Lagoudisio Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα παιδες. Φτιαχνω ενα site/forum για την legion μου στο Aion και θελω να φτιαξω μια σελιδα με τα στατιστικα της legion. Εχω βρει λοιπον μια σελιδα που εχει σε μορφη flash κατι charts με τα στατιστικα της legion μας και θελω με καποιο τροπο να τα βαλω κι εγω στο site μας. Δηλαδη να φενεται στην σελιδα μου το ηδη ανεβασμενο flash της αλλης. Ξερω οτι γινετε αλλα δεν ξερω πως. Ριξτε μια ματια στην σελιδα με τα charts και οποιος ξερει ας μου πει τον τροπο. http://www.aiondatabase.com/legion/2931?sid=32 Τα δυο charts που ειναι πανω θελω να παρω.
djpaul1963 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 To security sandbox του Flash δεν θα σε αφήσει να βάλεις flash που δεν βρίσκονται στον server σου εκτός κι αν ισχύουν δύο περιπτώσεις: 1. Ο server που τα φιλοξενεί στο επιτρέψει βάζοντας ένα κατάλληλο policy 2. Τα σώσεις στον δίσκο σου και τα ανεβάσεις σαν δικά σου (με την προϋπόθεση να έχεις την άδεια να το κάνεις).
Lagoudisio Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Δεν θελω να ανεβασω τιποτα. Το μονο που θελω ειναι να φαινονται τα charts και στην σελιδα μου, αλλα η πηγη να ειναι σε εκεινον τον server. Μπορεις να μου πεις αν το επιτρεπει αυτη η σελιδα? Αν ναι πως θα το κανω?
djpaul1963 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Καμία σελίδα δεν το επιτρέπει (από default). Όταν σου είπα να ανεβάσεις, εννοούσα φυσικά στο δικό σου site. Έπειδή μάλλον απίθανο να σου δώσουν άδεια να τα χρησιμοποιήσεις και επειδή τα στατιστικά είναι online, νομίζω ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι πολύ σπουδαίο εκτός ίσως από κάποιο <iframe>? Μια δοκιμή θα δείξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.