Προς το περιεχόμενο

intel core i9 ποτε?

Vampilectro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
135€ η 8800GT;

186€ ο Q6600;

Το tagan 179€;

Που ζεις ρε μαν;

Επειδή το βρήκες στο skroutz δεν λέει κάτι γιατί ειναι προιόντα τα περισσότερα που δεν παράγονται ποια και έχουν μείνει στοκ σε κάτι αποθήκες εδώ και κάτι χρόνια.Δεν είναι αυτή που αναφέρεις η πραγματική τους αξία σήμερα.

http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=4870

http://www.skroutz.gr/c/32/cpu-epeksergastes.html?keyphrase=i5

Γι αυτό δε λέω κι εγώ 1800€ παλικάρι μου και λέω 1200... Διάβασε λίγο παραπάνω.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

8800gt βαλε 50E και πολλα λεω

q6600 70E

bale to tagan 100E

γενικα κοψε απο ολα κανενα 800 το φτανεις :P

Δημοσ.
Αν κατάλαβα καλά ο d3m0n εννοεί ότι η πραγματική τους αξία είναι πολύ πιο κάτω από 1200ε..

Κατ' αρχήν με το παράδειγμά μου (2700 που έγιναν 1200) θέλω να δείξω πως χάνουμε πολλά χρήματα μετά από δύο χρόνια. Στο οποίο δεν διαφώνησε κανείς.

Παρ' όλο λοιπόν που είναι συζήτηση χωρίς νόημα, αν νομίζει πως μπορεί να κάνει σήμερα την ίδια ή καλύτερη σύνθεση με λιγότερα από 1200€, περιμένω να την δω. Με επώνυμα και ποιοτικά εξαρτήματα όμως, μη δω κανένα τροφοδοτικό dr.Mitsos 1200W με 20€. Δε με πειράζει να κάνω λάθος, ας μου το δείξει όμως.

Δημοσ.
http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=354618

χαχαχα

---------- Προσθήκη στις 00:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:53 ----------

ποστ 5-6 πολυ μα παρα πολυ καλυτερο απο το δικο σου

3 λαλούν και 2 χορεύουν... Που είναι τα 5TB? Το αλουμινένιο κουτί που παίρνει 12 δίσκους; Οι 7 δίσκοι; Η οθόνη, το πληκτρολόγιο / mouse, τα ηχεία των 200W...

Δεν κάνουμε κόντρα εδώ. Εσύ μπορεί να θεωρείς πως είναι καλύτερο να πάρεις παπάκι και να κάνεις σούζες με αυτά τα λεφτά, δεν έχει σημασία όμως. Εμείς λέμε πόσο κάνει σήμερα ένα αντίστοιχο μηχάνημα... Δεν έχει σημασία αν σου αρέσει ή αν σήμερα υπάρχουν πολύ καλύτερα, καταλαβαίνεις; Κι εγώ σήμερα αλλιώς θα το έστηνα. Πάλι όμως θα έδινα 1.000-1.500€ και σε δύο χρόνια θα άξιζε τα μισά. Ξεκολλάτε.

Δημοσ.
Αν κατάλαβα καλά ο d3m0n εννοεί ότι η πραγματική τους αξία είναι πολύ πιο κάτω από 1200ε..

Ναι αυτό εννοούσα.:-)

Δημοσ.
3 λαλούν και 2 χορεύουν... Που είναι τα 5TB? Το αλουμινένιο κουτί που παίρνει 12 δίσκους; Οι 7 δίσκοι; Η οθόνη, το πληκτρολόγιο / mouse, τα ηχεία των 200W...

Δεν κάνουμε κόντρα εδώ. Εσύ μπορεί να θεωρείς πως είναι καλύτερο να πάρεις παπάκι και να κάνεις σούζες με αυτά τα λεφτά, δεν έχει σημασία όμως. Εμείς λέμε πόσο κάνει σήμερα ένα αντίστοιχο μηχάνημα... Δεν έχει σημασία αν σου αρέσει ή αν σήμερα υπάρχουν πολύ καλύτερα, καταλαβαίνεις; Κι εγώ σήμερα αλλιώς θα το έστηνα. Πάλι όμως θα έδινα 1.000-1.500€ και σε δύο χρόνια θα άξιζε τα μισά. Ξεκολλάτε.

για αυτο ποτε δεν δινουμε τοσα λεφτα για ενα pc :P

μονο αμα ειναι για επαγγελματικους λογους....

Δημοσ.
για αυτο ποτε δεν δινουμε τοσα λεφτα για ενα pc :P

μονο αμα ειναι για επαγγελματικους λογους....

Για επαγγελματικούς λόγους το πήρα, συμφωνώ πως είναι πεταμένα λεφτά αν το πάρουμε για πλάκα.

