DDoS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Σιγουρα τοβαλες? Αν ναι στη πρωτη σελιδα μολις μπαινεις στο Browser interface, στο τελευταιο TAB>Mysetup
Peperone Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Σιγουρα τοβαλες? Αν ναι στη πρωτη σελιδα μολις μπαινεις στο Browser interface, στο τελευταιο TAB>Mysetup Γ... την τύφλα μου. Το είδα. Ευχαριστώ.
Peperone Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 telnet κανεις apo cmd δεν ειναι μενου. Οχι για το tab Mysetup έλεγα. Απλά όταν δε βρίσκεσαι στο tab Setup δε φαίνεται. Οκ λάθος δικό μου.
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 σορρυ λαθος δικο μου.νομιζα για το κλασικο telnet./
Peperone Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δοκίμασε κανένας αν δουλεύει το Wake ON LAN ?
DDoS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Το wake δε το δοκιμασα...... εσυ το telnet?
Peperone Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Το wake δε το δοκιμασα...... εσυ το telnet? Στη γραμμή εντολών το βγάζει αλλά όταν βάζω user name και password δε κάνει login (σημ. βάζω αυτά που μπαίνω στο web interface.). Έχω βάλει και τα κλασικά αλλά ΤΙΠΟΤΑ.
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Στη γραμμή εντολών το βγάζει αλλά όταν βάζω user name και password δε κάνει login (σημ. βάζω αυτά που μπαίνω στο web interface.). Έχω βάλει και τα κλασικά αλλά ΤΙΠΟΤΑ. λιγα ποστ πιο πανω λενε οτι εχει προβλημα και οτι θα διορθωθει καποια αλλη στιγμη.
Peperone Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 λιγα ποστ πιο πανω λενε οτι εχει προβλημα και οτι θα διορθωθει καποια αλλη στιγμη. Ναι το είχα διαβάσει.
DDoS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Ουτε με τα defaults user-pass του router, δε σου ανοιγει το telnet?
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 οποτε ισως για αυτο να μην πιανει.για αυτο το ειπα.
DioNiSis_000 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 μετα απο περιπου 20 μερες που εχω αυτο το firmware ειμαι σταθερα +1mbit ποιο πανω και δεν αποσυνδεεται οσο και να ανεβοκατεβαινει το margin που τα απογευματα δεν ειναι ποτε σταθερο. δεν ανεβηκε αμεσως αλλα ειναι ετσι 1 εβδομαδα τωρα. πριν ηταν αδυνατο αυτο. αν κλειδωνε πχ στα 8500 θα ειχα αποσυνδεσεις ή θα <<παγωνε>> και δεν θα ειχα καθολου κινηση τα απογευματα. στα 7500-8200 ημουν σταθερος. τωρα ειδα να κλειδωνει για πρωτη φορα λιγο πανω απο τα 10000 αλλα με το <<παγωμα>> τα απογευματα. ομως ειναι σταθεροτατο στα 9300.
kdiamant Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μπορώ στο εν λόγω modem router να μειώσω την εμβέλεια σήματος και αν ναι που πάω?
poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 αν το κανεις γιαθεματα ασφαλειας καλυτερα βαλε καλο κλειδωμα και κανε αλλα πραγματα παρα να μειωσεις το σημα διοτι ισως εχεις και εσυ μετα θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.