netter Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Λοιπόν η ερώτηση μου είναι η εξής: Έχω αντιγράψει στον σκληρό δίσκο ένα ολόκληρο dvd(το οποίο τώρα δεν διαθέτω) .Γίνεται να εξαγάγω τον ήχο(ac3)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Σίγουρα, είναι πολύ εύκολο. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνεται και με πολλούς άλλους τρόπους από αυτόν που θα σου πω εγώ. Εμένα, μου το κάνει αυτόματα το DVD2AVI που έρχεται μαζί με το Gordian Knot. Αν έχεις το εν λόγω πρόγραμμα, άνοιξε το DVD2AVI και απλά φόρτωσε τα VOB (F3) και σώσε ένα project (F4). Συνήθως η επιλογή demux all είναι ήδη ενεργοποιημένη και μαζί με το project που θα φτιάξει ύστερα από λίγο(και που δεν σε ενδιαφέρει πέρα από αυτό) θα δεις και τα αρχεία .ac3 με τον ήχο στο folder όπου ήταν και τα vob. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kserolas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Kai me to Tmpeg mporeis na kaneis demultiplex ton ixo kai to video Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Astakos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Φίλε netter 2 είναι οι επικρατέστεροι τρόποι εξαγωγής AC3 ήχου από τα vobs του DVD. Είτε κατά την διάρκεια του ripping με το Smart Ripper ή DVD Decrypter, είτε κατά την δημιουργία του d2v αρχείου με το DVD2AVI. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crAss Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Παιδιά μην ξεχνάτε ποτέ την δύναμη του GRAPHEDIT που ήταν, είναι και κατα τη γνώμη θα είναι το πιο παραμετροποιήσιμο εργαλείο που έχουμε στο οπλοστάσιό μας... crAss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Astakos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Δεν το ξεχνάμε crass (παρόλο που ήδη έχει μπει στο χρονοντούλαπο), αλλά δεν νομίζεις ότι πολύς κόπος για το τίποτα αν χρησιμοποιήσει ο netter το GraphEdit; Αφού με το DVD2AVI γίνεται αμέσως αν πρόκειται να δημιουργήσει d2v αρχείο, ή με το Smart Ripper αφού θα ριπάρει ΣΙΓΟΥΡΑ την ταινία του!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crAss Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Και εγώ προφανώς τον AC3 τον βγάζω με το DVD2AVI. Αλλά πες με όπως θες όταν θέλω να κάνω κάτι συγκεκριμένο πχ θέλω να βγάλω για οποιοδήποτε λόγο τον ήχο από ένα vob που είναι στο σκληρό μου θα πάω στο GraphEdit να το κάνω γιατί θα μου κάνει μόνο αυτό που θέλω και όχι και 5 πράγματα παραπάνω που στη δεδομένη δε χρειάζομαι. ʼσε που το GraphEdit κάνει πραγματικά σχεδόν τα πάντα... crAss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
netter Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.