Προς το περιεχόμενο

ποιο από τα 2?

Locke_John

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

ειμαι αναμεσα σε 2 dell laptop, το ενα με επεξεργαστη i7 και το αλλο με i5.

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0431754&catid=010200

http://multirama.gr/products/product?pid=0444945&catid=010200

ποιο απο τα 2 προτεινετε? αξιζει τα 200 ευρω παραπανω ο i7? η δεν εχει τρελες διαφορες στην απόδοση με τον i5?

Δημοσ.

και τα δύο τα σπάνε. αρκετά καλές οι τιμές νομίζω και είναι και Dell και έχουν και τα χαρακτηριστικά που θέλω. ρώτησες πότε ακριβώς έρχονται διότι το δείχνει διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας ενώ δεν υπάρχει σε άλλο μαγαζί στο skroutz άρα μάλλον μιλάμε για νέα μοντέλα που είναι καθ' οδόν.

---------- Προσθήκη στις 16:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:00 ----------

το multirama γράφει ότι το μοντέλο με τον i5 έχει σκληρό στα 7200 αλλά μάλλον είναι λάθος

Δημοσ.
και τα δύο τα σπάνε. αρκετά καλές οι τιμές νομίζω και είναι και Dell και έχουν και τα χαρακτηριστικά που θέλω. ρώτησες πότε ακριβώς έρχονται διότι το δείχνει διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας ενώ δεν υπάρχει σε άλλο μαγαζί στο skroutz άρα μάλλον μιλάμε για νέα μοντέλα που είναι καθ' οδόν.

---------- Προσθήκη στις 16:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:00 ----------

το multirama γράφει ότι το μοντέλο με τον i5 έχει σκληρό στα 7200 αλλά μάλλον είναι λάθος

δεν ρωτησα κατι παραπανω, αλλα κ εμενα μου φαινονται δυνατα μηχανηματα. μαλλον αυτο με το i5 θα παρω κάποια στιγμή/ γτ να ειναι λαθος ο σκληρός στις 7200? (το εχεις βρει και αλλου με διαφορετικα χαρακτηριστικά?)

Δημοσ.

Νομίζω ότι το είδα στο site της Dell αλλά μπορεί να κάνω και λάθος διότι είναι νέο μοντέλο που αντικαθιστά την παλιά σειρά 15χχ.

Για παράδειγμα κοίτα εδώ

Αν όμως έχει όντως σκληρό στα 7200 τότε κι αν τα σπάει...

Θα σε παρακαλούσα όταν με το καλό τον πάρεις να μας γράψεις τις εντυπώσεις σου και κυρίως αν όντως έχει αριθμητικό πληκτρολόγιο όπως φαίνεται στην φωτογραφία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...