Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα Lacie LaCinema Premier 500GB

kostg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λίγες μέρες και ενώ πήγα να ανοίξω το παραπάνω media player, διαπίστωσα ότι δεν έδειχνε τίποτα στην οθόνη. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το παρακάτω μοντέλο (με 500GB δίσκο):

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.304068

Εξετάζοντάς το λίγο καλύτερα είδα ότι δε λειτουργεί ο σκληρός δίσκος (κάνει ότι πάει να ξεκινήσει αλλά τίποτα (πλακέτα? μοτέρ?). Και μια και που δεν παίζει εγγύηση πλέον (έληξε πριν κανένα δίμηνο) κάνω την κίνηση και ανοίγω το κουτί. Μέσα έχει τον Seagate Barracuda 7200.10, ST3500830AS. Tον δοκίμασα και στο σταθερό μου PC (με SATA σύνδεση, κανονικά) αλλά τα ίδια, ο δίσκος δεν ξεκινάει και φυσικά δεν τον αναγνωρίζει το λειτουργικό σύστημα.

Ωραία λέω, δεν πειράζει, θα του βάλω καινούριο δίσκο, τοποθετώ λοιπόν έναν Seagate Barracuda 7200.11, ST3500620AS που μου περίσσευε, πατάω το power και το pc τον αναγνώρισε κανονικά (με σύνδεση USB). Τον φορμάρω και σε FAT32 (όπως ήταν δηλαδή). To θέμα όμως είναι ότι στην τηλεόραση συνεχίζει να μη δείχνει τίποτα, δεν εμφανίζει εικόνα, μενού κλπ. Dead δηλαδή.

Και μου δημιουργείται το ερώτημα: Μήπως ο δίσκος πρέπει να έχει σε κάποιο κρυφό partition και άλλα αρχεία (με τα οποία να φορτώνει το λειτουργικό του) ή κάτι τέτοιο;

Έχετε καμιά ιδέα, link οτιδήποτε για βοήθεια; H αναζήτηση στο google δεν ήταν και τόσο διαφωτιστική...

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα.Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα το έβαλα σε 1 ΚΟΥΤΗ και αναβωσβηνη το φωτάκι άλλα δεν το βλέπει το pc. τι να κάνω γιατι εχω φωτογραφίες τον παιδιών μεσα και τις χρειάζομαι .Αν βρεις καμιά ηδέα πες μου σε παρακαλω .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΟΣ .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...