Προς το περιεχόμενο

WAG200 New firmware .10

DDoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιγουρα τοβαλες? Αν ναι στη πρωτη σελιδα μολις μπαινεις στο Browser interface, στο τελευταιο TAB>Mysetup

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σιγουρα τοβαλες? Αν ναι στη πρωτη σελιδα μολις μπαινεις στο Browser interface, στο τελευταιο TAB>Mysetup

Γ... την τύφλα μου. Το είδα. Ευχαριστώ.

Δημοσ.
telnet κανεις apo cmd δεν ειναι μενου.

Οχι για το tab Mysetup έλεγα. Απλά όταν δε βρίσκεσαι στο tab Setup δε φαίνεται. Οκ λάθος δικό μου.

Δημοσ.
Το wake δε το δοκιμασα...... εσυ το telnet?

Στη γραμμή εντολών το βγάζει αλλά όταν βάζω user name και password δε κάνει login (σημ. βάζω αυτά που μπαίνω στο web interface.). Έχω βάλει και τα κλασικά αλλά ΤΙΠΟΤΑ.

post-152380-129063056086_thumb.jpg

Δημοσ.
Στη γραμμή εντολών το βγάζει αλλά όταν βάζω user name και password δε κάνει login (σημ. βάζω αυτά που μπαίνω στο web interface.). Έχω βάλει και τα κλασικά αλλά ΤΙΠΟΤΑ.

λιγα ποστ πιο πανω λενε οτι εχει προβλημα και οτι θα διορθωθει καποια αλλη στιγμη.

Δημοσ.
λιγα ποστ πιο πανω λενε οτι εχει προβλημα και οτι θα διορθωθει καποια αλλη στιγμη.

Ναι το είχα διαβάσει.

Δημοσ.

μετα απο περιπου 20 μερες που εχω αυτο το firmware ειμαι σταθερα +1mbit ποιο πανω και δεν αποσυνδεεται οσο και να ανεβοκατεβαινει το margin που τα απογευματα δεν ειναι ποτε σταθερο.

δεν ανεβηκε αμεσως αλλα ειναι ετσι 1 εβδομαδα τωρα.

πριν ηταν αδυνατο αυτο. αν κλειδωνε πχ στα 8500 θα ειχα αποσυνδεσεις ή θα <<παγωνε>> και δεν θα ειχα καθολου κινηση τα απογευματα. στα 7500-8200 ημουν σταθερος. τωρα ειδα να κλειδωνει για πρωτη φορα λιγο πανω απο τα 10000 αλλα με το <<παγωμα>> τα απογευματα. ομως ειναι σταθεροτατο στα 9300.

Δημοσ.

αν το κανεις γιαθεματα ασφαλειας καλυτερα βαλε καλο κλειδωμα και κανε αλλα πραγματα παρα να μειωσεις το σημα διοτι ισως εχεις και εσυ μετα θεμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...