Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία πρίζας ethernet

jeanthira7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά...

Πρόσφατα εγκατέστησα ένα LAN στο σπίτι μου προκειμένου να δίνω internet σε όλους τους υπολογιστές, σε όλους τους ορόφους του σπιτιού μου.

Λόγω μετακόμισης ενός γραφείου, αποφάσισα να μεταφέρω το καλώδιο του LAN από ένα σημείο σε ένα άλλο εντός του ορόφου μου μέσω ενός ηλεκτρολόγου.

Το πρόβλημα είναι πως ναι μεν ο ηλεκτρολόγος μου έφερε το καλώδιο LAN εκεί που ήθελα αλλα δεν γνωρίζει από συνδέσεις LAN. Εχω ήδη προβεί στην αγορά μίας υποδοχής legrand και το μόνο που δεν γνωρίζω είναι πώς να συνδέσω το καλώδιο πάνω στην υποδοχή προκειμένου να δώσω δίκτυο και σε αυτό το σημείο.

Ενας οδηγός θα με βοηθούσε πάρα πολύ...

Εάν με ρωτούσατε, "καλά τις άλλες υποδοχές δικτύου ποιος σου της έφτιαξε?" θα απαντούσα ότι είχα ένα καλό παιδί εδώ στη γειτονιά αλλά δυστυχώς μετακόμισε....

Ευχαριστώ πολύ...

Δημοσ.

Ανοιξε μια απο τισ παλιες που εχεισ ηδη και δες την σειρα των χρωματων και συνδεσε ετσι κα ιτην legrand. Πιστευω θα δουλεψει. Αν οχι δεν ξερω. Ελπιζω να πιασει αυτο το trick. Καλη επιτυχια.

Δημοσ.

οι legrand όταν τις ανοίξεις έχουν επάνω τα χρώματα που πρέπει να βάλεις είτε επιλέξεις συνδεσμολογια 568A ή 568Β (το προτιμάμε)

οπότε δεν χρειάζεται τιποτα τρομερό , ανοίγεις την πρίζα και κοιτάς στο πλαι που έχει τα χρωματάκια ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...