντεοπροβολεα -ειναι για καφετερια σε υπαιθριο χωρο (τζαμαρια φωσ απο παντου ) -για αγωνεσ πιο πολυ -απο 4 μετρα απο πανι να ειναι (γιατι εκει ηταν και ο παλιοσ ) - τιμη μεχρι 850 !!! ειχα ενα mitsubishi δεν θυμαμαι τα χαρακτηριστικα αλλα ειναι 8 χρονια !!!
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα.Έχω έναν BenQ MP623 και είναι τέλειος βλέπω ταινείες με ανοιχτά τα φώτα και βλέπεις κανονικά. Φυσικά και τον πουλάω για την νέα τεχνολογιά 3d vision full hd ο οποίος θα κάνει πάνω από 1.500ε+ αν θές τον δοκιμάζουμε και είμαι σίγουρος θα μέίνει έκπληκτος. Τον πήρα πρίν 2 εβδομάδες έιναι καινούργιος και εγγύηση 2 χρόνια. Αν ενδιαφέρεσαι Τάκης 6944761380 Αθήνα-Πειραιάς. είναι από τα λεφτά που ζητάς σχεδόν τα μησά.
mplecafe Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 σε ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση δηλ κατι τετοιο το πρωτεινεισ αφοβα ! σκαι ειδικα για καφε ? να αλλαξω και πανι ? εσυ τι τιμη θα το δωσεισ στειλε πμ
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Πανί πήρα αυτό http://www.plaisio.gr/Consumables/Presentation/OHP/Projector-Cart-Screens/White-Box-Electrical-Screen-2-40-X-1-80.htm Απλά τέλειο. Αγώνες WSBK, ss600, MOTO GP έτσι και εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.