Προς το περιεχόμενο

Ελλειψη πορων συστηματος σε windows 7

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μερικες φορες παγωνει το pc και οταν παω να ανοξω μια οποιαδηποτε εφαρμογη μου λεει οτι δεν υπαρχουν οι απαιτουμενοι ποροι του συστηματος για την εφαρμογη και αν θελω να την διαγραψω...Σταματαει ακομα και να κατεβαζει..

Τι μπορει να φταιει παιδια ?Μονο με επανεκκινηση διορθωνεται.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Scan εχω κανει με NOD32

Intel core 2 quand q600

memory 2048Mbytes DDR2.

ATI Radeon HD 3400 series

---------- Προσθήκη 09-01-2010 στις 00:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 08-01-2010 στις 23:48 ----------

Να συμπληρωσω οτι αυτο γινεται μονο οταν δεν ειμαι "επανω του" και ειναι standby ή κατεβαζει ο υπολογιστης.

Δημοσ.

αρα αποκλειουμε το hardaware

απεκα΄ντάστησε το μτορρετν

ποια εκδοση έχεις (στο λειτουργικο αναφέρομαι)

επίσης στο έκανε και στην αρχη ή ετσι στα καλά καθούμενα

Δημοσ.

Άνοιξε το task manager και δεν αν κάποιες εφαρμογές σου τρώνε μνήμη.

Στο δικό μου μηχάνημα τα προγράμματα που καταβροχθίζουν την μνήμη είναι το jdownloader, το firefox, ο explorer και το ProgDVB.

Δημοσ.
αρα αποκλειουμε το hardaware

απεκα΄ντάστησε το μτορρετν

ποια εκδοση έχεις (στο λειτουργικο αναφέρομαι)

επίσης στο έκανε και στην αρχη ή ετσι στα καλά καθούμενα

Άνοιξε το task manager και δεν αν κάποιες εφαρμογές σου τρώνε μνήμη.

Στο δικό μου μηχάνημα τα προγράμματα που καταβροχθίζουν την μνήμη είναι το jdownloader, το firefox, ο explorer και το ProgDVB.

Σας ευχαριστω.

Εχω τα 7 home premium. Το μtorrent δεν τρεχει στην εκκινηση.Το εκανε τωρα τελευταια αυτο το προβλημα και οχι παντα....Για παραδειγμα τωρα που ξυπνησα ηταν ΟΚ....Μηπως η προφυλαξη οθονης που απενεργοποιησα ?

Πως βλεπουμε ποια προγραμματα τρωνε μνημη απο το task manager ?

Δημοσ.

ctrl alt del -> start task manager ->processes

1.Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

Δημοσ.

Restart εκανες? Αν και εντελως κουφο αυτο που ακουω......... λεμε. Κανε καλο scan με το malwarebytes(update first), σαμπως και.......

Δημοσ.
Restart εκανες? Αν και εντελως κουφο αυτο που ακουω......... λεμε. Κανε καλο scan με το malwarebytes(update first), σαμπως και.......

Οχι δεν εκανα...Θα κανω και απο τα δυο...Το malwarebytes ειναι free on line ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...