methoss Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ειμαι απο τους λιγους τυχερους που μεχρι τωρα δεν ειχαν το παραμικρο προβλημα συνδεσης. Πριν απο περιπου 3 μερες, και χωρις να κατεβαζω αρχεια, το ρουτερ αρχισε να με πεταει ανα μια-δυο ωρες και η διακοπη κρατουσε κανα πενταλεπτο που οταν περνουσε το ιντερνετ επανερχοταν απο μονο του. Με αλλα λογια μιλαω για ασταθεια γραμμης. Εκανα ρεσετ το ρουτερ μου αλλα η ασταθεια της συνδεσης παρεμεινε. Επειδη υπαρχει μονο ενας τεχνικος του ΟΤΕ στον νομο μου, θα μου ελεγξουν την γραμμη μεσα στις απομενες 2 εβδομαδες. Το ερωτημα μου ειναι κατα ποσο ειναι πιθανο να φταιει το ρουτερ μου και οχι η γραμμη. Αν συμβαινει αυτο θα μπορουσα αυθημερον να αγορασω καινουριο ρουτερ και να μην χρειαστει να περιμενω τις 2 βδομαδες τον τεχνικο του ΟΤΕ. Επισης επειδη ειμαι λιγο ακοινωνητος και δεν μου αρεσει να υποχρεωνομε ειναι λιγο δυσκολο να δανειστω το ρουτερ καποιου φιλου για να δω αν φταιει το δικο μου. Εχει κανεις γνωση η παρομοια εμπειρια με το θεμα?
athns Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Προσπάθησε να καθαρίσεις και το pc απο cookies κτλ. Κάνε και ενα scan για ιούς. Αν δεν γίνει τίποτα κοιτάμε παραπέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.