Προς το περιεχόμενο

κόπια boot δίσκου


neXTgen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειά σας!

 

θέλω να πάρω backup του c: (boot klp primary...) μαζί με το δευτερο partition (d:) σε ένα νέο φυσικό σκληρό δίσκο ώστε να πετάξω τον πρώτο (c+d) στα σκουπίδια . εννοείται στο ίδιο pc (hardware). απλά δηλαδή να πετάξω έναν παλιό δίσκο και να τον αντικαταστήσω με έναν καινούριο. στο c: έχω στήσει και δουλεύουν τα windows 7. ο παλιός (c+d είναι 300άρης) και SATA1 ο καινούριος είναι 500ρης και SATA2

 

προτείνετέ μου την πιο απλή λύση ώστε να συνδέσω στον sata controller τον καινούριο (και αφού τον βρω με fdisk και τον φορμάρω) και να κοπιάρω τον παλιό "πάνω" του . norton ghost (δεν ξέρω ποια έκδοση υποστηρίζει 7)? τα ίδια τα 7 (θα μου περάσει ΟΚ όλα τα αρχεία συστήματος)?

κάτι άλλο?

 

ευχαριστώ σας!

Δημοσ.

το πιό απλό πρόγραμμα είναι το acronis, φτιάχνεις acronis boot disk σε cd, μπουτάρεις από αυτό κει τρέχεις τον wizard για clone disk. Σου δίνει τη δυνατότητα να ορίσεις χειροκίνητα τα partitions ή αυτόματα (κάνει αναλογία των παλιών) και μετά απλά το κοιτάς να δουλεύει!!!!

 

Πρόσεξε μόνο να απενεργοποιήσεις τίποτα screen savers και power down options γιατί μπορεί να πάρει και κανένα μισάωρο η διαδικασία.

Δημοσ.

έχω το acronis true image 11.. μπορείς να μου πει κάποιος ΤΙ ακριβώς κάνω? θέλω να κάνω μια κόπια του bootable παρτίτιον α σε ένα άλλο β

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...