inSync Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Κυκλοφόρησε το 3.1 Facebook App για το iPhone με Push Notifications και Contacts Sync... Ρε παιδιά τι είναι αυτό το Sync... δείτε την προειδοποίηση πριν πατήσετε το ΝΑΙ στο συγχρονισμό επαφών και σκεφτείτε το καλά!!! Έγραψα ένα σχετικό άρθρο στο Blog μου: Facebook 3.1 for iPhone & Προσωπικά Δεδομένα!!!
Nomikaria Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Κι εγώ το μετάνιωσα που το ενεργοποίησα...Και μου σπάει και τα νεύρα που κάθε τρεις και δυο σε ειδοποιεί για κάθετι που σου στέλνουν στο fb...
angmar Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Το push κλείνει είτε αυτούσιο, είτε συγκεκριμένα τμήματα. Μπορείς να πας στις ρυθμίσεις, να επιλέξεις την εφαρμογή και να ορίσεις ποιες από τις διαθέσιμες ειδοποιήσεις θέλεις να λαμβάνεις.
Nomikaria Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Το push κλείνει είτε αυτούσιο, είτε συγκεκριμένα τμήματα. Μπορείς να πας στις ρυθμίσεις, να επιλέξεις την εφαρμογή και να ορίσεις ποιες από τις διαθέσιμες ειδοποιήσεις θέλεις να λαμβάνεις. Ωραία,θα το ψάξω! Σ'ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.