neXTgen Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 γειά σας! θέλω να πάρω backup του c: (boot klp primary...) μαζί με το δευτερο partition (d:) σε ένα νέο φυσικό σκληρό δίσκο ώστε να πετάξω τον πρώτο (c+d) στα σκουπίδια . εννοείται στο ίδιο pc (hardware). απλά δηλαδή να πετάξω έναν παλιό δίσκο και να τον αντικαταστήσω με έναν καινούριο. στο c: έχω στήσει και δουλεύουν τα windows 7. ο παλιός (c+d είναι 300άρης) και SATA1 ο καινούριος είναι 500ρης και SATA2 προτείνετέ μου την πιο απλή λύση ώστε να συνδέσω στον sata controller τον καινούριο (και αφού τον βρω με fdisk και τον φορμάρω) και να κοπιάρω τον παλιό "πάνω" του . norton ghost (δεν ξέρω ποια έκδοση υποστηρίζει 7)? τα ίδια τα 7 (θα μου περάσει ΟΚ όλα τα αρχεία συστήματος)? κάτι άλλο? ευχαριστώ σας!
pp6210 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 το πιό απλό πρόγραμμα είναι το acronis, φτιάχνεις acronis boot disk σε cd, μπουτάρεις από αυτό κει τρέχεις τον wizard για clone disk. Σου δίνει τη δυνατότητα να ορίσεις χειροκίνητα τα partitions ή αυτόματα (κάνει αναλογία των παλιών) και μετά απλά το κοιτάς να δουλεύει!!!! Πρόσεξε μόνο να απενεργοποιήσεις τίποτα screen savers και power down options γιατί μπορεί να πάρει και κανένα μισάωρο η διαδικασία.
neXTgen Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 έχω το acronis true image 11.. μπορείς να μου πει κάποιος ΤΙ ακριβώς κάνω? θέλω να κάνω μια κόπια του bootable παρτίτιον α σε ένα άλλο β
nickarmy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 http://www.kastel.gr/mediaGallery/mediaGallery.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.