Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα internet/router

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν κάποιους μήνες αγόρασα xbox 360 και καθώς παίζω online με πετάει έξω κάθε δέκα λεπτά ή και καθόλου αναλόγως με τα κέφια του. Αρχικά πίστευα ότι είναι ένα απλό πρόβλημα, και ένα port forwarding θα έλυνε το πρόβλημα. Αργότερα διαπίστωσα ότι ούτε το skype ούτε το msn, ούτε το google talk δούλευε με βίντεο ακόμα και μόνο με φωνή. Πρόβλημα με την ταχύτητα της σύνδεσης δεν τίθεται. Ο θόρυβος είναι μεν μεγάλος στην γραμμή αλλά όχι τόσο για να δικαιολογεί τα προβλήματα που υπάρχουν. Εδώ τα στοιχεία

Downstream Upstream

Connection Speed 2048 kbps 253 kbps

Line Attenuation 39.0 db 19.0 db

Noise Margin 11.1 db 22.2 db

Η συνδεσή μου είναι ΟΤΕ conn-x. Έχω router, Netgear DG834G V4. Πάντως πριν ένα χρόνο που δεν είχα αναβαθμήσει το router σε v5 το skype δούλευε κανονικά. Και το ασύρματο δίκτυο δουλέυει και αυτό με τα κέφια του ενώ παλιά δούλευε κανονικά. Το laptop και το smartphone τις περισσότερες φορές δεν βρίσκουν το ασύρματο δίκτυο έστω και αν έχω πάρει αγκαλιά το router και μόλις συνδεθούν φοβάμαι να κάνω ένα μέτρο γιατί συνήθως αποσυνδέονται. Και το δίκτυο του γείτονα πιάνει καλύτερα. Στην πρώτη περίπτωση ένα πρόβλημα στο NAT ίσως να είναι η αιτία. Για την δέυτερη δεν ξέρω. Ίσως ο router βρίσκεται στα τελευταία του. Μια γνώμη πιο έμπειρου θα βοηθούσε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...