poulinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 .Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα το πηρα πριν 2 μερες και θελω να δω τις δυνατοτητες του. θα το δεις στην πραξη αμα θα εχει διαφορα.επισης ναι δεν εχει κουμπι οn off αλλα δεν εχεις λογος να το κλεινεις.δεν εχει κανενα θεμα με θερμοκρασιες.ειναι αρκετα παγωμενο γενικως και σιγουρα πολυ πιο παγωμενο απο το wag354(προκατοχο του) που παρολο που ειχε τρυπες για αεραγωγους στο καλυμα ζεστενοταν περισσοτερο.
gherudos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Αν το περάσω θα χάσω τις ρυθμίσεις που είχα αποθηκευμένες;Περνάει τελείως διαφορετικό μενού ή είναι το ίδιο;Δεν έχω ξαναπεράσει unofficial fw παρά μόνο τα official.Αξίζει να το περάσω ή να περιμένω; 1.09 official έχω.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Εγω μολις το περασα και δεν εχασα ουτε μια ρυθμιση [ουτε κωδικοι ουτε τιποτα].Διαφορα παντως δεν ειδα.
stivi1981 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 εγώ πέρασα το .10 και όλα μια χαρά.Άλλαξα βέβαια άλλαξα το adsl mode από multimode σε adsl2+ και από 17000-19000 που κλείδωνα πρίν τώρα κλειδώνω 23000 σε 24αρα connx
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 to Μultimode κανονικα σε 24 αρα σημαινει adsl2+ εκτος αν το dslam μπερδευει και παιρνει κατι αλλο.κατα τα αλλα σημαινει να τα δοκιμασει ολα και να κλειδωσει στο καλυτερο.οτι ειναι στο cisco to dsl operating mode = auto. επισης στα linksys δεν χανεις ποτε ρυθμισεις οταν κανεις firmware Update διοτι αποθηκευονται αλου.απλα οχι wireless το update και στο wag200 για να πας απο το 1.00.05 στο 1.01.χ επρεπε να πας πρωτα στο 1.00.09 νομιζω.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Εχω ενα πρόβλημα με το telnet. Εβαλα το firmware, εκανα enable το telnet και portforward την πόρτα. Οταν προσπαθώ να συνδεθώ στο router και πληκτρολογώ το password για να μπω αυτός δεν φαίνεται σαν να μην πληκτρολογώ κάτι και πάντα μου βγάζει ότι είναι λάθος. Δοκίμασα και από άλλο pc αλλά τίποτα. O κωδικός που βάζω είναι σίγουρα σωστός.
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Εχω ενα πρόβλημα με το telnet. Εβαλα το firmware, εκανα enable το telnet και portforward την πόρτα. Οταν προσπαθώ να συνδεθώ στο router και πληκτρολογώ το password για να μπω αυτός δεν φαίνεται σαν να μην πληκτρολογώ κάτι και πάντα μου βγάζει ότι είναι λάθος. Δοκίμασα και από άλλο pc αλλά τίποτα. O κωδικός που βάζω είναι σίγουρα σωστός. μηπως εχει παραξενο συμβολο?μηπως για τελνετ διαλεγεις και βαζεις αλλο κωδικο απο οτι στο http?
DDoS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Εχω ενα πρόβλημα με το telnet. Εβαλα το firmware, εκανα enable το telnet και portforward την πόρτα. Οταν προσπαθώ να συνδεθώ στο router και πληκτρολογώ το password για να μπω αυτός δεν φαίνεται σαν να μην πληκτρολογώ κάτι και πάντα μου βγάζει ότι είναι λάθος. Δοκίμασα και από άλλο pc αλλά τίποτα. O κωδικός που βάζω είναι σίγουρα σωστός. Το ξερω ρε γαμωτο. Σε 2 απο τα 4 που το περασα μου το κανει και εμενα. Εστειλα ενα mail στους developers και μου ειπαν οτι το γνωριζουν και θα ειναι οκ σε μια επομενη εκδοση........... θα περιμενουμε, μπρος τα καλλη τι ειναι ο πονος
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 αυτο θα πει να φτιαχνεις firmware και να μην τσεκαρεις το πιο βασικο αμα δουλευει το telnet:P
cyber_katsarida Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 κατέβασα κι εγώ το update. είχα το 1.00.09 . αλλά πως κάνουμε update; υπάρχει μόνο ένα αρχείο. κάποια βοήθεια....
poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 ενα αρχειο υπαρχει και το κανεις μεσα απο το μενου administration
cyber_katsarida Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 οκ το δοκίμασα αν και με τρόμαξε γιατί έφαγε ένα κόλλημα στο τέλος και δεν έμπαινε στις ρυθμίσεις. τα στατιστικά που μου βγάζει είναι: DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: G.dmt DSL Path Mode: Fast Downstream Rate: 2048 kbps Upstream Rate: 256 kbps Downstream Margin: 31 db Upstream Margin: 7 db Downstream Line Attenuation: 24 db Upstream Line Attenuation: 6 db Downstream Transmit Power: 0 db Upstream Transmit Power: 5 db πως σας φαίνονται; και μια άλλη ερώτηση. μπορώ από έναν άλλο υπολογιστή μέσω ιντερνετ να δώσω εντολή να ξεκινήσει ο υπολογιστής μου που είναι συνδεδεμένος στο ρούτερ; (μέσω ethernet είναι συνδεδεμένος)
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 τα χαρακτηριστικα σου ειναι μια χαρα.wake on lan ειναι αυτο που θες.αν ηταν απο το ιντερνετ θα ηταν wake on wan.κατι παραπανω δεν ξερω για να σου πω αλλα σιγουρα θα βρεις απειρα πραγματα στο νετ.
DDoS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 βρες ενα τσαμπε soft που λεγετε wakeonlan gui
Peperone Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Εχω ενα πρόβλημα με το telnet. Εβαλα το firmware, εκανα enable το telnet και portforward την πόρτα. Οταν προσπαθώ να συνδεθώ στο router και πληκτρολογώ το password για να μπω αυτός δεν φαίνεται σαν να μην πληκτρολογώ κάτι και πάντα μου βγάζει ότι είναι λάθος. Δοκίμασα και από άλλο pc αλλά τίποτα. O κωδικός που βάζω είναι σίγουρα σωστός. Το telnet που το βγάζει; Έβαλα το firmware αλλά δεν είδα τα προσθέτει κανένα νέο μενού. Τι γίνεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.