DDoS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 υποστηριζει telnet, ssh και μια σειρα αλλων χαρακτηριστικων που ειναι βασισμενο στο firmware του woytekm. To φλασαρα χτες και νομιζω οτι δουλευει τελεια χωρις να εχω βρει χρονο να ψαξω και πολυ το menu του. Ποσταρετε και σεις τις γνωμες σας DOWNLOAD LINK
DioNiSis_000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 θα το δοκιμασω και εγω. στην ταχυτητα κλειδωματος ειδες καθολου διαφορα?
DDoS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Στα ιδια........... αν και ηδη συγχρονιζε κανα mbit πιο πολυ απο τα "καλα" routers. Αυτη η εκδοση απο οτι ειδα ειναι σε beta μορφη ακομη, σε κανα τριμηνο θα βγει και η .11 εκδοση
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 απλα αν παθει κατι γυριστε το με το official firmware Πριν το πατε πισω μην σας πουν τιποτα.και παντα το firmware με καλωδιο οχι ασυρματα.
DDoS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Αυτο που ειδα και μου αρεσει παντως, εκτος απο την ενσωματωση telnet, ssh, iptables, k.l.p. ειναι το οτι μπορεις να εχεις ξεχωριστο δικτυο για το ασυρματο με static ip's, καλο............. λεμε
DioNiSis_000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 δυο μερες τωρα που το εχω ολα οκ. απο ταχυτητα και σταθεροτητα τα ιδια με το προηγούμενο. παρατηρησα και οτι εχει ανέβει το attenuation +1db. αν και δεν ξερω αν οφειλεται σε αυτο.
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 to +1 μπορει να ειναι και το πως διαβαζει ο ρουτερ το attenuation μπορει και γραμμη.εδω απορουτερ σε ρουτερ βλεπεις και 5-6 db .το ενα δεν ειναι τιποτα.ουτε καν αξιο αναφορας.mην ανησυχεις φιλε μου
DDoS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 δυο μερες τωρα που το εχω ολα οκ. απο ταχυτητα και σταθεροτητα τα ιδια με το προηγούμενο. παρατηρησα και οτι εχει ανέβει το attenuation +1db. αν και δεν ξερω αν οφειλεται σε αυτο. Οντως δουλευει πολυ καλα. Νομιζω οτι αρκετα καλυτερα απο το .09. Η αποκριση του (αν και ηταν) εγινε κορυφαια. Αντε να δουμε..... ποτε θα ξαναδουμε απο τη linksys τοσο καλο ρουτερ, γιατι με το wag160n ψιλοξενερωσα (οχι παντα) σε καποιες περιπτωσεις με το ασυρματο
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 πιο μαπα απο τα wag354g v2 δεν γινεται να ειναι το wag160n.το βασικο στα Linksys ειναι να κανουν να βλεπεις το margin attenuation απευθειας χωρις κρυφο μενου.λες και ειναι κρυφο μυστικο.και το κακο με το .10 ειναι οτι δεν το φτιαξε η Linksys τα μισα wag354 τα πηγαιναν πισω brickarismena λογω firmware.sto wag200 ευτυχως αυτο φτιαχτηκε.αν και τα brick εφτιαχναν
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Εγω εβαλα το .9.Θα χρειαστει να το αλλαξω ?Εχει καπια διαφορα σε σταθεροτητα κτλ?Πως βλεπεται τα παρακατω νουμερα[θορυβο κτλ] DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 21030 kbps Upstream Rate: 1021 kbps Downstream Margin: 6 db Upstream Margin: 12 db Downstream Line Attenuation: 12 db Upstream Line Attenuation: 2 db Downstream Transmit Power: 12 db Upstream Transmit Power: 19 db
DDoS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Με το .10 θα εισαι καλυτερα σε αρκετα θεματα απο οτι εχω δει εγω, μεχρι στιγμης. Το εχω βαλει σε 4 διαφορετικα και ολα πηγαν οκ
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Υπαρχχει κανα setting να το κανω απο adsl 2+ σε adsl+?
poulinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 πολυ καλα τα χαρακτηριστικα σοθ.δοκιμασε και το .10 και βλεπει πιο σαρεσει πιο πολυ.κατα τα αλλα η γραμμη σου μαμαει.για τον φιλο πιο πανω στην πρωτη καρτελα που κανεις το setup σου γραφει Mutimode.βαλτο adsl2 απο εκει η οτι αλλο θες.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 πολυ καλα τα χαρακτηριστικα σοθ.δοκιμασε και το .10 και βλεπει πιο σαρεσει πιο πολυ.κατα τα αλλα η γραμμη σου μαμαει.για τον φιλο πιο πανω στην πρωτη καρτελα που κανεις το setup σου γραφει Mutimode.βαλτο adsl2 απο εκει η οτι αλλο θες. Φιλε μου και εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος[κατεβαζω με rapid με 2.3 mbit],το θεμα ειναι οτι οταν το εχω adsl2+ και εχω δει πως οταν την ζοριζει αρκετα μου κανει disconct[δεν μπορω να το καταλαβω,λογικα με αυτα τα στοιχεια δεν θα επρεπε να μου κανει].Ετσι πολλες φορες χρειαζομαι να το κανω adsl2.Οποτε αμα βαλω το .10 θα δω καμια διαφορα στην σταθεροτητα ή καθε φορα που παιζω xbox live θα χρειαζεται να το κανω adsl2 για να ειναι σταθερο?Αυτο το ρουτερ επισηες δεν εχει power on/of κουμπακι.Να το κλεινω μεσω ρευματος ή να μην το κλεινω καθολου[απο θερμενκρασιες δηλαδη πως παει?]. Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα το πηρα πριν 2 μερες και θελω να δω τις δυνατοτητες του. ---------- Προσθήκη στις 21:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:04 ---------- Μια ακομα ερωτηση.Κτεβασα το .10 και μου εχει 4 αρχεια μεσα [στο .09 ειχε μονο 1].Πως το κανω το firmware update σε αυτη την περιπτωση?
DDoS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Κατι λαθος κατεβασες φιλε............ ενα αρχειο εχει. Απο εδω κατεβαζεις το δευτερο αρχειο που ειναι για PSTN "WAG200G_V1.01.09_flashimage.openwag200-build-0.10-A.zip" αν εχεις ISDN κατεβαζεις το πρωτο που τελειωνει σε -Β.zip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.