Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με PPPoE - HOL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

εδώ και περίπου 3 εβδομάδες το Fritz 7140 annex A μου στα καλά καθούμενα μου βγάζει αυτό το σφάλμα και φυσικά δεν συνδέεται στο ιντερνετ. Οι διακοπές κυμαίνονται από καμία εως 6-7 την ημέρα (στις 4-5 ώρες συνολικά που κάθομαι).Τα λαμπάκια του ρούτερ δείχνουν ότι συγχρονίζει κανονικά (ανάβουν κανονικά) και οι ρυθμίσεις "βλέπουν" την παροχή DSL και μάλιστα με καλή ταχύτητα, όπως πάντα. Εννοείται φυσικά ότι κόβεται και το τηλέφωνο. Η τεχνική υποστήριξη πρότεινε αρχικά αναβάθμιση στο τελευταίο fw την οποία και έκανα, αλλα δεν έχω δει φοβερή διαφορά, και τώρα προτείνουν να μου στείλουν νέο ρουτερ. Υπάρχει περίπτωση να φταίει στα καλά καθούμενα το ρούτερ? Έχω 2 χρόνια HOL και από πρόπερσι ούτε που το έχω ακουμπήσει εκεί που είναι (ούτε το software). Και δεν θέλω να μου στείλουν άλλο γιατί έχω μια ιστορία να διηγηθώ, αλλά έτσι κι αλλιώς θα στείλουν Netfaster γιατί δεν συνεργάζονται πια με την AVM.....

Για αυτό το σφάλμα φταίει το ρούτερ??

Off-topic: είναι δυνατόν μετά από 2 χρόνια να ζητάνε το ρούτερ πίσω????

Δημοσ.

δεν στο ζητάνε πίσω, σου λένε για αλλαγή!κάνε την αλλαγή το netfaster είναι πολύ καλό router το έχω πάνω από δυο χρόνια και δεν έχω ούτε ένα πρόβλημα!

Δημοσ.

φιλε μου μπορει να φταιει και το router ανεξαρτητος εαν το πειραξες η οχι

αλλα ειναι πολυ πιθανο να φταιει και ο provider οταν λες PPPoE error μπορεις να με βοηθησεις να μου πεις που εχει κολληση για να μιλησουμε πιο συγκεκριμενα σε PADI PADT PADO?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...