Προς το περιεχόμενο

MP3 κομμάτι με περίεργη συμπεριφορά

E-SURFER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέροντα αυτά που γράφεις. Θα σου απαντήσω αύριο γιατί θέλω να έχω καθαρό το κεφάλι μου όταν γράφω.

Καλό Βράδυ Παρσιφαλίδης!

Δημοσ.

Έκανα κι εγώ ένα πείραμα, κατέβασα το flv με το Download Helper addon του mozilla και με το Youtube Downloader και τα μετέτρεψα με το Youtube Downloader σε mp3.

Το αρχείο ήχου παίζει κανονικά σε ότι player το έβαλα (WMP12, VLC, KMPLayer, Media Player Classic) στα 9':12'' (όπως και στο YT) και και ολοκληρώνουν κανονικά.

Η εξαγωγή με το FLV Extract παρουσίασε το πρόβλημα με την διάρκεια (1:08':24'') μόνο στον wmp12, όπου και έκανε loop στα 9:11. Στα υπόλοιπα έπαιζε κανονικά.

Δημοσ.

Δε μπορεί, και κάποιος άλλος παράγοντας που μας έχει διαφύγει θα διαφέρει στο software setup των μηχανημάτων μας και προκαλούνται αυτά τα ασυνεπή αποτελέσματα. Δε μπορεί από το ίδιο αρχείο FLV να κάνουμε και οι δύο extract με το FLV Extract το MP3 track και στον έναν να παίζει σωστά στον WMP12, ενώ στον άλλον να παίζει με προβλήματα...

Δημοσ.
Δε μπορεί, και κάποιος άλλος παράγοντας που μας έχει διαφύγει θα διαφέρει στο software setup των μηχανημάτων μας και προκαλούνται αυτά τα ασυνεπή αποτελέσματα. Δε μπορεί από το ίδιο αρχείο FLV να κάνουμε και οι δύο extract με το FLV Extract το MP3 track και στον έναν να παίζει σωστά στον WMP12, ενώ στον άλλον να παίζει με προβλήματα...

Φίλε Parsifal δεν βρήκα την ευκαιρία να ασχοληθώ με αυτό το thread αλλά θα έχετε feedback μου πολύ σύντομα. Εκτιμώ της απαντήσεις σας πάντως!!!

Πες μου κάτι άσχετο (σχεδόν άσχετο).. Μια ολόκληρη playlist στο youtube πως μπορεί κάποιος να την κατεβάσει; Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο add-on στο Mozilla;

Με εκτίμηση,

ESURFER

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...