Προς το περιεχόμενο

Ποιος Dual Core?

iagouaros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

έχω τον E5200 2,5gz κλοκαρισμένο σε 3,6Ghz εδώ και ένα χρόνο. Είδα ότι βγήκανε πολλοί καινούριοι επεξεργαστές και θα ήθελα να μου προτείνεται κανέναν άλλον για να ανεβώ πιο πολύ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

URL=http://img200.imageshack.us/i/e5200.jpg/]e5200.jpg[/url] w640.png

Δημοσ.

Τι ν σ πω φιλε μου....

Δεν αξιζει να πας παλι σε socket 775.

Εκτος κι αμα βρεις καποιον quad και μπορεσεις να δωσεις αυτο που εχεις τωρα σε μια καλη τιμη...

Αλλα να φυγεις απο dual core και να πας σε dual core απλα και μονο για να κερδισεις να 1GΗΖ στο overclocking ειναι λαθος.. ;)

Δημοσ.

Δεν εχω παιξει με τον 5200 αλλα πολλα δεν ειναι 1.36v για τα 3.6?

Για τι budget μιλαμε ο καινουριος cpu? Παραμενεις στο 775?

Δημοσ.
Δεν εχω παιξει με τον 5200 αλλα πολλα δεν ειναι 1.36v για τα 3.6?

Για τι budget μιλαμε ο καινουριος cpu? Παραμενεις στο 775?

Πάνω κάτω 100€. Ναι, μητρική δεν αλλάζω, θα παραμείνω στο 775. Mε το orthos έβγαλα γύρω στις 15 ώρες χωρίς κανένα σφάλμα kαι από θερμοκρασίες είμαι 60-62 το χειμώνα και 65-67 το καλοκαίρι (maximum). Ένα χρόνο το έχω έτσι, με full gaming και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.

Υ.Γ. Με λιγότερα volt μου έβγαζε συνέχεια σφάλματα στο orthos

Δημοσ.

Εγω θα σου ελεγα να δωσεις τον επεξεργαστη σου και ΑΝ βρεις καποιον quad με περιπου 100-120 ευρω μεταχ τσιμπα τον...

Σε καμια περιπτωση δεν θα σου προτεινα να πας παλι σε C2D

Δημοσ.
Εγω θα σου ελεγα να δωσεις τον επεξεργαστη σου και ΑΝ βρεις καποιον quad με περιπου 100-120 ευρω μεταχ τσιμπα τον...

Σε καμια περιπτωση δεν θα σου προτεινα να πας παλι σε C2D

Εσύ ποιον μου προτείνεις; Και πόσο θα μπορεί να κλοκαριστεί; Να μην ψάξω ούτε για core 2 duo?

Δημοσ.

Εγω βλεπω λαθος την κινηση να πας να αγορασεις ενα E8600

Γνωμη μου ειναι αυτη και τπτ παραπανω...

Θα εβλεπα μια κινηση σωστη αν επαιρνες ενα q6600 με 80-90 ευρω.

Συν οτι θα πουλησεις και τον δικο σου θα σου ερθει η αναβαθμιση σε τετραπυρηνο κανα 50-60ευρο.

Διαφορετικα μαζεψε κι αλλα χρηματα και πηγαινε σε κανα I5 ;)

Δημοσ.

Αγοράζεις σύμφωνα με τις ανάγκες σου κι όχι με τη λογική να τον ανεβάσεις περισσότερο, εκτός κι αν έχεις λ7 για πέταμα.

Σε καθυστερεί κάπου ο Ε5200;

Δημοσ.
Αγοράζεις σύμφωνα με τις ανάγκες σου κι όχι με τη λογική να τον ανεβάσεις περισσότερο, εκτός κι αν έχεις λ7 για πέταμα.

Σε καθυστερεί κάπου ο Ε5200;

Όχι δε με καθυστερει πουθενά, απλά ήθελα να πειραματιστώ λίγο ακόμη με το overclocking. Αλλά αν πιστεύετε ότι δεν έχει νόημα ο πειραματισμός, τότε πάω πάσο. 100€ Μου περισσεύουν αυτό το διάστημα και είπα να τα διαθέσω σε επεξεργαστή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...