Προς το περιεχόμενο

HDMI. απο που "ανοιγει ο ηχος" ?

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από πουθενά.

Έχεις Mac και έχεις συνδέσει κάποιο adaptor για να μετατρέψεις την έξοδο εικόνας του σε HDMI? Αν ναι, τότε πρέπει να ξέρεις πως η έξοδος εικόνας στα Mac είναι αυτό που λέει το όνομα της: έξοδος εικόνας. Ο ήχος δεν βγαίνει από το ίδιο βύσμα.

Δημοσ.

το ρωτω αυτο γιατι στα windows απο defult το HDMI δεν μεταφερει τον ηχο και για να τον μεταφερει πραπει να πας στις ρυθμησεις του ηχου και να ορισεις ως defult το HDMI.

καπως ετσι πιστευα οτι θα ηταν και στα MAC !!!

οχι για κανενα αλλο λογο αλλα για να επιβεβαιωθει και η υποτυθεμενη ανωτεροτητα των MAC.

τωρα εαν ο μοναδικος τροπος για να ακουσει καποιος ηχο ανω κανει χρηση της HDMI του MAC του, ειναι να παρει καλωδιο ηχου

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΦΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ

Δημοσ.

συνεχιζω και ειμαι (ευτυχως) :-) :-D :lol:

εξυπηρετηση εκανα σε ενα φιλο ο οποιος δεν τα καταφερνει και πολυ με τα μηχανηματα, ο ποιος εκανε το λαθος και εδωσε 1800 € και νομιζε οτι αγορασε την NASA σε τεχνολογια.

αυτος θα πεσει απο τα συννεφα.

γιατι μην μου πεις !, οταν δεινεις τοσα χρηματα τετοιου ειδους ζητηματα θα επρεπει να τα εχεις λυμενα.

και οχι τιποτε αλλο αλλα ενας απο τους λογους που πηγε και πηρε MAC BOOK PRO ειναι επειδη δεν τους αρεσαν τα καλωδια....

any way, να ειστε και λα και εσεις και εμεις...

απλος αυτο εννωουνε πολυ οταν λενε οτι τα MAC υπερτιμημενα και σε χρηματα αλλα και σε ποιοτητα.

Δημοσ.
Το HDMI ειναι μονο για εικονα ΔΕΝ ειναι θεμα της Mac

Το να αλαξει την τεχνολογια του HDMI η Mac λιγο δυσκολο φιλε μου :)

Το HDMI φίλε μου μεταφέρει και ήχο. :-)

Δημοσ.
Το HDMI φίλε μου μεταφέρει και ήχο. :-)

η σωστωτερα, Το HDMI φίλε μου μεταφέρει και ήχο (λειτουργει στα προιοντα microsoft) αλλα η εταιρεια δεν το ανεχεται για το μηχανημα της...

Δημοσ.
η σωστωτερα, Το HDMI φίλε μου μεταφέρει και ήχο (λειτουργει στα προιοντα microsoft) αλλα η εταιρεια δεν το ανεχεται για το μηχανημα της...

Ποιός υπολογιστής Apple έχει HDMI? Minidisplay port

Δημοσ.

Ακριβώς, αλλά στα specs του μηχανήματος γράφει ξεκάθαρα MIniDisplay Port και οχι HDMI οπότε αν θέλουμε και ήχο με ενα καλώδιο αφού είναι τόσο σημαντικό απλά δεν αγοράζουμε..

Δημοσ.

Ηχος μπορει να περασει και απο το displayport και απο το hdmi . (εδω περναει ακομα και απο την εξοδο dvi μιας καρτας γραφικων στην εισοδο hdmi μιας τηλεορασης!)

Απλα η υλοποιηση του displayport στα apple μηχανηματα ειναι ελλειπης και δεν περναει ο ηχος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...