Προς το περιεχόμενο

Hitachi 2TB Deskstar 7K2000 - Αξίζει;

AGNUSDeI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο αριθμός των platters δεν είναι κριτήριο να απορρίψεις ή να επιλέξεις έναν δίσκο.

Για γενική χρήση είναι μια χαρά, και αν κάνεις ένα μικρό partition στην αρχή (π.χ. 100GB) θα φορτώνει σφαίρα τα windows.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ο αριθμός των platters δεν είναι κριτήριο να απορρίψεις ή να επιλέξεις έναν δίσκο.

για σένα...

Δημοσ.

Νομίζεις. Για δοκίμασε να δεις την διαφορά στην ταχύτητα δύο δίσκων με την ίδια χωρητικότητα αλλά με διαφορετικό αριθμό platters και θα καταλάβεις τι εννοούμε...

+1 στον Thresh Και από εμένα...

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι μόνο η ταχύτητα, όσο περισσότερα platters τόσο περισσότερη καταπόνηση υφίσταται ο δίσκος

Δημοσ.

Ξέρω ότι οι WD Caviar Black 2TB και Seagate Barracuda XT 2TB είναι πολύ καλύτερη δίσκοι (αλλα και αρκετά ακριβότεροι) :-(

Ομως οι WD Caviar Green 2TB και Seagate Barracuda LP 2TB δεν έχουν κατώτερες επιδόσεις από τον Hitachi Deskstar 7K2000 2TB ;

Εσείς ανάμεσα στους WD Caviar Green 2TB, Seagate Barracuda LP 2TB και Hitachi Deskstar 7K2000 2TB ποιον θα διαλέγατε και γιατί ;

Δημοσ.
από την στιγμή που προορίζεται για storage θα πήγαινα στους άλλους 2...

Φιλε ThReSh θα είναι και για το λειτουργικό

Γιατί δεν παίρνεις 2 τέτοιους ?

Φιλε moldovan20 σκεφτόμουνα για"one for all solution", αλλα τώρα πραγματικά με βάζεις σε πειρασμό, πρέπει να είναι φοβεροι αυτοί, άραγε να είναι άμεσα διαθέσιμοι ;

Πριν από ένα μηνα παράγγειλα τον WD Caviar Black 2TB, και ακόμα τον περιμένω, τώρα πάνε και τα λεφτά που φύλαγα για αυτόν μετά από ένα μικρό ατύχημα που είχα (κάηκαν μητρική και τροφοδοτικό):lol:

Δημοσ.

Έχω πάρει από Pixmania δύο F3. Άμεσα διαθέσιμοι με τα φτηνά μεταφορικά σημαίνει ότι θα τον έχεις στα χέρια σου σε καμιά 10-15 μέρες από την στιγμή που ολοκληρώνεται η παραγγελία σου...

Δημοσ.

Άσχετο λίγο ,αλλά ρε παιδιά αυτό το pixmania έχει κατάστημα στη θεσσαλονικη να πας να ψωνίσεις απευθείας ? Δε βλέπω τίποτα στο site . Εγώ παρήγγειλα ένα 500αρι από αυτούς την παρασκευή και μου είπανε τέλος αυτής της εβδομάδας .

Δημοσ.
...το pixmania έχει κατάστημα στη θεσσαλονικη ?
όχι.

Βρισκεται στη Γαλλία, απλά το site έχει και ελληνική εκδοχή.

Σκέφτομαι για τον Hitachi 2TB Deskstar 7K2000 - Αξίζει;

άργησες! έπρεπε να τον παραγγείλεις την προηγούμενη βδομάδα, το e-shop τον ειχε σε προσφορά, 135.

Τωρα υπάρχει στο pixmania, με 130 + 15 η μεταφορά =145, αλλα πότε θα σου παραδοθεί, δεν ξερω.

Western Digital Caviar Green 2TB HDD (32MB Cache, Sata, WD20EADS)

αυτός γυρναει στις 5400 στροφές (ασχετα τι γράφει το Πλαίσιο).

και ο Seagate ST32000542AS στις 5900 .

απορρίπτονται και οι δύο για λειτουργικό.

αλλα οι 1.5ΤΒ συνεχιζουν να εχουν το φθηνοτερο GB

σωστά.

σημερα ,αν πάνω απ' όλα βαζεις το value for money, πρέπει να πάρεις 1.5 Tb.

αλλα..

συνηθως οι περισσότεροι ψαχνουμε τετοια μεγεθη για σκετη αποθήκη, οποτε οι Green ειναι μια χαρά.

Αν θες οπωσδήποτε budget, προτίνω εναν green 1.5 ή 2 Τ, και τα win σε άλλον (δεν μπορει, καποιον παλαιοτερο θα έχεις ηδη στις 7200)

προτιμω samsung, και μετά WD.

Αν θες οπωσδήποτε έναν και μεγαλο στις 7200, δεν εχει φτηνους.

Η ιδέα των 2 χ 1 Tb Samsung, δεν ειναι άσχημη, αρκει να τους βρείς. (έχω εναν, πολυ καλός)

άυριο-μεθάυριο, οταν οι 1 Tb, θα θεωρούνται "μικροί" :fear:, παιρνεις εναν 5-6 Tb για αποθήκη :lol: , και το δίδυμο το κάνεις raid-0 ;)

• Super Moderators
Δημοσ.

προσωπικά δεν προτείνω να πετάξεις πάνω στον 2ΤΒ και λειτουργικό, μια μλκια να σου κάτσει και έχει ξεσκιστεί το σύμπαν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...