Μάλλον υπερκοστολογείς το συστηματάκι σου.

Με 102 αγοράζω 9800 GT 1GB καινούρια...

Με 115 αγοράζω 850W καινούριο...

Με τα ίδια χρήματα (και πιο φθηνά) αγοράζω i5 750 καινούριο ffs

Εδώ είμαι, ολοκλήρωσε μία παρόμοια ή καλύτερη σύνθεση με λιγότερα από 1200€. Το tagan το θέλω tagan (όποιο μοντέλο 800W 80+ θέλεις), το stacker stacker (evo), τα 5TB ως έχουν, kb/mouse ίδια, gigabyte μητρική όποια θέλεις με 8 sata on board + solid capacitors κ.λ.π. Μόνο οι δίσκοι σήμερα κάνουν 400€ (WD black, δεν υπολογίζω καθόλου τον raptor και τον 2.5" WD blue), κουτί και τροφοδοτικό άλλα 300€, ηχεία και kb/mouse άλλα 230€, monitor 130€ = 1060€. Πρόσθεσε εσύ αντίστοιχη μητρική + cpu + κάρτα γραφικών + μνήμες και βγάλτο κάτω από 1200€. Όπου διαφωνείς, πες μου.

• Moderators
Δημοσ.
Για επαγγελματικούς λόγους το πήρα, συμφωνώ πως είναι πεταμένα λεφτά αν το πάρουμε για πλάκα.

Πρόσθεσε εσύ αντίστοιχη μητρική + cpu + κάρτα γραφικών + μνήμες και βγάλτο κάτω από 1200€. Όπου διαφωνείς, πες μου.

Mα εσυ δεν ησουν πιο πριν που ειπες το παρακατω?

Γι αυτό δε λέω κι εγώ 1800€ παλικάρι μου και λέω 1200... Διάβασε λίγο παραπάνω.

Δηλαδη οτι επιτηδες λες μια αρκετα πιο χαμηλη τιμη απο οσο (θεωρεις οτι) κοστιζει σημερα το PC σου.

Γιατι με 1800 ευρω δε σου φτιαχνω καλυτερο, αλλα τιτανοτεράστια καλυτερο PC.

Επισης, τα ποντικοπληκτρολογια δεν αποτελουν hardware του υπολογιστη αλλα περιφερειακα και συνεπως δεν μετρουν στην αξια καθως μπορουν να "μετακομισουν" πολυ ανετα και σε νεo PC αρκετα χρονια μετα.

Ενα ειναι το δεδομενο: Οτι μονο στα οοοονειρα, μονο στα οοοονειρα, μονο στα ονειρα κοστιζει τοσο ο υπολογιστης σου σημερα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ (γιατι για μεταχειρισμενο δε το συζητω καν, αφου αυτος θα επρεπε να ηταν ο πρωτος λογος "χασουρας").

Και άλλο ενα ειναι το συμπερασμα: Οτι αν θες να επενδυσεις στα PC, μαλλον τρελος πρεπει να εισαι. Η αξια τους πεφτει μεν οπως λες, αλλα με πολυ γρηγοροτερους ρυθμους απο αυτους που νομιζεις.

Δημοσ.

Εδώ είμαι, ολοκλήρωσε μία παρόμοια ή καλύτερη σύνθεση με λιγότερα από 1200€. Το tagan το θέλω tagan (όποιο μοντέλο 800W 80+ θέλεις), το stacker stacker (evo), τα 5TB ως έχουν, kb/mouse ίδια, gigabyte μητρική όποια θέλεις με 8 sata on board + solid capacitors κ.λ.π. Μόνο οι δίσκοι σήμερα κάνουν 400€ (WD black, δεν υπολογίζω καθόλου τον raptor και τον 2.5" WD blue), κουτί και τροφοδοτικό άλλα 300€, ηχεία και kb/mouse άλλα 230€, monitor 130€ = 1060€. Πρόσθεσε εσύ αντίστοιχη μητρική + cpu + κάρτα γραφικών + μνήμες και βγάλτο κάτω από 1200€. Όπου διαφωνείς, πες μου.

δεν πεφτουνε τοσο κατω σε ολα τα πραγματα

αν βγαλες περα το pc που θα ειχες δωσει τοτε 1200+Ε

τωρα κανει ουτε 400Ε ;)

Δημοσ.

Όλα μετακομίζουν, και κουτιά και psu και πληκτρολόγια κ.λ.π. Ήμουν σαφής, έδωσα συγκεκριμένη σύνθεση όπως μου ζητήθηκε.

Περιμένω αντίστοιχη σημερινή σύνθεση στα 1200€...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...