Προς το περιεχόμενο

εγγυήσεις ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών

roberic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά.

Γνωρίζετε τι παίζεται με τις εγγυήσεις των μαγαζιών Pixmania και Κατερέλος?

Έχω καταλήξει στην παρακάτω φωτογραφική:

http://www.pixmania.gr/gr/gr/2478264/art/sony/cyber-shot-dsc-w290-iaync.html

Ποια η γνώμη σας για τα λεφτά αυτά και αν υπάρχει καμια ιδέα για +50-70euro θα με διευκόλυνε πολύ

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για το Κατερέλο, βλέπω ότι γράφει "Εγγύηση european και Κατερέλος". Αυτό μου ακούγεται σαν παραεισαγωγή, άρα, αν πάθει κάτι η μηχανή σου, θα πρέπει να φύγει έξω. Aλλά και η intersys (η αντιπροσωπεία της canon στην Ελλάδα) είναι τραγική από όσα έχω ακούσει.

Το pixmania στάνταρ στέλνει την μηχανή στο εξωτερικό.

Για εμένα, αγοράζεις την μηχανή από κάποιο Αγγλικό κατάστημα σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Αφού, αν σου πάθει κάτι, έτσι και αλλιώς η μηχανή θα πρέπει να φύγει έξω και θα λείψει αρκετό καιρό. Η φωτογραφική που πήρα στην Ελλάδα, με ελληνική εγγύηση είχε 529 ευρώ. Από Αγγλία την πήρα 416, μαζί με 4GB μνήμη. Λυπάμαι, αλλά η διαφορά είναι τεράστια, χωρίς να έχω καλύτερο after sales.

Κοίτα αυτό:

http://www.digigood.com/

Εγώ την αγόρασα από αυτό το μαγαζί, μέσω ebay. Ήρθε σε 5 μέρες, η επικοινωνία ήταν άψογη, όλα καλά.

Ευχαριστώ πολύ

---------- Προσθήκη στις 23:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:39 ----------

Και κάτι τελευταίο.Τα μεταφορικά είναι στις 10 λίρες περίπου?

Κάτι είδα για εγγύηση 90 ημερών απο τον seller.Ισχύει κάτι τέτοιο?

Ευχαριστώ πολύ

---------- Προσθήκη στις 23:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:39 ----------

Και κάτι τελευταίο.Τα μεταφορικά είναι στις 10 λίρες περίπου?

Κάτι είδα για εγγύηση 90 ημερών απο τον seller.Ισχύει κάτι τέτοιο?

Ναι, τόσο. Τον είχα ρωτήσει για την εγγύηση και μου είπε ότι έχει για έναν χρόνο, του την στέλνω και την αναλαμβάνει αυτός. Τα χαρτιά που μου έστειλε ήταν σφραγισμένα με ημερομηνίες κτλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...