Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μερικες φορες παγωνει το pc και οταν παω να ανοξω μια οποιαδηποτε εφαρμογη μου λεει οτι δεν υπαρχουν οι απαιτουμενοι ποροι του συστηματος για την εφαρμογη και αν θελω να την διαγραψω...Σταματαει ακομα και να κατεβαζει.. Τι μπορει να φταιει παιδια ?Μονο με επανεκκινηση διορθωνεται. Ευχαριστω.
nickarmy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 απο ιός μεχρι προβλημα hardware πες μας λιγο χαρακτηριστικά και αν εχεις κανει κανα scan
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Scan εχω κανει με NOD32 Intel core 2 quand q600 memory 2048Mbytes DDR2. ATI Radeon HD 3400 series ---------- Προσθήκη 09-01-2010 στις 00:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 08-01-2010 στις 23:48 ---------- Να συμπληρωσω οτι αυτο γινεται μονο οταν δεν ειμαι "επανω του" και ειναι standby ή κατεβαζει ο υπολογιστης.
nickarmy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 αρα αποκλειουμε το hardaware απεκα΄ντάστησε το μτορρετν ποια εκδοση έχεις (στο λειτουργικο αναφέρομαι) επίσης στο έκανε και στην αρχη ή ετσι στα καλά καθούμενα
StavrosD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Άνοιξε το task manager και δεν αν κάποιες εφαρμογές σου τρώνε μνήμη. Στο δικό μου μηχάνημα τα προγράμματα που καταβροχθίζουν την μνήμη είναι το jdownloader, το firefox, ο explorer και το ProgDVB.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 αρα αποκλειουμε το hardaware απεκα΄ντάστησε το μτορρετν ποια εκδοση έχεις (στο λειτουργικο αναφέρομαι) επίσης στο έκανε και στην αρχη ή ετσι στα καλά καθούμενα Άνοιξε το task manager και δεν αν κάποιες εφαρμογές σου τρώνε μνήμη. Στο δικό μου μηχάνημα τα προγράμματα που καταβροχθίζουν την μνήμη είναι το jdownloader, το firefox, ο explorer και το ProgDVB. Σας ευχαριστω. Εχω τα 7 home premium. Το μtorrent δεν τρεχει στην εκκινηση.Το εκανε τωρα τελευταια αυτο το προβλημα και οχι παντα....Για παραδειγμα τωρα που ξυπνησα ηταν ΟΚ....Μηπως η προφυλαξη οθονης που απενεργοποιησα ? Πως βλεπουμε ποια προγραμματα τρωνε μνημη απο το task manager ?
nickarmy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 ctrl alt del -> start task manager ->processes 1.Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
DDoS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 το hibarnate ειναι Γιαννη. Βασικα καντο disable και δες αν το ξαναπαθενεις
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 το hibarnate ειναι Γιαννη. Βασικα καντο disable και δες αν το ξαναπαθενεις Τι ειναι αυτο και απο που το κανουμε disable ? Ευχαριστω.
DDoS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Απο cmd.......... (ανοιγμα εως διαχειριστης) >powercfg -h off
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Απο cmd.......... (ανοιγμα εως διαχειριστης) >powercfg -h off Ευχαριστω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Εσυ εισαι καλο παιδι και σε βοηθαμε Νασαι καλα...Τι να πω... Αλλα παλι πηγα να ανοιξω τον firefox και μου λεει οτι δεν εχει πορους !!!!!
DDoS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Restart εκανες? Αν και εντελως κουφο αυτο που ακουω......... λεμε. Κανε καλο scan με το malwarebytes(update first), σαμπως και.......
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Restart εκανες? Αν και εντελως κουφο αυτο που ακουω......... λεμε. Κανε καλο scan με το malwarebytes(update first), σαμπως και....... Οχι δεν εκανα...Θα κανω και απο τα δυο...Το malwarebytes ειναι free on line ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.